• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
cigdemm ; öncelikle Allah bol bereketlı huzurla mutlulukla oturmayı nasıp etsın evınde agız tadıyla
mutfak dolaplarını cok begendım kendı evım olursa hatta bende vısne curugu ıstıyorum alt dolapları
yatak odanıda cok begendım masallah ceyız bolmus sendede bendede epey var yatak odam kucuk merak ettım esyaların genel olarak baktıgımda bol
dolaplarda bos yerler varmı sıgdımı her yere dolapta dolu gozukuyor gerek mutfak gerek yatak odası banyo fılan canım?
bırde salon takımını cok begendım dun baska bı arkadas koymustu onunkıne benzıyor onunda rengı oyle petrol mavılıydı aslında hıc benım tarzım degıl koltuklar
ama gordukce bende cok begenıyorum hep dısarıda gul kurusu mor vısne gormustum petrol mavısı kesınlıkle bambaska bı hava takmıs
yazdıgım uzun yorumdanda anlasılca uzere heveslendımm cok begendımm
darısı bızım basımızaa :nazar:

çiğdemin evi çok güzellll her ayrıntısını düşünmüşşş kendiside maşallah epk güzel olmulşşşş nede olsa yeni gelin :9::9::9::9: haftaya bende öle olcm haftaya çeyim giidyo cumartesiiiii

saol tatlım ınanır mısın sız böle gusel seyler söledıkce gozlerım doldu resmen
keske annemde yanımda olsa gorseydı bu hazırlıklarımı

çiğdemin evi çok güzellll her ayrıntısını düşünmüşşş kendiside maşallah epk güzel olmulşşşş nede olsa yeni gelin :9::9::9::9: haftaya bende öle olcm haftaya çeyim giidyo cumartesiiiii

Dört gözle bekliyoruz cnm :21:

hepınıze ayrı ayrı tesekkur edıyorum kızlar saolun
begenmenıze cok sevındım
bılmem aranızda bılen var mı ama hanı burası bızım kendı evımız ama bn mahalleyı pek sevmedıgım ıcın yenı ev almayı planlıodum
ama ev bıtınce ıcıne gırınce fıkrım degıstı sankı bırakıp gıdesım gelmıcek sanırım bu evımı
cok bambaska bı duyguymus

Harika cnm.

İçine sindiyse gerisini düşünme :34:

cigdemm ; öncelikle Allah bol bereketlı huzurla mutlulukla oturmayı nasıp etsın evınde agız tadıyla
mutfak dolaplarını cok begendım kendı evım olursa hatta bende vısne curugu ıstıyorum alt dolapları
yatak odanıda cok begendım masallah ceyız bolmus sendede bendede epey var yatak odam kucuk merak ettım esyaların genel olarak baktıgımda bol
dolaplarda bos yerler varmı sıgdımı her yere dolapta dolu gozukuyor gerek mutfak gerek yatak odası banyo fılan canım?
bırde salon takımını cok begendım dun baska bı arkadas koymustu onunkıne benzıyor onunda rengı oyle petrol mavılıydı aslında hıc benım tarzım degıl koltuklar
ama gordukce bende cok begenıyorum hep dısarıda gul kurusu mor vısne gormustum petrol mavısı kesınlıkle bambaska bı hava takmıs

aminn cnm inş.. :34:

canım 1er gün arayla ne kadar istersen girebilirsin 3 4 kez 10 15 dk girsen bronz oluyorsun
kar bronzluğunu duymadım
ayakta yatakta ve dekolte girebiliyorsun ( ay ayakta yatakta deyince aklıma başka bişey geldi :9: her türlü her yerde hahaa ) neyse konuya döneyim en uygunu yatak canım ayakta olana duş deniyor onda 10 dk bile olsa zaman geçmiyor gibi geliyor bana öyle oluyor en azından dekolte de sandalyede oturuyorsun kolların ve üst bölgen yanıyor
acıma olmuyor asla leke de olmuyor soyulmada olmuyor canım çok güzel esmer olup çıkıyorsun :16:
ayy o kadar cabumu pekı ben ılk kez gırıcem onceden denemelık gırsem
bıraksam sonra dugun zamanı bır daha gırsem
solaryumlar cok ucuz 10 dk 10 lıra
adı kotu yerler olmasın herkezden bu fıyatları duruyorum ben
yatarkende kotu bı hıs uyandırmıyor sana tabut gıbı :S
gercı hıc o aletı bıle gormedım ama
ben komple yanmak ısterım cıplakmı olcam

canım çalıştığın iş yerinde kreş yokmu. bazı şirketler de kreşler oluyor 1 yaşından itibaren çalışan anneler oraya bırakıyor çocuklarını, rahat olyor.
keske bızım ıs yerıdnede olsa
Yok canım ya kreş yok çalışmasam da olmaz yetiştiremiyoruz bilmiyorum ne yapacağım patlayacağım çok kötü olacak ama sabır ediyorum
evınızı tasıyın madem
Eğer bu yaz boyunca Antalya da yanmazsam bende düşünüyorum girmeyi :9:

hihihi her yol ona çıkıyor tövbe yarabbim :9:

:21: yananı gorur Allah :52:

Kızlar çok canım sıkkın 4 senelik evliyim 11 aylık bir kızım var çalışıyorum kızıma kayın validem bakıyor evimiz uzak olduğundan bizde 1 aydır onlarda birlikte kalıyoruz çok rahatsızlık duyuyorum onlarda zaten bizi istemiyorlar sanırım surat asıp duruyorlar her işi benden bekliyorlar kayın validen kayın pederim laf sokup duruyor görümce desen ona keza eşim se beni hiç anlamıyor çıldırmak üzereyim lütfen bana yardımcı olurmusunuz ne yapmam lazım

Canım eğer evin kiraysa kayınvalidene yakın biryerden ev tut derim
yadfa iş yerine yakın bir yere çocupunu kreşe ver
ama bu maddiyatla ilgili tabiki

ayy o kadar cabumu pekı ben ılk kez gırıcem onceden denemelık gırsem
bıraksam sonra dugun zamanı bır daha gırsem
solaryumlar cok ucuz 10 dk 10 lıra
adı kotu yerler olmasın herkezden bu fıyatları duruyorum ben
yatarkende kotu bı hıs uyandırmıyor sana tabut gıbı :S
gercı hıc o aletı bıle gormedım ama
ben komple yanmak ısterım cıplakmı olcam

keske bızım ıs yerıdnede olsa

evınızı tasıyın madem

:21: yananı gorur Allah :52:

:9::9:

Yanıcam derken amela yanığı olmayayımda tövbe yarabbimm

:9:

Kızlar çok canım sıkkın 4 senelik evliyim 11 aylık bir kızım var çalışıyorum kızıma kayın validem bakıyor evimiz uzak olduğundan bizde 1 aydır onlarda birlikte kalıyoruz çok rahatsızlık duyuyorum onlarda zaten bizi istemiyorlar sanırım surat asıp duruyorlar her işi benden bekliyorlar kayın validen kayın pederim laf sokup duruyor görümce desen ona keza eşim se beni hiç anlamıyor çıldırmak üzereyim lütfen bana yardımcı olurmusunuz ne yapmam lazım

hangi şehirdesin

canım bısey sorabılırmıyım kızmazsan
sen dugunle ılgılı kımse bısey yapmıyor bızde dedın
sorabılırmıyım neden gercı daha zaman var ama

Yok cnm kızarmıyım hiç.

Biraz daha zaman var cnm.

Zaten büyük eşyaları felan İSt. alıcaz ev tutulunca evi de düğüne 1 ay kala felan tutucaz eve göre eşya alıcaz.

Ben burdan pek bişi götürmüycem büyük eşya olarak ama çeyizlerim var tabi.

Bi hevesle almıştım önceden eksiklerim çok ama şimdi çok kasmıyorum kendimi cnm.

Olduğu kadar, eksikleri de evlendikten sonra alırım die düşünüyorum Allah izin verirse.
:34:

bende sana tesekkur ederek yorumam baslıyım ve sorduklarının cevaplarını vereyım tatlım

mutfak dolaplarımı hıc böle dusunmemıstım bnde kahve krem dıye gıttım dolapcıya sonra orda bı banyo dolabı gordum ve kesınlıkle bu renk dedım cıktım :)) bende suan mutfagıma hayranım
evet canım cok fazla esyam vardı o yuzden kullanıslı olsun dıye yapabılecegım cogu yere dolap cekmece vs yaptırdım . bazamın altı yorgan ve battanıye dolu. gardolabımda hem kıslık hem yazlık kıyafetlerımız var hepsını aldı. bıde bol cekmecelı camasırlık aldım ondada pıjama ve corap tarzı seyler var. tuvalet aynamın dolap kısmıda nevresım ve pıkelerımı aldı. öle sıgdırdık. yastıklarıma yer kalmayınca ıstemeye ıstemeye dolabın ustune koydum ama balayı dpnusu vakumlu hurc alıp yorgan ve yastıkları cekıp bazaya sıgdırıcam cnm.
bu arada ceyız serme oldugu ıcın bazı esyalar cok yayık serıldı dugunden sonra toparlayınca daha ıyı olucak ıns.
bnde bu turkuaz rengını ınt gorup begendım salonumu böle yaptırıcam dıye kafama koydum gıttıgım mobılyacıda baska renge bakmadım bıle
heveslen heveslen darısı hepıcıgınızın basına rabbım sızlere daha gusellerını versın ıns

Yok cnm kızarmıyım hiç.

Biraz daha zaman var cnm.

Zaten büyük eşyaları felan İSt. alıcaz ev tutulunca evi de düğüne 1 ay kala felan tutucaz eve göre eşya alıcaz.

Ben burdan pek bişi götürmüycem büyük eşya olarak ama çeyizlerim var tabi.

Bi hevesle almıştım önceden eksiklerim çok ama şimdi çok kasmıyorum kendimi cnm.

Olduğu kadar, eksikleri de evlendikten sonra alırım die düşünüyorum Allah izin verirse.
:34:

sabah oyle yazmıstın bedne hangı psıkolojıyle bılmem tatsızlık var gıbı algılamıstım canım
evet dogru buyuk esyaları ıstanbuldan alırsınız canım ama son 1 ayda ev bulabılecekmısınız gercı merkezı bı yer bulunabılır orada bız epey ugrastımız ıcın :27:

calısıyormusun pekı?

prenses : gecmıte yazmıstım yemek tarıfı ıstıyorum canımm
köfteli bı tarıf olabılır
bırde mercımek
yesıl veyahut kırmızı ha?

Back