Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

10 kat abovv çok yüksek kısss. olsun senin içine sinsin , sen bana bakma canım.
güle güle otur evinde. stres ok demedik mi. Allah izniyle halledceksin hepsini. çeyiz sermende olcak ohh süper.

moonlight_night, Troubledoll357357, elfmmmm, bunlardagecer1907+, good_heart

Sizler nasılsınız???

kuzum çok şükür iyiyim bende dün çeyizlerimi bohçaladık hurçladık.

sen muhasebecidemi çalışıyordun kuzumm
allah kolaylık versin tatlım
zaman az kalınca insan nasıl olduğunu unutuyoo

bunlardagecer ekler seni canım

ıkea veya tepehome den bulabilirmiyim acaba:44::44:

ikea dan bulabilirsin. tepehome da da süper modeller var ama fiyatı 1000-5000 arası değişiyor kuzum sence değer mi o paraya bi tuvalet masası....
ben babamın inşaat şirketi var ön muhasebesini tutuyorum.. başka bir yerde çalışsaydım şuan daha çok sıkışırdım şimdi işim var deyip çıkabiliyorum çok şükür ama iş yerinde de günde en az 1 saat uğramaya özen gösteriyorum... iş beklemez çünkü:)))

bunlardageçerim hepsi süper olucak Allahın izni ile

ohh ne güzell yaa babanla çalışyosunn
ben bursaya geldim inegüöle harika biyer çok sessis tam dinlenmelik erikli köye gittim harika biyerdiiii

çok şükür canım benimki hiç yardım edecek gibi durmuyordu ma ınsanların yanında yapma etme dıyo,bana da erkekliğimi ezdirtmem ama evde yaparım sen dediğime bakma diyo inşallah hep böyle gider,

bu arada ben sohbete katılamıyorum burası epey dağılmıs cevap arada yazıyorum sanmayın kendı mesajlarımla ilgileniyorum bıraz zaman gecsin dahil olucam sohbete,

ama söz vermiştiniz hani bana kına ve hosgeldin yapacaktınız onu da unuttunuz yaff neyseeee yrın diğer gün evleneceklerin allah yardımcıları olsun hemencecik atlatırlar inşallah,ben imdi boşlukta gibiyim telaşım kosturmacam bıttı tuhafım biraz

ohh ne güzell yaa babanla çalışyosunn
ben bursaya geldim inegüöle harika biyer çok sessis tam dinlenmelik erikli köye gittim harika biyerdiiii

tatlım ben inegölün yanından geçtim hep sadece mobilyalarımı almaya gitmiştik oraya birde yemek yemiştik o kadar biliyorum...
Nişanlım hergün inegölde mobilya işi yapıyor o da hani masa koltuk sandalye ayakları var ya nişanlım onun pazarlamasını yapıyor....
Bursayı çok seviyorum sanırım başka bir şehirde yapamam

kızlar aranızda ev yerleştirenleriniz var. biz kiraya çıkıcaz ya şimdi ne zaman tutmak gerekir evi. biz şöyle düşündük temmuz 15 te tutar ağustos 1 de kira vermeye başlarız dedik. ama çokmu erken oluyo öyle bilemedik. sizce ne zaman tutalım :26:

tatlım düğün ne zaman???

İnş. cnm bizde senin gibi oluruz

Tarih ne zamandı cnm?

İstanbulda cnm benm.

Ya bana azalmıyor sanki daha hiç bir hazırlığa başlamadık ondan heralde.

sen neler yaptın hazırlık olarak ?

Öyle deme bak nasıl su gibi geçecek şahsen bana öyle geliyor. Ben temmuzdan Ağustos sonuna kadar iş sebebiyle hiç müsait olamıyacağım için gelinliğe başladık, zaten kayınvalidem dikiyor Eşyaları beğendik bi alması kaldı..asıl iş ev tutulunca olacak gibi geliyor..Poffff bazen çok üşeniyorum evlenmeye

bende çok sevdim ama merkezine gitmedim ben

kuzum bence şöyle yap bütün eşyalarını al evlenmeden 1 ay önce tutun bütün eşyalar alındıktan sonra sadece yerleştirmesi kalır kuzum oda basit iş zaten

OYY CANIM BENİM YENİ HAYATIN SANA HEP MUTLULUK SAĞLIK HUZUR VERSİN

CANIM OFF KAFAM KARMA KARIŞIK DUDAĞIMDA KOCA UÇUK ÇIKTI DÜŞÜN DÜŞÜN YA

EMİNİM SANA YAKIŞTIĞI GİBİ YAKIŞMAYACAK

OHH ISLANSINLAR ISLANSINLAR SIRA BANA GELİYOR

moonlight_night, Troubledoll357357, elfmmmm, bunlardagecer1907+, good_heart

Sizler nasılsınız???

CANIM PEK İYİ DEĞİLLİM SON GÜNLERDE İŞ YERİYLE İLGİLİ PROBLEMLERİM VAR SEN NASILSIN

30 haziranda da benim çeyizim asılcak

eylulde dugun
hazıranda bakmaya basladık haz 2 haftası tutuldu temmuz 5.te kıra baslyor
sıfır daıreydı henuz yarımdı hazır olan evler 3 gunun kırasını bıle ıstıyor

inş. geçer cnm.

Bizde beyaz eşyaları beğendik taksit olayına giricez Temmuz başında.

Ev tutulunca daha güzel olur cnm ozaman evine göre alırsın herşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…