- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.246
- 248
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #3.181
- moonlight_night+,
- bunlardagecerimmm,
- citl,
- YenidenDogdum,
- mmousee+,
- butterfly_01+,
- cgdm16, masatakvimim, good-heartımmmmm ve tüm gelinler hepinize İYİ AKŞAMLARRR
bastan nasıl gıderse oyle gecer gıder bız abımlerle altlı ustlu oturuyoruz cok zorartık sıkıntı yapmıyorum kızlar ya dun anlattıklarım bıle canımı sıkmıyo yanı
kafamda evlılıkle ılgılı sorular var ya
bırbırımıze alısabılecek mıyız evlılıge adapte olabılecek mıyız
etrafa yada aılelere ayak uydurabılıcek mıyız
bıde benım acımdan yenı bır ev yenı mahalle yenı ortam nasıl olucak onu dusunuyorum
aslında sanrıım butun bu soruların baglantılı oldugu tek bır konus var
evımın nısanlımın aılesı ıle iç içe olması. ve aılesının bı kac tavrının canımı sıkıp benı gelecekle ılgılı korkutması
yanı tek sorunum o aılenın ıcıne pat dıye gırıp adapte olmaya calısmak benı cok zorlucak gıbı gelıyo
erken kçıyosun yaaaa
bastan ogrendıklerınde ıstemedıler cok etkılenmısler aglamıslar cocugum var dıye 3 ay sonra benı aradılar cagırdılar ben sandım kotu konuscaklar ben aglamaya basladım annesı agladı babası hersey gerıde kaldı bız baska bı aıle olucaz temellerı saglam atalım dedı
sıdmı benı sevıyolar hanı sevmıyolarda ıstemıyolar o yuzden yapmıyolar dıyemem ben anlarım hal hareketten benı sevıyolar cok bende sevıyorum onları
nısanlım konusmaya gelmıs konustuk bakalım
sut lıman bı durum yok ama kavgasız konusabıldık
bana butun ılıskı surecını anlattı
ozellıkle aılesının benı ıstemedıgı o uc ayı nasıl ıkna ettıgını o zaman bıle kavga etmezken ne oluyyor vs
sımdıden gevsemeyelım
ılerleyen gunler neler gosterecek bakalım
bende öleyimm tatlımmm
aynen öyle kuzuucm
ütüsünü yap
kıyafetini yıka
yarın ne giycek hazırla
sonraaa
kk öde
tel fat takip et
nişanlımın resmen bütün ayak işlerini yapıyorum yaa
Canı ne istiyor
akşam ne yemek istiyor
vs vs
iyiyim tatlım. valla tuhaf duygular ıcındeyım
kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum
gelecekle ılgılı soru ısaretlerı var kafamda falan falan ıste
şimdi biraz daha iyim canımdikkat et canım, dinlen biraz
ohh sen alışkınsın canımmmaynen öyle kuzuucm
ütüsünü yap
kıyafetini yıka
yarın ne giycek hazırla
sonraaa
kk öde
tel fat takip et
nişanlımın resmen bütün ayak işlerini yapıyorum yaa
Canı ne istiyor
akşam ne yemek istiyor
vs vs
iyiki doğmuşsun canımmmmmevettt .. Ve benim doğum günüm......
bak seni seviyolar içini ferah tutbastan ogrendıklerınde ıstemedıler cok etkılenmısler aglamıslar cocugum var dıye 3 ay sonra benı aradılar cagırdılar ben sandım kotu konuscaklar ben aglamaya basladım annesı agladı babası hersey gerıde kaldı bız baska bı aıle olucaz temellerı saglam atalım dedı
sıdmı benı sevıyolar hanı sevmıyolarda ıstemıyolar o yuzden yapmıyolar dıyemem ben anlarım hal hareketten benı sevıyolar cok bende sevıyorum onları
ne demekkk keselimmm yiyelimmm hepinizeee bir dilim yoolluyorum kızlarrrEki Görüntüle 449156
citl, isyan123, good_heart+, YenidenDogdum, mmousee, butterfly_01, cgdm16+, tritonissa, afra23
- moonlight_night+,
- bunlardagecerimmm,
- citl,
- YenidenDogdum,
- mmousee+,
- butterfly_01+,
- cgdm16, masatakvimim, good-heartımmmmm ve tüm gelinler hepinize İYİ AKŞAMLARRR
ne demekkk keselimmm yiyelimmm hepinizeee bir dilim yoolluyorum kızlarrrEki Görüntüle 449156
citl, isyan123, good_heart+, yenidendogdum, mmousee, butterfly_01, cgdm16+, tritonissa, afra23
bastan nasıl gıderse oyle gecer gıder bız abımlerle altlı ustlu oturuyoruz cok zor
yanı bız her dk ona ınebılıyoruz o gelebılıyor bız nısanlıyız onlarda var 2 cocuk benım oglum uslu erken uyuyor onlarınkı gelınce ev savas alanına donuyor ıkı cıft laf edılmıyor zor oluyor
onlar acısındanda tek ozel yasam dılımı gece cocuklar uyuyunca zor ya cok zor umarım o kadar yakın degılsınızdır
bi de yemekte ordan olursan tek yatmya gelirsenn akşam başbaşa tv bile izlemeye olmuycaksın evde aynı bina kötüyaaa bence yanlış anlmyında kuzulrr
bu konuda taviz verirsen ömür boyu taviz vermek zorunda kalırsın tatlım...küçük birşey değil bu ev eşyası...hadi elbise falan desemde onların istediği olsun desem ama bu eşya birkez alınacak birşey...sen bilirsin tabii :44::44::44:evet ısyan ama basa kakma gıbı soylemedı hanı o donem daha zordu sımdı ne oluyor ıstedıgımızı alıcaz ıste evlenıcez dıyor
bende konustum
6000 kredıye basvurdum zaten 15 bın cıkmıyor bana ne alakaysa 7000 cıktı
sımdılık o mevzulara gırmeme kararı aldım kafamca yemek odasıda demıcem onlar ne derse onları alcam bens unu ıstıyorum demıcem batıyor cunku
ınsallah cok takımızı tokamız olur bakalım
moonlıght ınsallah hersey yoluna gırsın tatlım nısanlılık donemı bence cok zor bı donem ben sevmedım yahu
hepinize çok teşekkür ederim.
çok sağolun kızlar..
=) =) =)
evettt .. Ve benim doğum günüm......
Hayırlısı neyse hakkında o olsun canımmmbastan ogrendıklerınde ıstemedıler cok etkılenmısler aglamıslar cocugum var dıye 3 ay sonra benı aradılar cagırdılar ben sandım kotu konuscaklar ben aglamaya basladım annesı agladı babası hersey gerıde kaldı bız baska bı aıle olucaz temellerı saglam atalım dedı
artık sıkıntı yapmıyorum kızlar ya dun anlattıklarım bıle canımı sıkmıyo yanı
bıde benım acımdan yenı bır ev yenı mahalle yenı ortam nasıl olucak onu dusunuyorum
evımın nısanlımın aılesı ıle iç içe olması. ve aılesının bı kac tavrının canımı sıkıp benı gelecekle ılgılı korkutması
yanı tek sorunum o aılenın ıcıne pat dıye gırıp adapte olmaya calısmak benı cok zorlucak gıbı gelıyo
- moonlight_night+,
- bunlardagecerimmm,
- citl,
- YenidenDogdum,
- mmousee+,
- butterfly_01+,
Allah yardımcın olsun bende uzak olamsını isterim.
valla bu işleri good herart daha iyibilir oda aynı binadaydıı ona soralımmm en iyisi iyimi kötümü
artık sıkıntı yapmıyorum kızlar ya dun anlattıklarım bıle canımı sıkmıyo yanı
- moonlight_night+,
- bunlardagecerimmm,
- citl,
- YenidenDogdum,
- mmousee+,
- butterfly_01+,
Allah yardımcın olsun bende uzak olamsını isterim.
valla bu işleri good herart daha iyibilir oda aynı binadaydıı ona soralımmm en iyisi iyimi kötümü
citl, isyan123, good_heart+, YenidenDogdum, mmousee, butterfly_01, cgdm16+, tritonissa, afra23
bu konuda taviz verirsen ömür boyu taviz vermek zorunda kalırsın tatlım...küçük birşey değil bu ev eşyası...hadi elbise falan desemde onların istediği olsun desem ama bu eşya birkez alınacak birşey...sen bilirsin tabii :44::44::44:
canım şimdi aranız iyi gibi yani aman tartşmayın gene.boşver bişey deme. ailesi seni çocuğun var diyemi istemiyor.çok yanlış çokk
biz sosteye hatunlarız galiba
ooo masatakvimim sen bu işi öğrenmişsin kuzum hiç sıkıntı çekmezsin.
hayırdır canım neden öyle dedin şimdi?
iyiki doğdun butterfly_01
:119::119::119::119::119::119::119::119:
şimdi biraz daha iyim canım
bundan sonra herşeyi merak etmicem
ohh sen alışkınsın canımmm
kaç yaşındaydın gülüm sen
iyiki doğmuşsun canımmmmm
sağlıklı mutlu ve huzurlu seneler inşş
bak seni seviyolar içini ferah tut
hepimize afiyet bal şeker olsun
görüşürüz canımmmmm
bu konuda taviz verirsen ömür boyu taviz vermek zorunda kalırsın tatlım...küçük birşey değil bu ev eşyası...hadi elbise falan desemde onların istediği olsun desem ama bu eşya birkez alınacak birşey...sen bilirsin tabii :44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?