- 26 Mayıs 2012
- 2.418
- 1
- 88
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #2.961
Yaww sorma tatlım bursa da yeni yerleşim yeri bursalı kızlar bilir Altınşehir...
Daha çevre düzenlemeleri olmadı ama 1-2 yıl içinde çok güzel olucak....
10 kat bakalım nasıl alışcam.. Ölü gibiyim temizlik beklemek vs çok zor tatlı diyorlar ama hiçbir tat almadım nedense hep stress hep stress :))
Bende özledim sizleri önümüzdeki hafta çeyizim serilcek sonrasında bol bol vaktim olur diye düşünüyorum...
Evde temizlik yaparken aklım hep sizde :))
moonlight_night, Troubledoll357357, elfmmmm, bunlardagecer1907+, good_heart
Sizler nasılsınız???
Anladığım kadarıyla özel mesaj atmalıymışım:2: attım ama 80 mesajım vaaaar 100 değilkiyoksa ben mi yanlış anladım
sen muhasebecidemi çalışıyordun kuzumm
allah kolaylık versin tatlım
zaman az kalınca insan nasıl olduğunu unutuyoo
bunlardagecer ekler seni canım
ıkea veya tepehome den bulabilirmiyim acaba:44::44:
10 kat abovv çok yüksek kısss. olsun senin içine sinsin , sen bana bakma canım.
güle güle otur evinde. stres ok demedik mi. Allah izniyle halledceksin hepsini. çeyiz sermende olcak ohh süper.
kuzum çok şükür iyiyim bende dün çeyizlerimi bohçaladık hurçladık.
Cnm senin 06.10 da sanırım düğünün dimi.
Nerde olacak?
Bnmde 07.10'da
ikea dan bulabilirsin. tepehome da da süper modeller var ama fiyatı 1000-5000 arası değişiyor kuzum sence değer mi o paraya bi tuvalet masası....
ben babamın inşaat şirketi var ön muhasebesini tutuyorum.. başka bir yerde çalışsaydım şuan daha çok sıkışırdım şimdi işim var deyip çıkabiliyorum çok şükür ama iş yerinde de günde en az 1 saat uğramaya özen gösteriyorum... iş beklemez çünkü:)))
bunlardageçerim hepsi süper olucak Allahın izni ile
çok şükür canım benimki hiç yardım edecek gibi durmuyordu ma ınsanların yanında yapma etme dıyo,bana da erkekliğimi ezdirtmem ama evde yaparım sen dediğime bakma diyo inşallah hep böyle gider,
ayy ne güzel olmuş ya senin eşin becerkli çıktı kızzzzz. Yarıdm etsin eşlerimiz tabi , inşallah benim ki de eder. Eder gibi görünüyor ama bakalım evlenince napcaz.
üzme kısss enişteyi naz yapma fazla bak nasıl seviyor seni. Allah'ım daim etsin mutluluğunuzu.
ohh ne güzell yaa babanla çalışyosunn
ben bursaya geldim inegüöleharika biyer çok sessis tam dinlenmelik erikli köye gittim harika biyerdiiii
Evet 6.10 da Eskişehir Lidya Park senin? azalıyo sanki ha
kızlar aranızda ev yerleştirenleriniz var. biz kiraya çıkıcaz ya şimdi ne zaman tutmak gerekir evi. biz şöyle düşündük temmuz 15 te tutar ağustos 1 de kira vermeye başlarız dedik. ama çokmu erken oluyo öyle bilemedik. sizce ne zaman tutalım :26:
Saol cnm aynı.
Sizlerin böyle düğün telaşını görünce heycanlanıyom
Darısı bizim başımıza ama daha çok var
aman ben topiğe eklenemiyorum
çok şükür canım benimki hiç yardım edecek gibi durmuyordu ma ınsanların yanında yapma etme dıyo,bana da erkekliğimi ezdirtmem ama evde yaparım sen dediğime bakma diyo inşallah hep böyle gider,
bu arada ben sohbete katılamıyorum burası epey dağılmıs cevap arada yazıyorum sanmayın kendı mesajlarımla ilgileniyorum bıraz zaman gecsin dahil olucam sohbete,
ama söz vermiştiniz hani bana kına ve hosgeldin yapacaktınız onu da unuttunuz yaff neyseeee yrın diğer gün evleneceklerin allah yardımcıları olsun hemencecik atlatırlar inşallah,ben imdi boşlukta gibiyim telaşım kosturmacam bıttı tuhafım biraz
kızlar aranızda ev yerleştirenleriniz var. biz kiraya çıkıcaz ya şimdi ne zaman tutmak gerekir evi. biz şöyle düşündük temmuz 15 te tutar ağustos 1 de kira vermeye başlarız dedik. ama çokmu erken oluyo öyle bilemedik. sizce ne zaman tutalım :26:
İstanbulda cnm benm.
Ya bana azalmıyor sankidaha hiç bir hazırlığa başlamadık ondan heralde.
sen neler yaptın hazırlık olarak ?
bende çok sevdim ama merkezine gitmedim bentatlım ben inegölün yanından geçtim hep sadece mobilyalarımı almaya gitmiştik oraya birde yemek yemiştik o kadar biliyorum...
Nişanlım hergün inegölde mobilya işi yapıyor o da hani masa koltuk sandalye ayakları var ya nişanlım onun pazarlamasını yapıyor....
Bursayı çok seviyorum sanırım başka bir şehirde yapamam
selam canlar anca şimdi okuyabildim geçmişi ama fazla bakamadım baya yoruldum bütün çeyizlerim bu gün itibariyle tamamlandı. hepsi gitmek üzere odamda bekliyor artık:26:
daha bişey anlamadım ama giderken çok tuhaf olucam galiba artık yolcu olduğumu hissediyorum büyüdüğüm evde.
evdekiler bana misafir gözüyle bakıyor ne kadar çaktırmak istemesem de garip oluyorum. 2 ay 2 hafta sonra yeni hayatıma adım atacağım, YENİ BİR HAYATA merhaba diyeceğim bende o kadar yıl bekleyişten sonra, Allah'ım pişmansız etsin, hiç ayırmasın bizi birbirimizden.
geçmişi fazla okuyamadım baya yorgunum çünkü.
okuyabildiğim kadarıyla yazıcam; unuttuğum varsa affola
aramıza yeni arkadaşlar kayılmış gmze ve kırmızıpapatya hoşgeldiniz kızlar
birde katılmış oda evli white_butterflies hoşgeldin canımbaşka varmı yeni katılan görmedim.
isyanım ve masatakvimim kimin önce bebegi olacagı konusunda beni seçmişsiniz galiba,anam daha evlenmedik kıslar bi evlenelim. Allah'ım göstersin o günleri. daha çok erken şöyle 1-2 olmasa iyi olur hem birbirimize alışırız.
prensesim iyi yolcuklar canımAllah işini rast getirsin canım, gönlünüze göre bir ev bulun inşallah.
Troubledoll357357 canım işten ayrılcakmışsın 30 Haziranda bir sorun çıkaramazlar canım yasal hakkın o senin. nikahını yapınca iş yerine istifanı verirken evlenme sebebi ile yazıcan o zaman alıyorsun paranı. benim birkaç arkadaşım öyle yaptılar.
ama bu aralar yasada değişiklik olacak kızlar iyice araştıralım her an kalkabilirmiş evlilik tazminatı.
eşlerimizle hitaplar konuşulmuş biz genelde aile yanında ismimizle hitap ederiz , arada canım deriz, dışarıda aşkım, sevgilim ,hayatım deriz. nikahtan sonrada hatun ve efendi eklendişehit yakınlarımıza Allah'tan sabır diliyorum... kökü kurusun bu teröristerin inşallah. bitmediler usanmadılar boş bir amaç uğruna savaşmaktan
good_heart,moonlight ,yenidendogdum,krizantem,cilt,mucizem,cgdm ve adını yukarıda yazdığım ve
forumdaki sayamadığım diğer gelincikler herkes nasıl bakalım konuşamadık bu gün hiçbirinizle.
isyanım dayın nasıl olduuu
Çooookkkk sinirliyim
iş yerinde arkadaşım bayan
ne alsma hep aynısnı alırdı
her konuda ben bu hafta maviden pant alsam gider alır
resmen beni takip eidyor
ve temmuzda nişanı var
benim kına elbisemin mavi rengini almış
ve iddea ediyor seninkinin aynısı değil diye
ben gösterdim ona elbisemi yani olcak iş mi bu
aynı mağazadan almış hemde
ayy sinirden ölcem
geçti elbisemden gönlüm of
Bi insan bu kadar mı kıskanç olur yaa
bu kadar mı takip edersin beni
İsmimiz bile aynı Allahım naısl bi Kader
moonlight_night, Troubledoll357357, elfmmmm, bunlardagecer1907+, good_heart
Sizler nasılsınız???
kısss seninde az kalmış öyle deme biz 7 aylarda düştük burda 2 buçuk ay kaldı ne kaldı şurda hemen geçiyor zaman.
30 haziranda da benim çeyizim asılcak
Öyle deme bak nasıl su gibi geçecek şahsen bana öyle geliyor. Ben temmuzdan Ağustos sonuna kadar iş sebebiyle hiç müsait olamıyacağım için gelinliğe başladık, zaten kayınvalidem dikiyor Eşyaları beğendik bi alması kaldı..asıl iş ev tutulunca olacak gibi geliyor..Poffff bazen çok üşeniyorum evlenmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?