• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
kızlar msjlarınız için teşekkürler evet yarın son 100 oluyoruz ya inanamıyorum
hazırlık olarak erken diye temmuz başına bıraktık ev olayını haftaya başlıcaz yavaş yavaş kızlar çeyiz hazırlığıda tam gaz devam sürekli birşeyre alıyorum çok güzelll bişey gelinliğide temmuzun ortasında kısmetse bakaçağız kızlar tek sorunum kına yeri daha bakmadık kafamda o var hep yaa orta büyüklükte bi salonda tutmayı istiyorum

sonunda evleniyoruz temmuzda 5 sene dolacak kızlar ne hayallerle bekledik anlatamam bu günleri allah kısmet ettide gösterdi artık bizde yavaş yavaş aile oluyoruz ikimizin bir evi olacak sadece ikimizin eşyaları harika bir balayı tatili çalışıyor olsakta iş çıkışı eve koşarak gitmenin heyecanı offff kızlar içim kıpır kıpır yaaaaa anlatabiliyor muyummm:31::31::31::31:
seni çok iyi anlıyorum kuzummm:1::1::1:
:51: evet merak edıyoruz dımıı good'cugum :23::23::23::23:

:32::32::32::32::32:aynen öyle balımmmm
kelepcesi var bende ama takmıyorum nasıl biriyim bende anlamadım:1::1::1::1:
almak istiyorum ama takmıyorum :9::9:
yastık altı yapyorum heraldee:60::60::60::60::60::60::60::60:

uzun zamandır bu topikte böyle heyecanını anlatan olmamıştı...biz uzun zamandır böyle olamıyoruz kızlar yahuuu :52::52:
nazar değmesin canım :nazar::nazar:

bizler daha çok sorunlarımızı konuştuğumuz için bu mutluluklarımızın üstünü kapatıyoruz. Düşününce ne kadar da gereksiz şeyleri kafaya takıp üzülüyormuşuz Asıl mutluluk asıl amaç sevdiğimizle yuva kurmak hepimiz burda az çok bu günlerin gelmesini bekledik biz 8 senedir bu anın gelmesi için çaba gösteriyoruz allahım bu çabalarımızı hayırlı kılar inş. bu duyguyu bize hatırlattığın için de teşekkür ederim arkadaşım :54:

bizler daha çok sorunlarımızı konuştuğumuz için bu mutluluklarımızın üstünü kapatıyoruz. Düşününce ne kadar da gereksiz şeyleri kafaya takıp üzülüyormuşuz Asıl mutluluk asıl amaç sevdiğimizle yuva kurmak hepimiz burda az çok bu günlerin gelmesini bekledik biz 8 senedir bu anın gelmesi için çaba gösteriyoruz allahım bu çabalarımızı hayırlı kılar inş. bu duyguyu bize hatırlattığın için de teşekkür ederim arkadaşım :54:

ne güzelde anltamışsın canım
ağzına sağlıkk

ESMERSİRİNE ---------------------EVLENDİ
23 Nisan 2012

trianka -------------------------EVLENDİ
05 Mayıs 2012

emyay_8990 ------------------EVLENDİ
12 Mayıs 2012

duckling -----------------------EVLENDİ
12 Mayıs 2012

HayatımM ----------------------EVLENDİ
19 Mayıs 2012

Pink_love ----------------------EVLENDİ
31 Mayıs 2012

SehKer
2 Haziran 2012 ----------------EVLENDİ

WeWonTheLove----------------EVLENDİ
10 Haziran 2012

Bu evli hatunlar nerde
Bıraktılar yani evlendiler yaa
hııııhhhhhhh:19::19::19::19:

kesinlikle böyle tatlım durumuz...çok güzel anlatmışın :21::21: inş bizde o heyecanlara geri döneriz...çok özledim şahsennnn:46::46:

23 Nisan 2012

05 Mayıs 2012

12 Mayıs 2012

12 Mayıs 2012

19 Mayıs 2012

31 Mayıs 2012

SehKer

10 Haziran 2012

Bu evli hatunlar nerde
sehker ve wewonthelove onlar geliyorlar fıırsat buldukçada, diğerleri cidden hayırsız çıktılar:19::19:

Aşka geldim aradım nişanlımı açar açmaz seni çoookkk seviyorum dedimm şaşırdı önce sessiz kaldı ben bende seni çok ama çok seviyorum hayatım dedi :9: normalde de zaten hep derim her tel. konuşmamızın sonunda mutlaka birbirimizi sevdiğimizi söyleriz ayrıca fac.b.. tan da güzel paylaşımlar yaparım paşama ayyy ama ben çok seviyoruummm yaaa :16:

sehker ve wewonthelove onlar geliyorlar fıırsat buldukçada, diğerleri cidden hayırsız çıktılar:19::19:

evet diğerlerini bekliyoruzzz

Aşka geldim aradım nişanlımı açar açmaz seni çoookkk seviyorum dedimm şaşırdı önce sessiz kaldı ben bende seni çok ama çok seviyorum hayatım dedi :9: normalde de zaten hep derim her tel. konuşmamızın sonunda mutlaka birbirimizi sevdiğimizi söyleriz ayrıca fac.b.. tan da güzel paylaşımlar yaparım paşama ayyy ama ben çok seviyoruummm yaaa :16:

Bizde her teli kapatmadan söyleriz:16::16:

evet kuzum sen baya aşka gelmişinnnnn :16::16::16: bizde her telde olmasada sürekli söleriz :16::16: bende daha nişanlıma ism ile hitap etmedim...ilk kez geçen kavgamızda ismi ile hitap ettim ona çok darılmış beyfendi :1::1:

kızlar msjlarınız için teşekkürler evet yarın son 100 oluyoruz ya inanamıyorum
hazırlık olarak erken diye temmuz başına bıraktık ev olayını haftaya başlıcaz yavaş yavaş kızlar çeyiz hazırlığıda tam gaz devam sürekli birşeyre alıyorum çok güzelll bişey gelinliğide temmuzun ortasında kısmetse bakaçağız kızlar tek sorunum kına yeri daha bakmadık kafamda o var hep yaa orta büyüklükte bi salonda tutmayı istiyorum

sonunda evleniyoruz temmuzda 5 sene dolacak kızlar ne hayallerle bekledik anlatamam bu günleri allah kısmet ettide gösterdi artık bizde yavaş yavaş aile oluyoruz ikimizin bir evi olacak sadece ikimizin eşyaları harika bir balayı tatili çalışıyor olsakta iş çıkışı eve koşarak gitmenin heyecanı offff kızlar içim kıpır kıpır yaaaaa anlatabiliyor muyummm:31::31::31::31:

23 Nisan 2012

05 Mayıs 2012

12 Mayıs 2012

12 Mayıs 2012

19 Mayıs 2012

31 Mayıs 2012

SehKer

10 Haziran 2012

Bu evli hatunlar nerde

genel olarak tek aktif olan benimmm:1::1::1::1::1::1::1:

evli-mutlu ve herdaim aktif:60::60::60::60::60:
bi ara trianka giriyodu ama artık yok :50::50:

emyay_8990
esmersirine
duckling
hayatımm
Pink_love
gelmiyorlar gerçektende:19::19::19:

evet kuzum sen baya aşka gelmişinnnnn :16::16::16: bizde her telde olmasada sürekli söleriz :16::16: bende daha nişanlıma ism ile hitap etmedim...ilk kez geçen kavgamızda ismi ile hitap ettim ona çok darılmış beyfendi :1::1:

benim nişanlımda öyle
ismiyle bi kaç ağız tartışmadında söyledimde küstü bana yaa

bende eşime paşam diyorum:1::1::1::1::1:
:1::1::1: hatta bende paşası die kayıtlı:16::16::16::16:
evet diğerlerini bekliyoruzzz

Bizde her teli kapatmadan söyleriz:16::16:

:46::46::46::46: çok güzel kızlarr

benim nişanlımda öyle
ismiyle bi kaç ağız tartışmadında söyledimde küstü bana yaa

erkekler çocuk gibidir kızlar :1::1::1::1::1:
bende bazen kalabalık ortamlarda veya kayınpederimin yanında sölüyorum :34:
annemin yanında aşkoş diyorumda kayınpederimden çekiniyorum:1::1::1::1:

Back