• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
selamlarr kızlarr bakıyorum biçok kişi gelin olmuş biçoğu gün sayıyor çok az kalmışş heyecanlar aynı paylaşımlar aynı :)))
diğer topikden tanıyorum bazılarınızı. 28 Nisan daydı bnm de düğünüm yaklaşık 2 aydır evliyim yani. 'Yeni Bir Hayat' a alıştım sayılır :))))))))))) hepinizin yüzü hep gülsün inşşş.
evlenenlerin en kötü günü düğün günü gibi evleneceklerin de hayatlarındaki en mutlu en güzel ve unutamayacakları gün düğün günleri olsunn ve tüm hayatları öyle geçsin inş :nazar: :))))))))

selamlarr kızlarr bakıyorum biçok kişi gelin olmuş biçoğu gün sayıyor çok az kalmışş heyecanlar aynı paylaşımlar aynı :)))
diğer topikden tanıyorum bazılarınızı. 28 Nisan daydı bnm de düğünüm yaklaşık 2 aydır evliyim yani. 'Yeni Bir Hayat' a alıştım sayılır :))))))))))) hepinizin yüzü hep gülsün inşşş.
evlenenlerin en kötü günü düğün günü gibi evleneceklerin de hayatlarındaki en mutlu en güzel ve unutamayacakları gün düğün günleri olsunn ve tüm hayatları öyle geçsin inş :nazar: :))))))))
amin canımmmm:26::26:
seninde hayırlı olsun canım...çok mutlu ol inş yeni hayatında :nazar::nazar::nazar:

evet kuzum sen baya aşka gelmişinnnnn :16::16::16: bizde her telde olmasada sürekli söleriz :16::16: bende daha nişanlıma ism ile hitap etmedim...ilk kez geçen kavgamızda ismi ile hitap ettim ona çok darılmış beyfendi :1::1:

tartışmalarda zaten aşkım diyemiyoruz sinirli olunca ismiyle hitap ediyorum bende :9:

bende eşime paşam diyorum:1::1::1::1::1:
:1::1::1: hatta bende paşası die kayıtlı:16::16::16::16:

:46::46::46::46: çok güzel kızlarr

köpeğimiz var bizim onun adı da paşa aldığımızda öyleydi bizde değiştirmedik severken paşam benim derim nişanlım hemen efendim diye atlar :9: :9:

maşşallah cnm hep yüzün gülsün bize önereceğin şey varmı tavsi,ye ettiğin düğünde şunu yapın bunu yapın diyeeee meselaaa :9::9::9::9::9:bebek varmı teyze olczmıııııııı :9::9::9::9::9:

aminnn iyi dileklerin için canıımm

bizde aileler arasında canım deriz...dışarda aşkım, hayatım derim o da bana gülüm der daha çok:16::16:
bizimkide tatlım derr:1::1::1::1: evliyiz ve aynı nişanlılıktaki gibi msjlaşırız:1::1::1::1:
seni hatırladım canım:34::34:
hoşgeldin yeni bir hayat'a :16::16::16::16::16::16:
seninde duygularını alalım kuzum
bende 6 mayısta evlendim:17:
biizm herifler alem benmkide adımı sölemiyo başkasının yanında güzelimm der :9::9::9::9::9::9::9::9:

:1::1::1::1::1:hepsi aynıı

işte bir böyle alıştırmışız,şımartmışız bunları..şimdi azıcık kızınca olay oluyor..kaldıramıyorlar :1::1:

aynen canm yaa

erkekler çocuk gibidir kızlar :1::1::1::1::1:
bende bazen kalabalık ortamlarda veya kayınpederimin yanında sölüyorum :34:
annemin yanında aşkoş diyorumda kayınpederimden çekiniyorum:1::1::1::1:

ben annemin yanında canım derim
babmın yanında demem kayınvalidemlerin yanında demem

masatakvimim benmkide ismini hayatta söyletmezzz aşkımmm derim yani ismiyle hitap etmemi sevmezzz küserr 5 yıl oldu bak hala söyletmez

bende söyletmem ama ismimi
birde nişanlım ismimle seslenince kendimi yabancı hissediyorum

bizde aileler arasında canım deriz...dışarda aşkım, hayatım derim o da bana gülüm der daha çok:16::16:
Gülüm müüü
bana nişanlım hiç demedi
ben çiçek sevmiyorum belki de cocukta öyle bir yer yaptı çiçiek isimlerini kullanmayız hiç:1::1:,
En sevidğim çiçek Lale
Lalem dese kırarım kafasını:1::1::1::1:

tartışmalarda zaten aşkım diyemiyoruz sinirli olunca ismiyle hitap ediyorum bende :9:

köpeğimiz var bizim onun adı da paşa aldığımızda öyleydi bizde değiştirmedik severken paşam benim derim nişanlım hemen efendim diye atlar :9: :9:

hahahhahaha buna çok güldümmm yaa

maşşallah cnm hep yüzün gülsün bize önereceğin şey varmı tavsi,ye ettiğin düğünde şunu yapın bunu yapın diyeeee meselaaa :9::9::9::9::9:bebek varmı teyze olczmıııııııı :9::9::9::9::9:

:)) bebek yok tabii ki henüz daha çok erken bebek için :)))
size tavsiyem düğün gününüzde de kınanızda da hiç bir şeyi takmayın kafanıza eğer saçımdı makyajımdı o geldi bu gelmedi şu oldu bu olmadı falandı filandı derseniz tadını çıkaramazsınız. Ben çok rahattım ve her anımı gülümseyerek güzel duygularla yaşadım ve düğünüm aklıma ggeldiğinde tek bir kötü anım olumsuz düşüncem yok :))) sizlerde sadece o anın keyfini sürün diğer şeyler her türlü yolunu bulur :)

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60: allahım çok güldüm bunaaa:9::9::9::9:

kıss hemen ne bebeğiiiii:1::1::1::1:
önce yeni bir hayat'a alışsınlar
sonra inşş:16::16::16:
dimi ama:40::40:

seni hatırladım canım:34::34:
hoşgeldin yeni bir hayat'a :16::16::16::16::16::16:
seninde duygularını alalım kuzum
bende 6 mayısta evlendim:17:

ben de seni hatırlıyorum cnm hoşbuldummm hayırlı olsun seninde tebriklerrr :))
gerçekten evliliği artık tavsiye edebilirim herkese belki bunu söylemek için erken biraz ama 2 aydır biz çok zevk alıyoruz hayattan çok eğleniyoruz beraberken :nazar: inş hep böyle devam eder.

aynen canm yaa

Gülüm müüü
bana nişanlım hiç demedi
ben çiçek sevmiyorum belki de cocukta öyle bir yer yaptı çiçiek isimlerini kullanmayız hiç:1::1:,
En sevidğim çiçek Lale

bana ilk gülüm dediğinde garibime gitmişti..çok kroca gelmişti...o da bana şu açıklamayı yaptı...peygamber efendimizin en sevdiği çiçek gül'dür..peygamer efendimiz seviyorsa o çiçek diğerlerinden farklıdır...sende benim için herkezten farklısın özelsin..o yüzdende benim gülümsün demişti...çok hoşuma gitti...o saattenn sonra gülüm dedikçe ben daha duygusal oluyoum :16::16:

Son düzenleme:
citl kendine yol yapıyor
evlenir evlenmez doğurcak kendi bu gidişle:1::1::1::1::1:

anammm bebek mi ne bbeeğiii yaaaa yok bbeek istemyosss anacımmm yaa başkasının bbeeği olsa severim yarım saatt sonra atarım ama atamazsın satamazsınnn 1 yıll sonraaaaaaaa yyaaaaaaaaaaaaa bi bakıyomuşummmm hamileyimmm yok yokkkk anacımmmmm istemem önce good herat var sehker çiğdem varrrrr önce onlar evlendi trilanka vraa varda var bana çok vfarrrrrrrr demiii:19::19::19::19::19::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

ben de seni hatırlıyorum cnm hoşbuldummm hayırlı olsun seninde tebriklerrr :))
gerçekten evliliği artık tavsiye edebilirim herkese belki bunu söylemek için erken biraz ama 2 aydır biz çok zevk alıyoruz hayattan çok eğleniyoruz beraberken :nazar: inş hep böyle devam eder.

ewt ya demi heryerde eşin olckkkk ahh ahh iki haftam kaldııııııııııııııııııııııııııııı kaçıyım diyom bugün kocamın yanına cinnet çıkar evdekilerle benm aramdaaa:9::9::9::9::9::9::9:

bana ilk gülüm dediğinde garibime gitmişti..çok kroca gelmişti...o da bana şu açıklamayı yaptı...peygamber efendimizin en sevdiği çiçek gül'dür..peygamer efendimiz seviyorsa o çiçek diğerlerinden farklıdır...sende benim için herkezten farklısın özelsin..o yüzdende benim gülümsün demişti...çok hoşuma gitti...o saattenn sonra gülüm dedikçe ben daha duygusal oluyoum :16::16:

Çoookkk anlamlıymış
Etkileyici..Senin nişanlında pek bi orjinal yahuuu

anammm bebek mi ne bbeeğiii yaaaa yok bbeek istemyosss anacımmm yaa başkasının bbeeği olsa severim yarım saatt sonra atarım ama atamazsın satamazsınnn 1 yıll sonraaaaaaaa yyaaaaaaaaaaaaa bi bakıyomuşummmm hamileyimmm yok yokkkk anacımmmmm istemem önce good herat var sehker çiğdem varrrrr önce onlar evlendi trilanka vraa varda var bana çok vfarrrrrrrr demiii:19::19::19::19::19::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Biz bilmeyiz teyze olma istiyoruz
senden bekliyorum :1:

aynen canm yaa

Gülüm müüü
bana nişanlım hiç demedi
En sevidğim çiçek Lale

bizde eşimle canım pek kullanmayız aşkım bitanem ikisini daha çok kullanırız:34::34:
:)) bebek yok tabii ki henüz daha çok erken bebek için :)))
size tavsiyem düğün gününüzde de kınanızda da hiç bir şeyi takmayın kafanıza eğer saçımdı makyajımdı o geldi bu gelmedi şu oldu bu olmadı falandı filandı derseniz tadını çıkaramazsınız. Ben çok rahattım ve her anımı gülümseyerek güzel duygularla yaşadım ve düğünüm aklıma ggeldiğinde tek bir kötü anım olumsuz düşüncem yok :))) sizlerde sadece o anın keyfini sürün diğer şeyler her türlü yolunu bulur :)

bende herkese inat gülmüştüm eşime sımsıkı sarılmıştım
benim nikahıma 4 gün kala halam ayrıl demişti çok morelim bozulmuştu ama ben belli etmedim sımsıkı sarıldım inatla:34::34::16::16::16:

Back