hoşbuldum canım,
herley cok sükür güzel gecti işte nazar değdi galiba dün akşam ilk kavgamızı yaptık

ablasına yemeğe gidecektik gec kaldım dıye kızdı haklıydı ama bende eve gelmeyen halı ve fırının peşinde kostum dün annemle, saatin farkına varmadım bi saat küstüm gitmiycem diye 10 da gittik yemeğe gönlümü aldı hatasını anladı da oyle gittik
bu arada kocacımı özledim yaa onun 2 temmuza kadar izni var evbde su an,bıtanem yaa sabaha kadar oturdu bana kahvaltı hazırlyabilmek için dedim uyu ben kaldırırım sen haırlarsın dedım ama uykusu öyle ağırkı top patlasa duymuyo,o da huyunu bildiğinden kalkamam dıye uyumadı en son 5 i geciyordu hala film izliyordu bana su verdi içtim yattım tekrar ama 6 bucuga dogru bı kalktım odada koltukta oylece uyakalmış zavallımm cam acık üstü acık,kalk hayatım dıyorum duymuyo hani kahvaltı yapacaktın ssaat geldi diyorum 10 dakıka daha yatayım diyo,kıyamadım saatimi kurdum geri yattım sonra hazırlnınca onu kalkdırdım yatağa yatsın dıye,ben de annemde yaptım kalhvaltı canım annem hemen hazırladı yıne
amam kocişime de üzüldüm yaa 5 bucuga kadar oturdu yatmadı sounda dayanamamıs kahvaltıya deegıl de o kadar ugrasıp da uyumasına üzüldüm:26: