- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #2.101
sabah oyle yazmıstın bedne hangı psıkolojıyle bılmem tatsızlık var gıbı algılamıstım canım
evet dogru buyuk esyaları ıstanbuldan alırsınız canım ama son 1 ayda ev bulabılecekmısınız gercı merkezı bı yer bulunabılır orada bız epey ugrastımız ıcın
calısıyormusun pekı?
benimde stresden aşamayacağımız bir sorun değil ama çok yıprattı bizi bu fikir ayrılıkları
su uyur kociş uyumazmı ne dio kız bu cilt abovvvvvv
hoşgeldin cgdmim nerdesin sen yaaaa,çeyiz eğlencesinde ne giyin bakalım bi elbise gösteriyordun onumu giydin.
resimleri bekliyoruz canım
aman canım dikkat et böyle durumlarda, ne demişler düş ama çaktırma, ben uydurdum bunu şimdi
ben bir türlü payduşkayı öğrenemiom yaaa her havayı bilirim ona öğrenemedim
canım senin ne zamandı kınan yaklaşınca yapallım daha heyecan olur
hoşgeldin canım.
bende erken oldu bu ay 7 gün ,stresten galiba
neden kötü canım hayırdır.
unuturmuyuz canım aşkolsun mucizem bak good_hearta demirbaş oooo
prenses : gecmıte yazmıstım yemek tarıfı ıstıyorum canımm
köfteli bı tarıf olabılır
bırde mercımek
yesıl veyahut kırmızı ha?
Canım yaa hoşgeldiiinn çook mutlu oldumm kendi adımaaaaKimse beni dayak zoruyla burda tutmadı ama bende kimse için gitmedim rahatsız olduğu dile getirdim girmedim yazmadım.. Ama kimseyi de bunaltmadım..
İyi niyetine inandığım birkaç arkadaşın mesajı beni çok mutlu etti.. teşekkür ederim onlara..
Beklentiye girmeden gelip giderim..
Canım çook geçmiş olsun çok üzüldüm yaakızlar çok kötüyüm inanılmaz kötüyüm bu durumda buraya girilir miydi bilmiyorum ama birileriyle paylaşmadıkça daha beter olcamdüğünüm büyük ihtimalle ertelenecek babaannem safra kesesi kanseriymiş baya ilerlemiş doktorlar yaşamaz demişler eve yollamışlar ameliyat olur mu olmaz mı bilmiyoruz ceset gibi yatıyo evde çok kötü on gün ancak yaşar diyolar. düğünüm 2 eylüldü bir sürü hazırlık yapıldı salon tutuldu ertelenecek bişey olursa onu geçtim 15 gün sonra sınavım var bu sınav benim için çok önemliydi ama bu moralle o da güme gitti atanmak için en büyük şansımdı bu ama sınava yakın bir günde bişey olursa allah korusun sınav da biter benim için mahvoldum ben çook üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum dua edin kızlar bişey olmasın ameliyata girebilsin ve sağ salim çıkabilsin babaanneme mi üzülsem hayallerimin başıma geçtiğine mi üzülsem bilemedim kaynanam öylesine burnumdan getiriyo maraşta.izmire gidince en azından ondan kurtulurum diyodum şimdi işin gücün yoksa en az 6 ay daha onunla uğraş öyle fitne fesat bir kadın ki bizi ayırırsa diye bile korkuyorum bir sürü sorun çıktı başıma birdenbire yaa ne yapcam ben
su pullu ayakkabı sana cok uyardı dımı masatakvımımm :)
gelınlıgın altına alsam cokmu abartı olur
dıgerı beyaz ıse ıncı rengıydı onunda kenarlarında cıceklerı oluyorda sadesını gıydım
bırde cok acık bı pudra bulduk ucuk toz pembede olabılır
bu bır turlu gelınlık seyınde uygun renk bulamadım
pulluyu begendım ama bılemedım ,
Şekerim senin gelinlikle en güzel pudra ayakkabı olur valla süper olur hattaKızlar günaydınama bana kapkara bir gün dayım beyin kanaması geçirdi..gece yarısına kadar hastanedeydik dua edin bize ne olur...geçmiş falan okuyamadım henüz..umarım hepiniz iyisinizdir
İnşallah öle bişey olmaz yaa ben de bazen düşünüyorum çok mu acımasızız diye ama sonuçta biz de kendimizi düşünmek zorundayız bi yerdegüzeller bir haber aldım dün sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :44:
kayınpederimle üvey kaynana boşanmak istiyorlarmış o kadından kurtulacağı için seviniyorum ama kayınpeder başıma kalırsa diye de endişeleniyorum
Allah yardımcın olsun
İnsanın ağzının tadın bozuldu mu mutlu olamıyor
inatla birbirimizi anlayamıoruz bana ters gelen ona gelmeye biliyor
aynı şekilde onunda gerçekten ağzının tadı olmayınca hiç birşey olmuyor
kimseye faydam olamıyor
Canım yaa hoşgeldiiinn çook mutlu oldumm kendi adımaaaaKimse beni dayak zoruyla burda tutmadı ama bende kimse için gitmedim rahatsız olduğu dile getirdim girmedim yazmadım.. Ama kimseyi de bunaltmadım..
İyi niyetine inandığım birkaç arkadaşın mesajı beni çok mutlu etti.. teşekkür ederim onlara..
Beklentiye girmeden gelip giderim..
Canım çook geçmiş olsun çok üzüldüm yaakızlar çok kötüyüm inanılmaz kötüyüm bu durumda buraya girilir miydi bilmiyorum ama birileriyle paylaşmadıkça daha beter olcamdüğünüm büyük ihtimalle ertelenecek babaannem safra kesesi kanseriymiş baya ilerlemiş doktorlar yaşamaz demişler eve yollamışlar ameliyat olur mu olmaz mı bilmiyoruz ceset gibi yatıyo evde çok kötü on gün ancak yaşar diyolar. düğünüm 2 eylüldü bir sürü hazırlık yapıldı salon tutuldu ertelenecek bişey olursa onu geçtim 15 gün sonra sınavım var bu sınav benim için çok önemliydi ama bu moralle o da güme gitti atanmak için en büyük şansımdı bu ama sınava yakın bir günde bişey olursa allah korusun sınav da biter benim için mahvoldum ben çook üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum dua edin kızlar bişey olmasın ameliyata girebilsin ve sağ salim çıkabilsin babaanneme mi üzülsem hayallerimin başıma geçtiğine mi üzülsem bilemedim kaynanam öylesine burnumdan getiriyo maraşta.izmire gidince en azından ondan kurtulurum diyodum şimdi işin gücün yoksa en az 6 ay daha onunla uğraş öyle fitne fesat bir kadın ki bizi ayırırsa diye bile korkuyorum bir sürü sorun çıktı başıma birdenbire yaa ne yapcam ben
su pullu ayakkabı sana cok uyardı dımı masatakvımımm :)
gelınlıgın altına alsam cokmu abartı olur
dıgerı beyaz ıse ıncı rengıydı onunda kenarlarında cıceklerı oluyorda sadesını gıydım
bırde cok acık bı pudra bulduk ucuk toz pembede olabılır
bu bır turlu gelınlık seyınde uygun renk bulamadım
pulluyu begendım ama bılemedım ,
Şekerim senin gelinlikle en güzel pudra ayakkabı olur valla süper olur hattaKızlar günaydınama bana kapkara bir gün dayım beyin kanaması geçirdi..gece yarısına kadar hastanedeydik dua edin bize ne olur...geçmiş falan okuyamadım henüz..umarım hepiniz iyisinizdir
İnşallah öle bişey olmaz yaa ben de bazen düşünüyorum çok mu acımasızız diye ama sonuçta biz de kendimizi düşünmek zorundayız bi yerdegüzeller bir haber aldım dün sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :44:
kayınpederimle üvey kaynana boşanmak istiyorlarmış o kadından kurtulacağı için seviniyorum ama kayınpeder başıma kalırsa diye de endişeleniyorum
kimseye faydam olamıyor
Annenız nerede :26:
annen nerde cnnmmm
kimseye faydam olamıyor
3 yıl once vefat ettı kızlar
basın saolsun kuzum benim
rabbim mekanını cennet etsin inş.
Her yaptığını görüyor ve seninle gurur duyuyordur eminim.
Allah sabır versin cnm sana
başın sağolsun cnm ya çok üzüldüm allah rahmet eylesin bnde babamı 6 yıl önce kaybettim
saolun kızlar
bnde kendımı öle avutuyorum zaten cnm
ben geldim...cgdm16 başın sağolsun tatlım...eminim manevi eli senin üzerindedir cnm bnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?