- 17 Ocak 2012
- 2.055
- 1.465
- 373
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #2.941
pakizem nerdesin sen bakim. azam, özledik seni yaa akşamları da yoksun.kıss 10. kattamı oturuyonuz kız abovvv nerde orası..
tatlı yorgunluklar bunlar Allah kolaylık versin. resimleri heyecanla bekliyoruz.
hehehe aynen aynen
aaaayyyy kızlar nasılda unuttum dün akşam görümcemler geldiler bize beraber yine güzelce bi yemek yedik bana ev hediyesi almışlarrr
kocaman büyük bir aynaaa çok beğendim resimdekinin aynısı ama resk olarak benimkinin kremi daha çok yoğun kahvesi az halıma uygun almış koridorum için şimdi bunun altına nasıl bişey alabilirim:44::44:
görümceni öptüm valllabilmiyorumki kuzum düşünelim :44::44::44::44::44:
Çok güzel cnm.
nerde kullancan aynayı?
ayna çok güzel bende istiyorum ondann altına tuvalet masası çok orjinal durur
yok kuzum hazırlayabilmek için uyumadı sabah kadar ama 5 bucuktan sonra uyuyakalmıs kocacımmm yaa olsun ben onun bu kadar caba sarfetmesine cok sevindim zaten,bi görseniz yaa evi süpürüyo,bişeyler yapıyo uyanıyorum su getırıyo hemen yatak odasına gelıyo bişeymi oldu dıye yaa sevmeye başladım ben bu evliliği,hele de annemlere gidip geliyoruz onlarda mutlu yaa dah ada huzurlu oluyorum artık,kavga ettik ama biz hiç dargın duramadıgımız için kavgamız da anormal oluyo yemee gidiyoruz ben konusuyorum hala ustumu gıyınırken sonra bi anda vazgeciyorum ben gelmiyorum diyee yaa deli oldu çocuk bazen ben cok kaprili oluyorum galiba ya da nazlı ne bileyim işye öyle
aaaayyyy kızlar nasılda unuttum dün akşam görümcemler geldiler bize beraber yine güzelce bi yemek yedik bana ev hediyesi almışlarrr
kocaman büyük bir aynaaa çok beğendim resimdekinin aynısı ama resk olarak benimkinin kremi daha çok yoğun kahvesi az halıma uygun almış koridorum için şimdi bunun altına nasıl bişey alabilirim:44::44:
Saol cnm aynı.
Sizlerin böyle düğün telaşını görünce heycanlanıyom
Darısı bizim başımıza ama daha çok var
moonlight_night, Troubledoll357357, elfmmmm, bunlardagecer1907+, good_heart
Sizler nasılsınız???
Sizler nasılsınız???
kahveli olan düzel ama ayak kısımlarıda ahşap ve oymalı olabilir
tşk ler tatlım iyi olmaya çalışıyoruz bnmde dün çeyizim asıldı
hadi düşünelimmm
ayy ne güzel olmuş ya senin eşin becerkli çıktı kızzzzz. yarıdm etsin eşlerimiz tabi , inşallah benim ki de eder. eder gibi görünüyor ama bakalım evlenince napcaz.
üzme kısss enişteyi naz yapma fazla bak nasıl seviyor seni. Allah'ım daim etsin mutluluğunuzu.
ayy çok güzel good_heartım bayıldım bu aynaya ama bunun altına telefonluk gibi birşey alabilrsin anca.
ama nasıl bi düşünelim isyanım dediği gibi araştıralım bi.:44: güle güle kullan canım
Sizler nasılsınız???
hadi düşünelimmmsaol balımmmm
iyim canımmm sen nasılsın
sen muhasebecidemi çalışıyordun kuzummben biraz heycanlıyım stresliyim gerginim :)))
İş beni yoruyor birazdan bi firma gelicek bir yandan ekstreleri çıkarıyorum:))
hem iş hem ticaret :))
Anladığım kadarıyla özel mesaj atmalıymışım:2: attım ama 80 mesajım vaaaar 100 değilkiyoksa ben mi yanlış anladım
evet tatlım çok güzel olur....
hazır alabilirsin ama fiyatları biraz uçuk.. yaptırırsan daha uyguna gelir diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?