Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

Yaww sorma tatlım bursa da yeni yerleşim yeri bursalı kızlar bilir Altınşehir...
Daha çevre düzenlemeleri olmadı ama 1-2 yıl içinde çok güzel olucak....
10 kat bakalım nasıl alışcam.. Ölü gibiyim temizlik beklemek vs çok zor tatlı diyorlar ama hiçbir tat almadım nedense hep stress hep stress :))
Bende özledim sizleri önümüzdeki hafta çeyizim serilcek sonrasında bol bol vaktim olur diye düşünüyorum...
Evde temizlik yaparken aklım hep sizde :))

ayna çok güzel bende istiyorum ondann altına tuvalet masası çok orjinal durur

görümceni öptüm vallla bilmiyorumki kuzum düşünelim :44::44::44::44::44:

Çok güzel cnm.

nerde kullancan aynayı?

ayna çok güzel bende istiyorum ondann altına tuvalet masası çok orjinal durur

canım benim kridorum L şeklinde uzun sonra dikdörtgen var ayakkabılık almadım ben ayna istiyordum eşime sölemiştim alalım demiştim evlenmeden dün aradı sana gelecez dedi bi baktım kocaman ayna almış
çok sevdim çok sevindimm şimdi altına küçük kolsol tarzı bişi bakınıyorum

ayy ne güzel olmuş ya senin eşin becerkli çıktı kızzzzz. yarıdm etsin eşlerimiz tabi , inşallah benim ki de eder. eder gibi görünüyor ama bakalım evlenince napcaz.
üzme kısss enişteyi naz yapma fazla bak nasıl seviyor seni. Allah'ım daim etsin mutluluğunuzu.

ayy çok güzel good_heartım bayıldım bu aynaya ama bunun altına telefonluk gibi birşey alabilrsin anca.
ama nasıl bi düşünelim isyanım dediği gibi araştıralım bi.:44: güle güle kullan canım

hadi düşünelimmm saol balımmmm
moonlight_night, Troubledoll357357, elfmmmm, bunlardagecer1907+, good_heart

Sizler nasılsınız???

iyim canımmm sen nasılsın

Anladığım kadarıyla özel mesaj atmalıymışım:2: attım ama 80 mesajım vaaaar 100 değilki yoksa ben mi yanlış anladım

ben biraz heycanlıyım stresliyim gerginim :)))
İş beni yoruyor birazdan bi firma gelicek bir yandan ekstreleri çıkarıyorum:))
hem iş hem ticaret :))
sen muhasebecidemi çalışıyordun kuzumm
allah kolaylık versin tatlım
zaman az kalınca insan nasıl olduğunu unutuyoo
Anladığım kadarıyla özel mesaj atmalıymışım:2: attım ama 80 mesajım vaaaar 100 değilki yoksa ben mi yanlış anladım

bunlardagecer ekler seni canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…