• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
bende herkese inat gülmüştüm eşime sımsıkı sarılmıştım
benim nikahıma 4 gün kala halam ayrıl demişti çok morelim bozulmuştu ama ben belli etmedim sımsıkı sarıldım inatla:34::34::16::16::16:

allahım 4 gün önceden kim ne karışır yaa insanlar gerçekten ilginçler. En güzelini yapmışsın bundan sonrada hep sımsıkı sarılarak geçsin hayatınız inş :)) :nazar:

citl kendine yol yapıyor
evlenir evlenmez doğurcak kendi bu gidişle:1::1::1::1::1:
:1::1::1::1:kesinlikleeee
ben de seni hatırlıyorum cnm hoşbuldummm hayırlı olsun seninde tebriklerrr :))
gerçekten evliliği artık tavsiye edebilirim herkese belki bunu söylemek için erken biraz ama 2 aydır biz çok zevk alıyoruz hayattan çok eğleniyoruz beraberken :nazar: inş hep böyle devam eder.
amin canım allah razı olsunn:16::16:
evet herşeyi beraber yapmak rahat olmak istediğiniz gibi yapmak çok güzellllllll:16::16::16::16::16::16::16:
bizimde 1 ay 2 hata oldu maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar: ne tartışıyoruz ne kırılıyoruz
çünkü hep yanımda :16::16::16:
rabbim bir ömür mutlu ve huzurlu olmayı nasip eder inşşşşş:16::16::16::16:
bana ilk gülüm dediğinde garibime gitmişti..çok kroca gelmişti...o da bana şu açıklamayı yaptı...peygamber efendimizin en sevdiği çiçek gül'dür..peygamer efendimiz seviyorsa o çiçek diğerlerinden farklıdır...sende benim için herkezten farklısın özelsin..o yüzdende benim gülümsün demişti...çok hoşuma gitti...o saattenn sonra gülüm dedikçe ben daha duygusal oluyoum :16::16:

vvaayyyy çok anlamlııı bak sen enişteye maşallah kuzummm:nazar::nazar::nazar:

anammm bebek mi ne bbeeğiii yaaaa yok bbeek istemyosss anacımmm yaa başkasının bbeeği olsa severim yarım saatt sonra atarım ama atamazsın satamazsınnn 1 yıll sonraaaaaaaa yyaaaaaaaaaaaaa bi bakıyomuşummmm hamileyimmm yok yokkkk anacımmmmm istemem önce good herat var sehker çiğdem varrrrr önce onlar evlendi trilanka vraa varda var bana çok vfarrrrrrrr demiii:19::19::19::19::19::1::1::1::1::1::1::1::1::1:
istiyosun istiyosunnn:1::1::1::1::1::1:nie habire bebek diyosun ilk sen yapacan bebeği:1::1::1::1:

ewt ya demi heryerde eşim olckkkk ahh ahh iki haftam kaldııııııııııııııııııııııııııııı kaçıyım diyom bugün kocamın yanına cinnet çıkar evdekilerle benm aramdaaa:9::9::9::9::9::9::9:
kıss kaçma ne kaldı şunu şurasındaa:9::9::9::9: 2 hafta daha dayan:1::1::1:

Çoookkk anlamlıymış
Etkileyici..Senin nişanlında pek bi orjinal yahuuu

Biz bilmeyiz teyze olma istiyoruz
senden bekliyorum :1:

ya aslında azıcık çatlaktır..arada böle beni şok eder iştee :1::1:

citl bebek bebek istiyoruz...teyze olucam bennnn:46::46:

acaba bu topikte ilk kim hamile kalacak yahuuu...hadi tahmin yapalımmm :1::1:

susun kızzzzzzzzzzz dolu dünya borcum var ödeyim söz doğurcmmm size hakketten önce kim doğurcakkkk benm tahminim sehkerrr doğurckkk ilk o hamşle kalckkkk :1::1::1::1::1::1::1:

Çoookkk anlamlıymış
Etkileyici..Senin nişanlında pek bi orjinal yahuuu

Biz bilmeyiz teyze olma istiyoruz
senden bekliyorum :1:

ya aslında azıcık çatlaktır..arada böle beni şok eder iştee :1::1:

citl bebek bebek istiyoruz...teyze olucam bennnn:46::46:

acaba bu topikte ilk kim hamile kalacak yahuuu...hadi tahmin yapalımmm :1::1:

bizde eşimle canım pek kullanmayız aşkım bitanem ikisini daha çok kullanırız:34::34:

bende herkese inat gülmüştüm eşime sımsıkı sarılmıştım
benim nikahıma 4 gün kala halam ayrıl demişti çok morelim bozulmuştu ama ben belli etmedim sımsıkı sarıldım inatla:34::34::16::16::16:

bız daha cok bırbırımıze bebegım derız
o bırıleırnın yanında bana ısmımle hıtap eder benım adımda cıcek adı buarada :)
bende oda kızdıgımızda ısımle hıtap ederız
o genelde trıbe gırer hıtapsız bırakır benı
bugunde oyle ıkımızde hıtapsısız
ozluyorum :5:

Back