• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Yaww sorma tatlım bursa da yeni yerleşim yeri bursalı kızlar bilir Altınşehir...
Daha çevre düzenlemeleri olmadı ama 1-2 yıl içinde çok güzel olucak....
10 kat bakalım nasıl alışcam.. Ölü gibiyim temizlik beklemek vs çok zor tatlı diyorlar ama hiçbir tat almadım nedense hep stress hep stress :))
Bende özledim sizleri önümüzdeki hafta çeyizim serilcek sonrasında bol bol vaktim olur diye düşünüyorum...
Evde temizlik yaparken aklım hep sizde :))

10 kat abovv çok yüksek kısss. olsun senin içine sinsin , sen bana bakma canım.
güle güle otur evinde. stres ok demedik mi. Allah izniyle halledceksin hepsini. çeyiz sermende olcak ohh süper.

moonlight_night, Troubledoll357357, elfmmmm, bunlardagecer1907+, good_heart

Sizler nasılsınız???

kuzum çok şükür iyiyim bende dün çeyizlerimi bohçaladık hurçladık.

sen muhasebecidemi çalışıyordun kuzumm:34::34:
allah kolaylık versin tatlım:16::16::16:
zaman az kalınca insan nasıl olduğunu unutuyoo:1::1::1:

bunlardagecer ekler seni canım:34::34:

ıkea veya tepehome den bulabilirmiyim acaba:44::44:

10 kat abovv çok yüksek kısss. olsun senin içine sinsin , sen bana bakma canım.
güle güle otur evinde. stres ok demedik mi. Allah izniyle halledceksin hepsini. çeyiz sermende olcak ohh süper.

kuzum çok şükür iyiyim bende dün çeyizlerimi bohçaladık hurçladık.

ikea dan bulabilirsin. tepehome da da süper modeller var ama fiyatı 1000-5000 arası değişiyor kuzum sence değer mi o paraya bi tuvalet masası....
ben babamın inşaat şirketi var ön muhasebesini tutuyorum.. başka bir yerde çalışsaydım şuan daha çok sıkışırdım şimdi işim var deyip çıkabiliyorum çok şükür ama iş yerinde de günde en az 1 saat uğramaya özen gösteriyorum... iş beklemez çünkü:)))

bunlardageçerim hepsi süper olucak Allahın izni ile:1:

ikea dan bulabilirsin. tepehome da da süper modeller var ama fiyatı 1000-5000 arası değişiyor kuzum sence değer mi o paraya bi tuvalet masası....
ben babamın inşaat şirketi var ön muhasebesini tutuyorum.. başka bir yerde çalışsaydım şuan daha çok sıkışırdım şimdi işim var deyip çıkabiliyorum çok şükür ama iş yerinde de günde en az 1 saat uğramaya özen gösteriyorum... iş beklemez çünkü:)))

bunlardageçerim hepsi süper olucak Allahın izni ile:1:

ohh ne güzell yaa babanla çalışyosunn:16::16::16::16:
ben bursaya geldim inegüöle:16::16::16: harika biyer çok sessis tam dinlenmelik erikli köye gittim harika biyerdiiii:16::16::16::16:

ayy ne güzel olmuş ya senin eşin becerkli çıktı kızzzzz. Yarıdm etsin eşlerimiz tabi , inşallah benim ki de eder. Eder gibi görünüyor ama bakalım evlenince napcaz.
üzme kısss enişteyi naz yapma fazla bak nasıl seviyor seni. Allah'ım daim etsin mutluluğunuzu.
çok şükür canım benimki hiç yardım edecek gibi durmuyordu ma ınsanların yanında yapma etme dıyo,bana da erkekliğimi ezdirtmem ama evde yaparım sen dediğime bakma diyo inşallah hep böyle gider,

bu arada ben sohbete katılamıyorum burası epey dağılmıs cevap arada yazıyorum sanmayın kendı mesajlarımla ilgileniyorum bıraz zaman gecsin dahil olucam sohbete,

ama söz vermiştiniz hani bana kına ve hosgeldin yapacaktınız onu da unuttunuz yaff neyseeee yrın diğer gün evleneceklerin allah yardımcıları olsun hemencecik atlatırlar inşallah,ben imdi boşlukta gibiyim telaşım kosturmacam bıttı tuhafım biraz:1:

ohh ne güzell yaa babanla çalışyosunn:16::16::16::16:
ben bursaya geldim inegüöle:16::16::16: harika biyer çok sessis tam dinlenmelik erikli köye gittim harika biyerdiiii:16::16::16::16:

tatlım ben inegölün yanından geçtim hep sadece mobilyalarımı almaya gitmiştik oraya birde yemek yemiştik o kadar biliyorum...
Nişanlım hergün inegölde mobilya işi yapıyor o da hani masa koltuk sandalye ayakları var ya nişanlım onun pazarlamasını yapıyor....
Bursayı çok seviyorum sanırım başka bir şehirde yapamam

kızlar aranızda ev yerleştirenleriniz var. biz kiraya çıkıcaz ya şimdi ne zaman tutmak gerekir evi. biz şöyle düşündük temmuz 15 te tutar ağustos 1 de kira vermeye başlarız dedik. ama çokmu erken oluyo öyle bilemedik. sizce ne zaman tutalım :26:

kızlar aranızda ev yerleştirenleriniz var. biz kiraya çıkıcaz ya şimdi ne zaman tutmak gerekir evi. biz şöyle düşündük temmuz 15 te tutar ağustos 1 de kira vermeye başlarız dedik. ama çokmu erken oluyo öyle bilemedik. sizce ne zaman tutalım :26:

tatlım düğün ne zaman???

çok şükür canım benimki hiç yardım edecek gibi durmuyordu ma ınsanların yanında yapma etme dıyo,bana da erkekliğimi ezdirtmem ama evde yaparım sen dediğime bakma diyo inşallah hep böyle gider,

bu arada ben sohbete katılamıyorum burası epey dağılmıs cevap arada yazıyorum sanmayın kendı mesajlarımla ilgileniyorum bıraz zaman gecsin dahil olucam sohbete,

ama söz vermiştiniz hani bana kına ve hosgeldin yapacaktınız onu da unuttunuz yaff neyseeee yrın diğer gün evleneceklerin allah yardımcıları olsun hemencecik atlatırlar inşallah,ben imdi boşlukta gibiyim telaşım kosturmacam bıttı tuhafım biraz:1:

İnş. cnm bizde senin gibi oluruz :16:

Tarih ne zamandı cnm?

bu nasıl good_heartım

$Monochrome-hallway.webp$Monochrome-hallway.webp

bunun ahşapı süper olur :))))

İstanbulda cnm benm.

Ya bana azalmıyor sanki :( daha hiç bir hazırlığa başlamadık ondan heralde.

sen neler yaptın hazırlık olarak ?

Öyle deme bak nasıl su gibi geçecek şahsen bana öyle geliyor:8:. Ben temmuzdan Ağustos sonuna kadar iş sebebiyle hiç müsait olamıyacağım için gelinliğe başladık, zaten kayınvalidem dikiyor:3: Eşyaları beğendik bi alması kaldı..asıl iş ev tutulunca olacak gibi geliyor..Poffff bazen çok üşeniyorum evlenmeye:52:

tatlım ben inegölün yanından geçtim hep sadece mobilyalarımı almaya gitmiştik oraya birde yemek yemiştik o kadar biliyorum...
Nişanlım hergün inegölde mobilya işi yapıyor o da hani masa koltuk sandalye ayakları var ya nişanlım onun pazarlamasını yapıyor....
Bursayı çok seviyorum sanırım başka bir şehirde yapamam
bende çok sevdim ama merkezine gitmedim ben:34::34::34:

kuzum bence şöyle yap bütün eşyalarını al evlenmeden 1 ay önce tutun bütün eşyalar alındıktan sonra sadece yerleştirmesi kalır kuzum oda basit iş zaten:34::34::34:

selam canlar anca şimdi okuyabildim geçmişi ama fazla bakamadım baya yoruldum bütün çeyizlerim bu gün itibariyle tamamlandı. hepsi gitmek üzere odamda bekliyor artık:26:

daha bişey anlamadım ama giderken çok tuhaf olucam galiba artık yolcu olduğumu hissediyorum büyüdüğüm evde.
evdekiler bana misafir gözüyle bakıyor ne kadar çaktırmak istemesem de garip oluyorum. 2 ay 2 hafta sonra yeni hayatıma adım atacağım, YENİ BİR HAYATA merhaba diyeceğim bende o kadar yıl bekleyişten sonra, Allah'ım pişmansız etsin, hiç ayırmasın bizi birbirimizden.
:nazar:

OYY CANIM BENİM YENİ HAYATIN SANA HEP MUTLULUK SAĞLIK HUZUR VERSİN:nazar::nazar::nazar::nazar:

geçmişi fazla okuyamadım baya yorgunum çünkü.

okuyabildiğim kadarıyla yazıcam; unuttuğum varsa affola
:17::17:
aramıza yeni arkadaşlar kayılmış gmze ve kırmızıpapatya hoşgeldiniz kızlar:3:
birde katılmış oda evli white_butterflies hoşgeldin canım:3: başka varmı yeni katılan görmedim.

isyanım ve masatakvimim kimin önce bebegi olacagı konusunda beni seçmişsiniz galiba,:52: anam daha evlenmedik kıslar bi evlenelim. Allah'ım göstersin o günleri. daha çok erken şöyle 1-2 olmasa iyi olur hem birbirimize alışırız.

prensesim iyi yolcuklar canım
:3:Allah işini rast getirsin canım, gönlünüze göre bir ev bulun inşallah.

Troubledoll357357 canım işten ayrılcakmışsın 30 Haziranda bir sorun çıkaramazlar canım yasal hakkın o senin. nikahını yapınca iş yerine istifanı verirken evlenme sebebi ile yazıcan o zaman alıyorsun paranı. benim birkaç arkadaşım öyle yaptılar.

ama bu aralar yasada değişiklik olacak kızlar iyice araştıralım her an kalkabilirmiş evlilik tazminatı.
:50:

eşlerimizle hitaplar konuşulmuş biz genelde aile yanında ismimizle hitap ederiz , arada canım deriz, dışarıda aşkım, sevgilim ,hayatım deriz. nikahtan sonrada hatun ve efendi eklendi :16:şehit yakınlarımıza Allah'tan sabır diliyorum... kökü kurusun bu teröristerin inşallah. bitmediler usanmadılar boş bir amaç uğruna savaşmaktan:47::47:

good_heart,moonlight ,yenidendogdum,krizantem,cilt,mucizem,cgdm ve adını yukarıda yazdığım ve
forumdaki sayamadığım diğer gelincikler herkes nasıl bakalım konuşamadık bu gün hiçbirinizle.

isyanım dayın nasıl olduuu

CANIM OFF KAFAM KARMA KARIŞIK DUDAĞIMDA KOCA UÇUK ÇIKTI DÜŞÜN DÜŞÜN YA
Çooookkkk sinirliyim
iş yerinde arkadaşım bayan
ne alsma hep aynısnı alırdı
her konuda ben bu hafta maviden pant alsam gider alır
resmen beni takip eidyor
ve temmuzda nişanı var
benim kına elbisemin mavi rengini almış
ve iddea ediyor seninkinin aynısı değil diye
ben gösterdim ona elbisemi yani olcak iş mi bu
aynı mağazadan almış hemde
ayy sinirden ölcem
geçti elbisemden gönlüm of:47::47::47::47:
Bi insan bu kadar mı kıskanç olur yaa
bu kadar mı takip edersin beni
İsmimiz bile aynı Allahım naısl bi Kader:47::47::47::47:

EMİNİM SANA YAKIŞTIĞI GİBİ YAKIŞMAYACAK

OHH ISLANSINLAR ISLANSINLAR SIRA BANA GELİYOR :46::46::46::46:

moonlight_night, Troubledoll357357, elfmmmm, bunlardagecer1907+, good_heart

Sizler nasılsınız???

CANIM PEK İYİ DEĞİLLİM SON GÜNLERDE İŞ YERİYLE İLGİLİ PROBLEMLERİM VAR SEN NASILSIN

30 haziranda da benim çeyizim asılcak

eylulde dugun
hazıranda bakmaya basladık haz 2 haftası tutuldu temmuz 5.te kıra baslyor
sıfır daıreydı henuz yarımdı hazır olan evler 3 gunun kırasını bıle ıstıyor

Öyle deme bak nasıl su gibi geçecek şahsen bana öyle geliyor:8:. Ben temmuzdan Ağustos sonuna kadar iş sebebiyle hiç müsait olamıyacağım için gelinliğe başladık, zaten kayınvalidem dikiyor:3: Eşyaları beğendik bi alması kaldı..asıl iş ev tutulunca olacak gibi geliyor..Poffff bazen çok üşeniyorum evlenmeye:52:

inş. geçer cnm.

Bizde beyaz eşyaları beğendik taksit olayına giricez Temmuz başında.

Ev tutulunca daha güzel olur cnm ozaman evine göre alırsın herşeyi :16:

Back
X