• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
ohh iyi yaptın kuzum konuşmada onunlaa:22::22::22::22::22:
bak şirket çalkalanacak:1::1::1:

günaydın canımm:3::3: hoşgeldinn

Sinir şey
Neyse ki benim elbisemin rengi daha güzel hıhhhh
Bende daha güzelim
uyuz geri kapafalı düşüncesiz ya:33::33::33::47::47::47:

ablaya değil herkeze söle...hatta yanında söle...ben kınama elbise almıştım...X arkadaşta çok beğenmiş benimkinin aynısı nişana almış de :1::1::1::1: yerin dibine girsin uyuzzz :65:

evet bunu da yapayım ben aptal:36::36::36::36::36:
dövmek istiyorum
saçını başını yolmak istiyorum
çirkin yaratık
aptal
manyak
salak:41::41::41::41::41::41:
:95:
:22::22::22::22::22::22::22::22::22::22::22::22::22::22::22::22::22::22::22::22::22::22::22::22::22::22::22::22::22::22::22::22::22::22::22::22::22::22::22::22::22::22:

Günaydınnnn,
ben geldim bugün ilk iş günüm ve çok zor geldi işe gelmek yaa,biter mi bu koskoca gün şimdi:14::14::14:

hoşgeldin canım benim. nasıl geçti bakakım kınan düğünün herşeyin.
biter canım sıkma canını. hepimiz alışıcaz bu durmlara , kocişini özlemişindir sen şimdi.

yenidendoğdum canım ödemeniz gerekn baya bir miktar varmış nişanlında sakinlesin güzel güzel konuşun şimdi tek başına karar verme kredi için. sıkıntı olur sonra büyük meblağlar bunlar.

Kendini benim yerime koy
nasıl moralim bozuldu yaa
nasıl yapar yani bunu
birde beyaz elbie almış benim düğünde giymek için
Uzun beyaz bir elbise
Hey yaa gelinden başkası beyaz giyer mi
nasıl sinirlendim

Ayy sormaa yaa
kendine özgü tarzı yok ne alsam nasıl giyinsem bakıyor kopyalıyor resmen

bu kızı varda dövesim geldi şimdi beyaz giymekte neymiş yaaa gelin giyer beyazı. elbisesi yırtılır inşallah:47::47:

canım biz nişanda ailelere yapmadık bohça şimdi yapıcaz sizim tam tersi yani:34:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar dün gece zaten yeterince ağlamıştı biizm için kına yaptığınızı görünce biraz daha ağladım...çokk mutlu ettiniz beni..çok teşekkür ederim...
ayrıntıları size uzun uzun balayı dönüşü anlatıcam inşallah...bu sırada ben gelmeden önce kınası olan olursa tavsiyem kesinlikle ve kesinlikle kuaföre 1-2 gibi gitmiş olsunlar..ben 4te gittim..çok geç kaldım..

kızlar çok acil yardıma ihtiyacım var..bu gün imam nikahını kıydırıcaz...ama ne istesem bilemiyorum..ona bakmak için giridm nete..kımi altın istiyo kimi bieziklerini kimi umre vs vs..mantıklı ve bir o kadarda benim yararıma bişey istiyorum..bana yardım edin canlarım..:16::16::16:

hoşgeldin gülüm. ayrıntıları bekliyoruz dönüşte.
ben dün çeyizlerle boğuştuğum için göremedim kınanı bir sabah girdim o kadar. :50:
çok geç kalmışsın kuaföre canım.

canım ben mehir olarak hiç biişey istemicem hepsini helal edicem. sevmiyorum ben isteyemem zaten. sanki ayrılmak için evleniyoruz gibi oluyor.

biter canım sıkma canını. hepimiz alışıcaz bu durmlara , kocişini özlemişindir sen şimdi.

yenidendoğdum canım ödemeniz gerekn baya bir miktar varmış nişanlında sakinlesin güzel güzel konuşun şimdi tek başına karar verme kredi için. sıkıntı olur sonra büyük meblağlar bunlar.

bu kızı varda dövesim geldi şimdi beyaz giymekte neymiş yaaa gelin giyer beyazı. elbisesi yırtılır inşallah:47::47:

canım biz nişanda ailelere yapmadık bohça şimdi yapıcaz sizim tam tersi yani:34:

hoşgeldin gülüm. ayrıntıları bekliyoruz dönüşte.
ben dün çeyizlerle boğuştuğum için göremedim kınanı bir sabah girdim o kadar. :50:
çok geç kalmışsın kuaföre canım.

canım ben mehir olarak hiç biişey istemicem hepsini helal edicem. sevmiyorum ben isteyemem zaten. sanki ayrılmak için evleniyoruz gibi oluyor.

İnşallah elbisesi poposunda patlarrr:47::47::47:

yarın seni ıslatıyoruz süper, bu arada lovelady yarın evleniyorrrr....

pişttttttttttttt kızlar ne yapıyosunuz bakalım ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kırımızıpapatya tebrik ederim tatlım senin son 100 gün nasıl gececek anlamıcaksın bile

kızlar şimdi sınava giricem bana dua edin geceyim :18::18::18::18::18::18:

hoşgeldin canım,ne sınavı hayırdır dualarımız seninle kuzum, Allah zihin açıklığı versin.

canlarım dayım hala aynı..doktorlar uzun bir tedavi süreci olacağınız söledi...inş bu şekilde devam ederiz dediler..bizde bekliyoruz kuzularım..dua ediyoruz :26::26:

Allah acil şifa versin inşallah. bir an önce ayağa kalsın inşallah.

ablaya değil herkeze söle...hatta yanında söle...ben kınama elbise almıştım...X arkadaşta çok beğenmiş benimkinin aynısı nişana almış de :1::1::1::1: yerin dibine girsin uyuzzz :65:

aynen aynen:9::9::9::9:haketmiş ooooo...
İnşallah elbisesi poposunda patlarrr:47::47::47:

patlasın valla:60::60::60::60::60::60::60::60:

geçmişi okuyamadım daha canım hayırdır ne kavgası üzme kendini,bak benim kınamda düğünümde yaptı yapacagı rezıllıgı geriekalı görümcemin teki aksam kapıya gelmiş ben annemden dönüyordum eşim malzeme almaya cıkmıs onu ararken yukarı cıktı kapıdayım ben de konusmaya calısıyo,tatil nasıldı felan filan sadece sorduguna ıyıdı, evet gıttık,diye iki üç cevap verdim konusmadım indi aşağıdaki kapıda da annemle karsılasmıslar anneme hıcbısey yokmus gibi nasılsın demıs konusmaya calısmıs annemde sen nasılsın demedım dıyor,hatasını anlasın benden büyük olabilir ama asla eskisi gibi davranmıyam ona karşı en mutlu günlerimi rezil etti bana

sağol canım,bakalım işleri toparlayabilirsem takılcam ama ilk gün oldugu için cekiniyorum ilk günlerden nefret ederim zaten hep:1:
o gunu boyle hatırlıyor olman cok kotu canım ne dıyım acatyup kotu olmus

canlarım dayım hala aynı..doktorlar uzun bir tedavi süreci olacağınız söledi...inş bu şekilde devam ederiz dediler..bizde bekliyoruz kuzularım..dua ediyoruz :26::26:

Gecmıs olsun ısyan ınsallah bır an evvel duzelır cnaım

masatakvımı :emir_bebek: :emir_bebek: :27: :52: :26:

hoşbuldum canım,
herley cok sükür güzel gecti işte nazar değdi galiba dün akşam ilk kavgamızı yaptık:1:ablasına yemeğe gidecektik gec kaldım dıye kızdı haklıydı ama bende eve gelmeyen halı ve fırının peşinde kostum dün annemle, saatin farkına varmadım bi saat küstüm gitmiycem diye 10 da gittik yemeğe gönlümü aldı hatasını anladı da oyle gittik:1:

bu arada kocacımı özledim yaa onun 2 temmuza kadar izni var evbde su an,bıtanem yaa sabaha kadar oturdu bana kahvaltı hazırlyabilmek için dedim uyu ben kaldırırım sen haırlarsın dedım ama uykusu öyle ağırkı top patlasa duymuyo,o da huyunu bildiğinden kalkamam dıye uyumadı en son 5 i geciyordu hala film izliyordu bana su verdi içtim yattım tekrar ama 6 bucuga dogru bı kalktım odada koltukta oylece uyakalmış zavallımm cam acık üstü acık,kalk hayatım dıyorum duymuyo hani kahvaltı yapacaktın ssaat geldi diyorum 10 dakıka daha yatayım diyo,kıyamadım saatimi kurdum geri yattım sonra hazırlnınca onu kalkdırdım yatağa yatsın dıye,ben de annemde yaptım kalhvaltı canım annem hemen hazırladı yıne:46:

amam kocişime de üzüldüm yaa 5 bucuga kadar oturdu yatmadı sounda dayanamamıs kahvaltıya deegıl de o kadar ugrasıp da uyumasına üzüldüm:26:

:1::1::1::1::1:
Bİ KAHVE İÇEYİM BEN

Güzel gelinlerim gelin hep beraber içelim
sizi sveiyorum
:16::16::16:

afiyet olsun cnm :34:
bizde seni:16:

hoşbuldum canım,
herley cok sükür güzel gecti işte nazar değdi galiba dün akşam ilk kavgamızı yaptık:1:ablasına yemeğe gidecektik gec kaldım dıye kızdı haklıydı ama bende eve gelmeyen halı ve fırının peşinde kostum dün annemle, saatin farkına varmadım bi saat küstüm gitmiycem diye 10 da gittik yemeğe gönlümü aldı hatasını anladı da oyle gittik:1:

bu arada kocacımı özledim yaa onun 2 temmuza kadar izni var evbde su an,bıtanem yaa sabaha kadar oturdu bana kahvaltı hazırlyabilmek için dedim uyu ben kaldırırım sen haırlarsın dedım ama uykusu öyle ağırkı top patlasa duymuyo,o da huyunu bildiğinden kalkamam dıye uyumadı en son 5 i geciyordu hala film izliyordu bana su verdi içtim yattım tekrar ama 6 bucuga dogru bı kalktım odada koltukta oylece uyakalmış zavallımm cam acık üstü acık,kalk hayatım dıyorum duymuyo hani kahvaltı yapacaktın ssaat geldi diyorum 10 dakıka daha yatayım diyo,kıyamadım saatimi kurdum geri yattım sonra hazırlnınca onu kalkdırdım yatağa yatsın dıye,ben de annemde yaptım kalhvaltı canım annem hemen hazırladı yıne:46:

amam kocişime de üzüldüm yaa 5 bucuga kadar oturdu yatmadı sounda dayanamamıs kahvaltıya deegıl de o kadar ugrasıp da uyumasına üzüldüm:26:

Huzurunuz bozulmasın hiç:16:

Son düzenleme:
hoşbuldum canım,

maşallah yaa ne güzel güzel kıs ne kavgası hemencik öylee:20::20::20:
mutlu ve huzurla yaşayın inşş:16::16::16::16:

:1::1::1::1::1:
Bİ KAHVE İÇEYİM BEN

Güzel gelinlerim gelin hep beraber içelim
sizi sveiyorum
:16::16::16:

afiyet bal şeker olsun canımmmmm:16::16::16::16:

kızlar bugün 23 haziran gelinlerinin kınasını yapalımmmm unutmadan belki kınası yarın olan vardır ama olsun erken erken yapalım:34::34::34::34::34:

Eklentiler

• $2mes3nb.webp
    $2mes3nb.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 22
  • $KNA ~1.webp
    $KNA ~1.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 23
Back