• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Sabah çok sinirliydim
geçti artık
kendi herşeyin farkında gerisi kendinin ayıbı

aman boşver manyakmı arıyosunnn millet işte işine çomak sokuyooo ya boşve rdeli olck o kadar şey varkiiiiiiiiiiiiii sende onun düğününde aynı rengi al hemdeeeee başka renkte değillll gidinceee aaa sendemi aynıısnı aldındee

bagalacolanki ve good_heart ikinizde çok güzel olmuşsunuz :)))) maşallahhh :nazar:
teşekkürler canım allah razı olsunn:16::16::16:
tatlışımmm kesinlikle haklısınnn sanırım ben strestten böyle oldum ya inşallah geçer tatlım sözlümü görünce yoksa kayınvalide çürük gelin aldım diyecek bana yoksa hahaha:1:teşekkürler tatlım daha güzelleri senin olsun...

good-heart canım bende merak ettim seni ekledim arkadaş olarak istersen sonra silebilirsin beni albümüne baktıktan sonra çok merak ettim albümünü...

kuuzm kabul ettim bak bakalım:34:
:emir_bebek:

kuzuma bak sennn güzellik Allahım mesut etsin canım benim..
:16:
:17::17::17::17::17::17::17: ayyy utandım:17:
hoşbulduk kuzummmmmmm :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: sen ne kadar güzel bişeysin öyleeee 41kere maşallah kuzum:48:
:16::16::16::16::16::16::16::16: saoll canımmmmmmmmm allah razı olsunnn
good-heart ben göremedim tatlım albümünü :14:

bu arada kızlar sıkmayın canınınızı hayata bir kere geliyorsunuz herşeyin tadını çıkarın inanın üzüntünüzü kendinize yapıyorsunuz sizi üzenler taıkyormu sanki o yüzden boşverinnnnnnn bu günlerinizin keyfini çıkarın allah evlenenlere yardım edermiş...

kuzum bak istersen:34:

Teşekkür ederimm. :54:

bana nişandan sonra demiş olabilir bile pertim çıkmıştı :9::9::9:

Çağırmasanda gelir o bu yüzsüzlükle. :9:
Allah kıskanç insanlardan korusun bizi yaa.
Bi düşünüceğimiz bu kalmıştı sanki. :19:
Sıkma canını uyarırsın anlamazsa davet etmezsin. :31:

aman çeneleri durmaz zaten demeseler şaşarım:1:

isyancığım özür dilerim ama annem kayınvalidemler gelecek diye revani yapmıştı oysaki ben sevmem revaniyi:9:

good-heart canım benim allah ağzınızın tadını bozmasın canım allah tamamına erdirsin inşallah tez vakitte...herşeyinle çok güzel olmuşsun maaşallah ordada yazdım burayada yazıcam burdaki türbanlı bayanlar maaşallah çok zevkli allah bahtınızı güzel etsin canım çok beğendim...:nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
bebeğim inan bana hiç bişey yapmadım ben annem yaptı yemekleri :1:,tembel gelin diyeceksiniz ama hastayım içimden gelmiyor bişey yapmak bu seferlik öyle olsun zaten adanada ben yapıyorum zaten bişeyler :1:çok fazla samimi değilim canım kendisiyle uzaktan uzağa iyiyiz böyle boşver :9:

Uzak mesafeli olmak en iyisi canımm

offf çok sıcak...canım dondurmalı revani çekti...olsada yesek :56::56::56::56:

Eki Görüntüle 448997

Bende bayılıyorummm
şambali bide kaymaklı ohh ohhh:56::56::56:

aaa çok güzelmş elbise bence laf çarpıtta değiştirsin o elbiseyi yada ben başka alıcam de göster ona,bakalım oda alacakmı aynısından. şaşırt o cadıyı. alırsa o onu giyer sende bunu giyersin ders olur ona:1: şaşırır kalır.

İlk görüşmelerimizde sürekli çiçekle gelirdi.
Annemle tanıştığı gün 51 tane yaptırmıştı o son oldu. :ssz:
Ömrünün gülünü yolladım dedi bide utanmaz :9:

buna çok güldüm:1::1::1:

Canım benimde büyük nişan olmadı
Ama düğünde herşeyi yapmaya çalışıyoruz
En ince ayrıntısına kadar
Söz mendili bile yaptırdım valla:1::1:

Söz mendilim
Eki Görüntüle 448957

çok güzel canım benim.bende düğün mendili yaptırsam nasıl olur acep :1:

Eki Görüntüle 448959

bugün en uzun gün kızlaarrr keşke nişanlımla beraber olsak

ayy keşke yaaaaa
:31:

tuticim hoşgeldin cnm.
görümcen anlayışlı imiş gerçekten çok şanslısın.böyle tesadüfle rolur ama masatakvimmin o kız tam kıskançlık yapıyor bu kadar olmaz.

geçmiş olsn canım dikkat et kendine.artık sözlün olmayacak haftaya nişanlı olacaksın
:34:biraz dinlen sen stresten olmuştur halsizlik.nazar değmesin kuzuma:nazar:

ben geldimmmmm...çok uykum war :18::18::18::18::18::18::19:

canım benimde geldi uykum yaa gözlerim kapanıyor ama çok işim varrr..:26:

offf çok sıcak...canım dondurmalı revani çekti...olsada yesek :56::56::56::56:

Eki Görüntüle 448997

tatlı olarak muzlu puding yedim yemekte.
offf yaaa şimdi damarıma bastın dondurma yicem bennn:56::56:

ben acıktım galibaaa..aklım yemeklere gidiyor heppp :1::1::1::1: şimdide canım patates salatası çekti :56::56::56: akşama bir patates salatası yapatım, babamda dondurma alsın...akşam evin hanımı benim:1::1:...annem dayımın yanında kalacak geceye kadar

$patates.webp

aaa çok güzelmş elbise bence laf çarpıtta değiştirsin o elbiseyi yada ben başka alıcam de göster ona,bakalım oda alacakmı aynısından. şaşırt o cadıyı. alırsa o onu giyer sende bunu giyersin ders olur ona:1: şaşırır kalır.

ayy keşke yaaaaa

O elbise kızın yahuu
benim dğeil ki

Mendiller güzel ben çokkk beğeniyorum

ben acıktım galibaaa..aklım yemeklere gidiyor heppp :1::1::1::1: şimdide canım patates salatası çekti :56::56::56: akşama bir patates salatası yapatım, babamda dondurma alsın...akşam evin hanımı benim:1::1:...annem dayımın yanında kalacak geceye kadar

Eki Görüntüle 449012

Kolay gelsin canımmm

Uzak mesafeli olmak en iyisi canımm

bencede canım ben bu durumdan çok memnunum :1:

Bende bayılıyorummm
şambali bide kaymaklı ohh ohhh:56::56::56:

ayy keşke yaaaaa

tatlışım haklısın dediğinde sorma benim görümce öyle değince biran olsun rahatladım ama masatakvimimizin olayı biraz farklı evet bende söyledim ne yap ne et o beyaz elbiseyi giydirme ona diye gerekirse biz basarız salonu yırtaırz üstüne elbiseyi :27:
evet canım ya hasta oldum yine ama inşallah iyi olucam birde bugün en uzun günmü gerçekten diyorlardıda inanmıyordum ben sözlüm yanıma geliyor ama yemekten sonra dinlenmek için otele gidicekler fossur fossur uyur böylece bize uzun gün olmaz:1:

Son düzenleme:
Ayy kızlarrr azönce biri öyle bir kornaya basıyoduki bi anda çığlıklar duydum direk koştum cama bide ne göreyim :53::53::53::53::53: Adamın ayağı kanıyo kesilmiş heraldeki ayağını cama doğru uzatmış kimsede yol vermiyordu snra bağırdı çağırdı yoldan geçenlerde arabalara bağırdıı yolu açtılar :53::53::53:
Gördümya çok fena oldumm benn:18::18::18::18:

tatlışım haklısın dediğinde sorma benim görümce öyle değince biran olsun rahatladım ama masatakvimimizin olayı biraz farklı evet bende söyledim ne yap ne et o beyaz elbiseyi giydirme ona diye gerekirse biz basarız salonu yırtaırz üstüne elbiseyi :27:
evet canım ya hasta oldum yine ama inşallah iyi olucam birde bugün en uzun günmü gerçekten diyorlardıda inanmıyordum ben sözlüm yanıma geliyor ama yemekten sonra dinlenmek için otele gidicekler fossur fossur uyur böylece bize uzun gün olmaz:1:

Elbisesine salça dökülür inşallah çıkmaz:1::1::1:
Söyleyeceğim bugün tripteyim konuşmuyorum şuan onunla

Ayy kızlarrr azönce biri öyle bir kornaya basıyoduki bi anda çığlıklar duydum direk koştum cama bide ne göreyim :53::53::53::53::53: Adamın ayağı kanıyo kesilmiş heraldeki ayağını cama doğru uzatmış kimsede yol vermiyordu snra bağırdı çağırdı yoldan geçenlerde arabalara bağırdıı yolu açtılar :53::53::53:

aman yarabbim hiç dayanamam böyle şeylere
Allah acil şifa versin

Eki Görüntüle 449012

kuzuma bak sen de hamarat çıktı heee

bende dayanamadım arkadaşıma aldırdım şimdi yiyiom dondurmamı:56:

$794320.webp

valla hastanede öle şeyler gördümki kuzum artık etkilenmiyorum ben:31::31:...sen hemen bir su iç ve yüzünü yıka :50::50:

allahım acil şifalar versin oyhhhh çok kötü yaaa

Elbisesine salça dökülür inşallah çıkmaz:1::1::1:
Söyleyeceğim bugün tripteyim konuşmuyorum şuan onunla

aman yarabbim hiç dayanamam böyle şeylere
Allah acil şifa versin

hehehehehe tabiiki söyleyeceksin canım bu senin en doğal hakkın yani o gün senin hakkın beyaz giymek anlamıyorum düğünde beyaz giyip gelenleri geline saygısızlık resmen kendilerini belli ediyorlar kıskançlar !!! dolaylı yoldan bile değil direk sok lafını ne demek yaaaa valla ben bu konuda çok hassasım...

allahım acil şifalar versin oyhhhh çok kötü yaaa

hehehehehe tabiiki söyleyeceksin canım bu senin en doğal hakkın yani o gün senin hakkın beyaz giymek anlamıyorum düğünde beyaz giyip gelenleri geline saygısızlık resmen kendilerini belli ediyorlar kıskançlar !!! dolaylı yoldan bile değil direk sok lafını ne demek yaaaa valla ben bu konuda çok hassasım...

Beni gaza getirmeyinnn yahuu
önümde oturuyo şimdi saç baş dalarım hahahahahha

arkadaşlar bişey sormak istiyorum size dün annem nişanımın olacağı otele gitti masa düzeni planını vermek için orda bazı şeyler öğrenmiş bu gelin-damat çıkarken volkan gösterisi oluyor ya onlar ücretliymiş:53: tanesi 80 tl miş annem otelle anlaştığımız gün bize hiç volkandan para alındığını bahsetmemiştiniz demiş 2 ci bir şokta barkovizyon gösterisindende 150 tl para alıyorlarmış:53: hoş barkovizyonumu dayım hazırladı sdece cd yi takıp konuklara izletecekler yani yuh dedim millet nerden nasıl para kazanacağını bulmuşşşş aman uyanık olun bayanlar son gün çıkıyor böyle aksilikler...

Son düzenleme:
valla hastanede öle şeyler gördümki kuzum artık etkilenmiyorum ben:31::31:...sen hemen bir su iç ve yüzünü yıka :50::50:
bakmasaydım keşkee yaaaaa:18::18::18:
beni gaza getirmeyinnn yahuu
önümde oturuyo şimdi saç baş dalarım hahahahahha
dall kuzum dalll nasıl senin kıyafetinden alırrrr
geç kalmadan hayii kuzumm:34:
bekliyorum ama göremedim hala canım,şimdi nişan fotolarını da göremiyorum hatta...

şimcik bakk bakimm:16:

O elbise kızın yahuu
benim dğeil ki

yok öyle demek istedim zaten de karışık anlattım galiba:17::17: sonradan bende anlayamadım.

basarız salonu yırtaırz üstüne elbiseyi :27:

evet basalım kızın elbisesine de görsün gününü kızdırdı masatakvimimi.:47:

canım korkma sakın bişey olmaz git bi yüzünü falan yıka Allah'ım şifa versin o adamada , nasıl oldu ki acaba.:44::44:

Back
X