- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.610
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
- #2.521
ayy kıyamam ben sanaaaa
dayın nasıl bu arada kuzumm
daha iyi kuzum...inş dahada iyi olacakkk:26::26: hiç oynayasım yokkkk..kimin kınasını yapıosunu onu bile okuyamadım dahaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy kıyamam ben sanaaaa
dayın nasıl bu arada kuzumm
yaaa hep kınaları kaçırıyorummmmdayıma çıkıyorum geliyorum işler yoğun bakamıyorum bile siteye
![]()
yaaa hep kınaları kaçırıyorummmmdayıma çıkıyorum geliyorum işler yoğun bakamıyorum bile siteye
![]()
daha iyi kuzum...inş dahada iyi olacakkk:26::26: hiç oynayasım yokkkk..kimin kınasını yapıosunu onu bile okuyamadım dahaa![]()
Kimseciklerin sesi çıkmıyorr![]()
aynen bugün topik nedense sessiz herkezin canı sıkkın acaba ondanmı :44:
Anammmm kızlar ben size bişey sölemeyi unuttum dün annemle gittik mutfagın ve yatak odasının perdesini begendim diktirmeye başlıyoruz bide camaşır sepetide aldım artık hiç bir eksiğim kalmadı salonla oturma odamın perdesinin dısında onlarıda kaynanam gillerle halletcez![]()
Anammmm kızlar ben size bişey sölemeyi unuttum dün annemle gittik mutfagın ve yatak odasının perdesini begendim diktirmeye başlıyoruz bide camaşır sepetide aldım artık hiç bir eksiğim kalmadı salonla oturma odamın perdesinin dısında onlarıda kaynanam gillerle halletcez![]()
kızlar araştırdım nikahımı belgelendirip
dilekçeyle kuruma vericem onlar benim kıdem
tazminatımı verecekler bu benim yasal hakkım mış evlendiğim için
Kimseciklerin sesi çıkmıyorr![]()
aynen bugün topik nedense sessiz herkezin canı sıkkın acaba ondanmı :44:
evet kızlar burası çok sıcak klima çalıştırsak başım ağrıyo çalıştırmasak pişyoruz
veee ayrıyetten 8 şehit
bitanesi 10 gün sonra evlenecekmiş
ona çok üzüldüm
ne hayalle ne umutlar vee dün izne ayrılacakmış
çok içim gitti kızlar sabah gazetede okuyunca ağladım
rabbim tüm askerlerimizi korusun bu vatan için nöbet tutuyolar![]()
evet kızlar burası çok sıcak klima çalıştırsak başım ağrıyo çalıştırmasak pişyoruz
veee ayrıyetten 8 şehit
bitanesi 10 gün sonra evlenecekmiş
ona çok üzüldüm
ne hayalle ne umutlar vee dün izne ayrılacakmış
çok içim gitti kızlar sabah gazetede okuyunca ağladım
rabbim tüm askerlerimizi korusun bu vatan için nöbet tutuyolar![]()
saol kuzum benim teşekkür ederim ozaman sana afiyet bal şeker olsunhayırlı olsun kuzummmm
Kızlarrr acıktım bennnnn![]()
saol şekerim allah herkeze gönlüne göre versinsüper haber canm güle güle kullan![]()
kızlar araştırdım nikahımı belgelendirip
dilekçeyle kuruma vericem onlar benim kıdem
tazminatımı verecekler bu benim yasal hakkım mış evlendiğim için
ewet cnm bende dün haber sitesini açtım görür görmez çok kötü oldum.
Rabbim geride kalanlara sabır versin.
6 ay asker yolu bekledim hemde terörün olduğu zaman o kadar zor birşeyki uyku uyumadım.
Asker olmak ve asker yolu beklemek çok zor ve Allah sabır versin bu durumda olanlara
bende çok ağlamıştımmm ahh ahhh gecen seneee