• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
kızlar herkes nerde yahuu

prenses_84 zaten yok.

22-23 haziran gelinleri zaten artık giremez bir süre.

isyanım masatakvimim nerdesiniz yoğunmusun kuzum.

aaa krizantem nerde, yenidendoğdumda kayboldu.:50:

[h=1]Troubledoll357357 seni gördüm nerdesin kuzum. tazminat olayını araştırdınmı iyice.[/h]
cilt yok cgdm de yok.baglacolanki yok, eylül yok:31:

başka kimi unutum yaff
:17::17::17::17:

evlenen gelinlerin çoğu yok
:50::50:

[sıze=2]kızlar herkes nerde yahuu

prenses_84 zaten yok.

Isyanım masatakvimim nerdesiniz yoğunmusun kuzum.

Aaa krizantem nerde, yenidendoğdumda kayboldu.:50:

[/sıze][h=1][sıze=2]troubledoll357357 seni gördüm nerdesin kuzum. Tazminat olayını araştırdınmı iyice.[/sıze][/h][sıze=2]

Başka kimi unutum yaff
:17::17::17::17:[/sıze]

[sıze=2]evlenen gelinlerin çoğu yok[/sıze]
[sıze=2]:50::50:[/sıze]

araştırdım bir an önce nikah işlemlerine başlamamız gerekiyor yasal hakkım benim bu
kızlar az önce ben gidicem ya yerime görüşmeye biri geldi

vicdanım sızlıyodu o parayı vereceği için ama şuan nefret ediyorum

tatlım düğün ne zaman???

bende çok sevdim ama merkezine gitmedim ben:34::34::34:

kuzum bence şöyle yap bütün eşyalarını al evlenmeden 1 ay önce tutun bütün eşyalar alındıktan sonra sadece yerleştirmesi kalır kuzum oda basit iş zaten:34::34::34:

29 eylül canlarım :34: ablam 1 ay öncesi yetiştiremessiniz dedi yoksa bizde öyle düşünüyoduk badanası falanda olucak ya kararsız kaldık :26:

inş. geçer cnm.

Bizde beyaz eşyaları beğendik taksit olayına giricez Temmuz başında.

Ev tutulunca daha güzel olur cnm ozaman evine göre alırsın herşeyi :16:

Çok şükür beyaz eşyaları almıştık biz ödedik bitti... Dediğin gibi mobilyalar tamam da ev tutulmadan almayacağız yoksa beğendiğim oturma odası büyük gibi...Allah herkezin gönlüne göre versin..Bide azaldıkça bana dokunmaya başlıyo evden ayrılmak olmam sizde de öyle oluyomu?

çok şeker :1::1::1: benim gifler niye oynamıyor yahuuu...video ekle yok bende :52::52::52::52:

ya bunları nerden buluyosunuz bide benimkiler nie eklenti olarak çıkyo ben beceremiyorum yaa:30::30::30::30:

Bilmiyorum
arada benimde eklediklerim oynamıyor

:52::52::52::52: aaaayyyy kızlar nasılda unuttum dün akşam görümcemler geldiler bize beraber yine güzelce bi yemek yedik bana ev hediyesi almışlarrr:16::16::16:
kocaman büyük bir aynaaa çok beğendim resimdekinin aynısı ama resk olarak benimkinin kremi daha çok yoğun kahvesi az halıma uygun almış koridorum için şimdi bunun altına nasıl bişey alabilirim:44::44::40::40::40:

Çoookk güzel
Dresuar alabilrsin altına canım

kızlar herkes nerde yahuu

prenses_84 zaten yok.

isyanım masatakvimim nerdesiniz yoğunmusun kuzum.

aaa krizantem nerde, yenidendoğdumda kayboldu.:50:

[h=1]Troubledoll357357 seni gördüm nerdesin kuzum. tazminat olayını araştırdınmı iyice.[/h]

başka kimi unutum yaff
:17::17::17::17:

evlenen gelinlerin çoğu yok
:50::50:

Canım yoğundum biraz
şimdide bohça için nelerim eksik onlara bakıyorum

kızlar aranızda ev yerleştirenleriniz var. biz kiraya çıkıcaz ya şimdi ne zaman tutmak gerekir evi. biz şöyle düşündük temmuz 15 te tutar ağustos 1 de kira vermeye başlarız dedik. ama çokmu erken oluyo öyle bilemedik. sizce ne zaman tutalım :26:

bende dana ev bakmadım artık bakıcaz , azaldı zaman.

OYY CANIM BENİM YENİ HAYATIN SANA HEP MUTLULUK SAĞLIK HUZUR VERSİN:nazar::nazar::nazar::nazar:
CANIM OFF KAFAM KARMA KARIŞIK DUDAĞIMDA KOCA UÇUK ÇIKTI DÜŞÜN DÜŞÜN YA
CANIM PEK İYİ DEĞİLLİM SON GÜNLERDE İŞ YERİYLE İLGİLİ PROBLEMLERİM VAR SEN NASILSIN

canım hoşgeldin. sağol güzel dilekleri için.hiçç kafanı karıştırma iyice bir aaraştır. bizde farklı bişey bulursak söyleriz sana.
çıkacaksın ordan az kaldı sabret az daha.

ama ben buna bittimmm:53::53::53::53::53:

bunu kremide olurmu acaba yoksa kötümü durur ahşap olmazsa:44::44:

çok güzel dimi. kremide bulunur bence uyuyorsa evine böyle al derim kuzum:)

Ne biliyim cnm ya boşboş oturunca zaman çakıldı kaldı :9:

kıs nie boş duruyon , yoksa hazırmı bişeyler.
yapsana bişeyler zamanın az kaldı bakkk. bişeye başlayınca gerisi gelir zaten.

Cnm ticker'ın ne güzel gözüküyor

2 - 2 - 2 :16:

hıc dıkkatımı cekmedı :) du bakımm
ınsallah 1 1 1 goruruz yahuu

0-0-0 ı da görcez kızlar az kaldı:16::16::16:

maşallah canım eşine hep böyle devam etsin. sen geldin yaa partiye devam haydin bakalım

Eki Görüntüle 448862 Eki Görüntüle 448863 $2276cffc004cb6d193697950f55769a4.gif$dans3ss1.gifEki Görüntüle 448866 Eki Görüntüle 448867 Eki Görüntüle 448868

canım hoşgeldin. sağol güzel dilekleri için.hiçç kafanı karıştırma iyice bir aaraştır. bizde farklı bişey bulursak söyleriz sana.

burdayım cnmm karnım ağrıyuoo hastayımmm her zamnki gibi aylık belam benmmm :15::15::15::15:

Bilmiyorum
arada benimde eklediklerim oynamıyor

Çoookk güzel
Dresuar alabilrsin altına canım

Canım yoğundum biraz

kızlar bunlar nasıl bulmazsamki arar tarar bulurum benn durmam yani:1::1::1:
marangozada yaptırırım olmazsa:34::34:

Eklentiler

• $beyaz-eskitme-dresuar.webp
    $beyaz-eskitme-dresuar.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 23
  • $nh-5.webp
    $nh-5.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 29
kızlar aranızda ev yerleştirenleriniz var. biz kiraya çıkıcaz ya şimdi ne zaman tutmak gerekir evi. biz şöyle düşündük temmuz 15 te tutar ağustos 1 de kira vermeye başlarız dedik. ama çokmu erken oluyo öyle bilemedik. sizce ne zaman tutalım :26:

biz bir ay önceden tuttuk cnmm hatta kşiracı vardı içinde öle bulduk 2 ay ev aradık

Çok şükür beyaz eşyaları almıştık biz ödedik bitti... Dediğin gibi mobilyalar tamam da ev tutulmadan almayacağız yoksa beğendiğim oturma odası büyük gibi...Allah herkezin gönlüne göre versin..Bide azaldıkça bana dokunmaya başlıyo evden ayrılmak olmam sizde de öyle oluyomu?

bizde öyle yaptık canım. aralıkta almıştık borcu bitti beyaz eşyaların rahatız şimdi.
evlendiğimide sadece mobilya borcumuz olacak o kadar. Allah yardım eder.

bende dün çeyizlerimi bohçalayınca iyice anladım ki artık gdiorum.:26:
ekledim seni de şeker.

29 eylül canlarım :34: ablam 1 ay öncesi yetiştiremessiniz dedi yoksa bizde öyle düşünüyoduk badanası falanda olucak ya kararsız kaldık :26:

bence bakmak lazım sona kalmasın hem sıkışırsınız bizde bakıcaz artık. temmuzda başlıcaz.

Canım yoğundum biraz

Kolay gelsin masatakvimim.benimde kaınvalideye boşhaça koymak için bluz terlik eksiğim var onları alıcam. kayınpederime kayınlarıma gömlek falan alıcam. o kadar.

9 günüm kaldı ama dayanamıyorum

canım geçmiş olsun o ağrı bendede oluyoo yaa bem yatak döşek yatıyorum ağla ağla bir kalıyorum:26::26:
seni çok iyi anlıyorum o yüzden:31::31: ciltimmm

Son düzenleme:
benim ki gene halaaaa 4 de kala kaldı

Geçer cnmmm:16: bnmkide 3 de takıldı :9:

hıc dıkkatımı cekmedı :) du bakımm
ınsallah 1 1 1 goruruz yahuu

Amin inş.:16:

Amin inş.

Bende şimdilik yok cnm :34:

[COLOR=#a52a2a .!.:

Yok cnm bişi hazır deil tam olarak.

Büyükler ist. alınacak burda yapacağım benm havlu kenarıdır yazmadır vs onlarda çok istemiyorum zaten.
Pike tk vs onlarıda hazır alıcam bakalım artık huzurum geri gelsin ozaman yapıcam hepsini

canım geçmiş olsun o ağrı bendede oluyoo yaa bem yatak döşek yatıyorum ağla ağla bir kalıyorum:26::26:
seni çok iyi anlıyorum o yüzden:31::31: ciltimmm

valla bende hapla duruyom bende ağlıyommmm yaa sormaa çok kötüymüş keşke erkek olaydımmmm anneme diyotum beni nie erkek doğurmadınnn kocişime diyorum keşke kıs sen olaydınnnnn :9::9::9::9::9::9::9::9:

o zaman dediğimiz mantıklı gibi temmuz ilk haftası bakmaya başlarız işimize gelirsede tutarız. :34:

valla öle şimdi ben koşturuyorum akşam sabah şu eksik bu eksik nebilim koşşş koşşşşşşşşş bi görsennnnnnnnnnnnnn akşam yine koşacammmm atletleri gectimmmmmmm:16::16::16::16:

Back
X