• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

pakizem nerdesin sen bakim. azam, özledik seni yaa akşamları da yoksun.kıss 10. kattamı oturuyonuz kız abovvv nerde orası..
tatlı yorgunluklar bunlar Allah kolaylık versin. resimleri heyecanla bekliyoruz.

hehehe aynen aynen:1::1::1::1::1:

Yaww sorma tatlım bursa da yeni yerleşim yeri bursalı kızlar bilir Altınşehir...
Daha çevre düzenlemeleri olmadı ama 1-2 yıl içinde çok güzel olucak....
10 kat bakalım nasıl alışcam.. Ölü gibiyim temizlik beklemek vs çok zor tatlı diyorlar ama hiçbir tat almadım nedense hep stress hep stress :))
Bende özledim sizleri önümüzdeki hafta çeyizim serilcek sonrasında bol bol vaktim olur diye düşünüyorum...
Evde temizlik yaparken aklım hep sizde :))

:52::52::52::52: aaaayyyy kızlar nasılda unuttum dün akşam görümcemler geldiler bize beraber yine güzelce bi yemek yedik bana ev hediyesi almışlarrr:16::16::16:
kocaman büyük bir aynaaa çok beğendim resimdekinin aynısı ama resk olarak benimkinin kremi daha çok yoğun kahvesi az halıma uygun almış koridorum için şimdi bunun altına nasıl bişey alabilirim:44::44::40::40::40:

ayna çok güzel bende istiyorum ondann altına tuvalet masası çok orjinal durur

$masaa.webp$masaaaa.webp

bu tarz birşey ama yerin müsait olması lazım

görümceni öptüm vallla :54::54::54::54::54: bilmiyorumki kuzum düşünelim :44::44::44::44::44:

Çok güzel cnm.

nerde kullancan aynayı?

ayna çok güzel bende istiyorum ondann altına tuvalet masası çok orjinal durur

canım benim kridorum L şeklinde uzun sonra dikdörtgen var ayakkabılık almadım ben ayna istiyordum eşime sölemiştim alalım demiştim evlenmeden dün aradı sana gelecez dedi bi baktım kocaman ayna almış:16::16::16::16::16:
çok sevdim çok sevindimm şimdi altına küçük kolsol tarzı bişi bakınıyorum:1::1::1::1::1:

yok kuzum hazırlayabilmek için uyumadı sabah kadar ama 5 bucuktan sonra uyuyakalmıs kocacımmm yaa olsun ben onun bu kadar caba sarfetmesine cok sevindim zaten,bi görseniz yaa evi süpürüyo,bişeyler yapıyo uyanıyorum su getırıyo hemen yatak odasına gelıyo bişeymi oldu dıye yaa sevmeye başladım ben bu evliliği,:nazar::nazar::nazar:hele de annemlere gidip geliyoruz onlarda mutlu yaa dah ada huzurlu oluyorum artık,kavga ettik ama biz hiç dargın duramadıgımız için kavgamız da anormal oluyo yemee gidiyoruz ben konusuyorum hala ustumu gıyınırken sonra bi anda vazgeciyorum ben gelmiyorum diyee yaa deli oldu çocuk bazen ben cok kaprili oluyorum galiba ya da nazlı ne bileyim işye öyle:1::1::1:

ayy ne güzel olmuş ya senin eşin becerkli çıktı kızzzzz. yarıdm etsin eşlerimiz tabi , inşallah benim ki de eder. eder gibi görünüyor ama bakalım evlenince napcaz.
üzme kısss enişteyi naz yapma fazla bak nasıl seviyor seni. Allah'ım daim etsin mutluluğunuzu.

:52::52::52::52: aaaayyyy kızlar nasılda unuttum dün akşam görümcemler geldiler bize beraber yine güzelce bi yemek yedik bana ev hediyesi almışlarrr:16::16::16:
kocaman büyük bir aynaaa çok beğendim resimdekinin aynısı ama resk olarak benimkinin kremi daha çok yoğun kahvesi az halıma uygun almış koridorum için şimdi bunun altına nasıl bişey alabilirim:44::44::40::40::40:

ayy çok güzel good_heartım bayıldım bu aynaya ama bunun altına telefonluk gibi birşey alabilrsin anca.
ama nasıl bi düşünelim isyanım dediği gibi araştıralım bi.:44: güle güle kullan canım

ayy ne güzel olmuş ya senin eşin becerkli çıktı kızzzzz. yarıdm etsin eşlerimiz tabi , inşallah benim ki de eder. eder gibi görünüyor ama bakalım evlenince napcaz.
üzme kısss enişteyi naz yapma fazla bak nasıl seviyor seni. Allah'ım daim etsin mutluluğunuzu.

ayy çok güzel good_heartım bayıldım bu aynaya ama bunun altına telefonluk gibi birşey alabilrsin anca.
ama nasıl bi düşünelim isyanım dediği gibi araştıralım bi.:44: güle güle kullan canım
hadi düşünelimmm:1::1::1::1: saol balımmmm
moonlight_night, Troubledoll357357, elfmmmm, bunlardagecer1907+, good_heart

Sizler nasılsınız???

iyim canımmm sen nasılsın:3::3:

Anladığım kadarıyla özel mesaj atmalıymışım:2: attım ama 80 mesajım vaaaar 100 değilki :27: yoksa ben mi yanlış anladım

ben biraz heycanlıyım stresliyim gerginim :)))
İş beni yoruyor birazdan bi firma gelicek bir yandan ekstreleri çıkarıyorum:))
hem iş hem ticaret :))
sen muhasebecidemi çalışıyordun kuzumm:34::34:
allah kolaylık versin tatlım:16::16::16:
zaman az kalınca insan nasıl olduğunu unutuyoo:1::1::1:
Anladığım kadarıyla özel mesaj atmalıymışım:2: attım ama 80 mesajım vaaaar 100 değilki :27: yoksa ben mi yanlış anladım

bunlardagecer ekler seni canım:34::34:

Back
X