- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #2.061
İnş. cnm. Allah gönlüne göre vrsin.
Nişanlın aradı dimi dün?
hiç sorma ya canım :) sen al telefonu odanda şarja tak geç film izle :) benim paşada arasın duymiim kendime gıcık oldum tam kendime kızarkene nete girdim o geldi 5-10 dakika konuşma imkanı buldum rahatladım en azından sağ salim gitmiş o bana yeter
BEN GIRMEK ISTIYORUM AMA HIC GIRMEDIM
kac seans gırıyorsun
kar bronzlugumu ne muhabbetı var
hmm baska
ayaktamı gırıyorsun
acıma oluyormu
solaryumda leke oluyormu
soyulma oluyormu
düğün öncesi solaryuma girmeyi düşünen var mı benim gibi
tamam canımsen bir tarih belirle ana sayfada yazan yönetimde olan herkese mesaj at.
Birimiz olmassak diğerimiz hatırlarız.
tamam sen yinede hatırlat bana yapabildiğin kadar, sağol kuzum
demirbaş
allahım burdada ben baş oldum
tamam kuzum ben elimden geldince msj atarım sana evlendikten sonra pc alırsak eve ozaman senle beraber idare ederiz kuzum benim yarın kınalancaklar var ıslatılacaklar şimdiden sölim
BEN GIRMEK ISTIYORUM AMA HIC GIRMEDIM
kac seans gırıyorsun
kar bronzlugumu ne muhabbetı var
hmm baska
ayaktamı gırıyorsun
acıma oluyormu
solaryumda leke oluyormu
soyulma oluyormu
Kızlar çok canım sıkkın 4 senelik evliyim 11 aylık bir kızım var çalışıyorum kızıma kayın validem bakıyor evimiz uzak olduğundan bizde 1 aydır onlarda birlikte kalıyoruz çok rahatsızlık duyuyorum onlarda zaten bizi istemiyorlar sanırım surat asıp duruyorlar her işi benden bekliyorlar kayın validen kayın pederim laf sokup duruyor görümce desen ona keza eşim se beni hiç anlamıyor çıldırmak üzereyim lütfen bana yardımcı olurmusunuz ne yapmam lazım
cgdm16; evine bayıldım cnm.
Çok güzel
Huzurlu, mutlu günleriniz geçsin içinde inş.
Kızlar çok canım sıkkın 4 senelik evliyim 11 aylık bir kızım var çalışıyorum kızıma kayın validem bakıyor evimiz uzak olduğundan bizde 1 aydır onlarda birlikte kalıyoruz çok rahatsızlık duyuyorum onlarda zaten bizi istemiyorlar sanırım surat asıp duruyorlar her işi benden bekliyorlar kayın validen kayın pederim laf sokup duruyor görümce desen ona keza eşim se beni hiç anlamıyor çıldırmak üzereyim lütfen bana yardımcı olurmusunuz ne yapmam lazım
canım çalıştığın iş yerinde kreş yokmu. bazı şirketler de kreşler oluyor 1 yaşından itibaren çalışan anneler oraya bırakıyor çocuklarını, rahat olyor.
oh ohhh ben yokkene kına varmış eylülcanın kınasınımı yapıyoruz yine eğlenceyi kaçırdım :)
ben yemeğe güzeller afiyet olsun hepinizeee
canım 1er gün arayla ne kadar istersen girebilirsin 3 4 kez 10 15 dk girsen bronz oluyorsun
kar bronzluğunu duymadım
ayakta yatakta ve dekolte girebiliyorsun ( ay ayakta yatakta deyince aklıma başka bişey geldiher türlü her yerde hahaa ) neyse konuya döneyim en uygunu yatak canım ayakta olana duş deniyor onda 10 dk bile olsa zaman geçmiyor gibi geliyor bana öyle oluyor en azından dekolte de sandalyede oturuyorsun kolların ve üst bölgen yanıyor
acıma olmuyor asla leke de olmuyor soyulmada olmuyor canım çok güzel esmer olup çıkıyorsun
cgdm16; evine bayıldım cnm.
Çok güzel
Huzurlu, mutlu günleriniz geçsin içinde inş.
cgdm canım çok güzel evin maşallah.Allahım huzurla oturmayı nasip etsin
cgdm canım evine bayıldım çok çok güzel mutlulukla oturun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?