• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
ayy o kadar cabumu pekı ben ılk kez gırıcem onceden denemelık gırsem
bıraksam sonra dugun zamanı bır daha gırsem
solaryumlar cok ucuz 10 dk 10 lıra
adı kotu yerler olmasın herkezden bu fıyatları duruyorum ben
yatarkende kotu bı hıs uyandırmıyor sana tabut gıbı :S
gercı hıc o aletı bıle gormedım ama
ben komple yanmak ısterım cıplakmı olcam

keske bızım ıs yerıdnede olsa

evınızı tasıyın madem

:21: yananı gorur Allah :52:

canım seni zaten 5 yada 6 dkkadan başlatırlar vücüdun alışsın diye ama bırakır düğün zamanı girersen ilk girdiğinde de 5 dkkadan başlatırlar bence bekle düğün zamanı başlarsın 1 hafta 1er gün arayla gitsen 5 dk dan başlasan daha sonra yükseltiyorlar daha iyi olur senin için
ucuz olduğunu senden duydum canım eğer üyeliğin varsa uygun fiyat uyguluyorlar. tabut gibi geliyor başta ama zamanla alışıyorsun tamamen kapatmıyorsun kapısını hafif açık bırakıyorsun
bikininle girebilirsin tatlım ama bikini izi hoş durmaz gelinliğinde ben çıplak giriyorum senin tercihin bu

Hepinize selam kızlaaaarrrrr:3:
Önce alıntıladan başlıycam malum geçmiş okumaktan yazamıyorum genelde:9:

Canım yaa hoşgeldiiinn çook mutlu oldumm kendi adımaaaa:52::52::52:
Sen yaz boşver takma yaa yazınca insan stres atıyor valla:9:

Canım çook geçmiş olsun çok üzüldüm yaa
Ama sen kendini topla sınavına çalış senin geleceğin o sonuçta:34:
Düğününe de daha var sonuçta babaannene de bol dua edelim
Çok kötü olmuş yazık yaa:50:

Şekerim senin gelinlikle en güzel pudra ayakkabı olur valla süper olur hatta:16:

İnşallah öle bişey olmaz yaa ben de bazen düşünüyorum çok mu acımasızız diye ama sonuçta biz de kendimizi düşünmek zorundayız bi yerde
Gelmez yanınıza canım kayınpederin bence zaten
Kayınvalide olsa belki bi ihtimal gelebilir
Benim nişanlımın ailesinde de sorunlar var boşanabilirler:50:

3 yıl once vefat ettı kızlar

düşünmek zorundayız tabi canım bu kadar sene babasıyla birlikte oturmak için beklemedim sonuçta kendi yuvamızı kurmak istiyoruz ki ben yapamam yani büyük konuşmak istemiyorum ama evimde çok rahatım ben şortlar askılılar evlenincede öyle olucam babası gelirse olmaz rahat olamam. Hayırlısı canım anlaşamadıktan sonra zaman geçmez haklarında ve hakkımızda hayırlısı olsun

çiğdemcim başın sağlosun canım rabbim yerinde dinlendirsin ordan dualarınyla senin yanında zaten bu mutluluğuna annende tanık oluyordur.

bunlardageçer gel bak şöle bi uygulama yapalım tatlım nikahı veya kınası gelen yaklasanlar bir gün önce veya aksamında sana msj atsınlar bölece sende unutmus olamazsın cünkü kaç kişi olursak olalaım bütün gün topikleri takip ederek kimin kınası yaklastı diye takip edemezsiniz ben önceden öle yapıyodum yaklasınca bana haber veriyolardı bende kutlama düzenliyordum sende dene istersen msj hakkın doluysa sana ulasabilecek yakınen birisine yollasınlar bölece kimse darılmıs üzülmüş olmaz gene secim sizin kızlar sanada yazık kuzum bütün gün topikle ilgilenemezsin seninde sorumlulukların var

Düğünden sonra balayı programı olan vamı?
Biz gidiyoruz canım antalyayaa:16::16::16:
Cornelia deluxe oteldeyizzz:52::52::52:
ayyy uyurlarmı fırsat ellerine geçmişşşşşşş tavşan kaç tazı tut evde oynacağızzz:1::1::1::1::1::1::1::1:
:52::52::52::52:

ahahahaha aynen canım yaaa

kızlar benim düğün kışın olacağı için denize gidemicez ama otelde 2 3 gün geçirmek istiyoruz hiç araştırmadım daha bildiğiniz otel var mı acaba havuzlu falan olursa daha iyi olur
Canım kış yaz farketmez muhakkak antalyaya gidin derim özellikle de beleğe gidin :16:

haha yalnz benmkide hep başını söylüyodu biz yeni tanıştğmzda

şansım varsa ben ona talibimmmm bi gel dese kapının önündeyim...

şimdi sonuna terfi ettik gel gel gel güzelimmm :24::24::24::24::24::37::37:
:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

tamamlıcakmısın kaldı gıttımı dugun sonrasınamı kaldı
olsun be canım kalan kalsın artık yanı

ekmeklıgı tupperdan almayı dusunen varmıı cok pahalı deıglmı ya 90 lıra :6:
Tupper ürünlerini ben de çok merak ediyorum ama ekmeklik bana da çok geldi ya 90 ne demek :53:

okurken gülmekten ağrı girdi karnıma :1::1::1::9::9:
size söliyeyim
uyumazlarrrrrr:1::1::17:

valla evli biri olarak good heart doğru sölüyooo su uyur kociş uyumazzz:9::9::9::9::9::9:
:16::16::16:

kızlar slm ben geldım
nasılsınız cok uzun zamandır gıremedım
cok ozledım sohbet etmeyi sızlerle
bu arada pazar gunu ceyız eglencem vardı
sonunda herseyı yerlestırdım ve rahatladım sımdılık
bırazdan album yapmayı denıcem resımlerı
daha once hıc yapmadım becerebılırım ıns
Aaaa çiğdem gelmişşş:52:
Vallaha dün akşam aklımdan geçirdim bu kız nerelerde diye vay bee bendeki 6. his kimsede yok haa:9:
Nasılsın cnm yaa :34:

tatlım Allah ın seçimlerine kararlarına kimse karışamaz benim nişanlımın babasıda 3 ay önce vefat etti acısı cok taze ama benimle oda avutuyo kendini sen olmasan napardım diyo Allah bi şekilde sabrını veriyo

o en yakınını kaybetmenın acısı ustunden yıllar gecsede taptaze kalıyor cnm. zaman buna care malesef kı olamıyor. her sanıye aklına gelıyor her attıgın adımda yanında olsun ıstıyorsun yoklugu her gecen gun kat be kat artıyo. aklına geldıkce yuregın burkulup burnunun dıregı sızlıyor ama alan allah olunca yanına sozun bıttıgı yere gelınıyo. yuregının sesı her gecen gun artsada mantıgınla susuturmaya calısıyorsun.

canım seni zaten 5 yada 6 dkkadan başlatırlar vücüdun alışsın diye ama bırakır düğün zamanı girersen ilk girdiğinde de 5 dkkadan başlatırlar bence bekle düğün zamanı başlarsın 1 hafta 1er gün arayla gitsen 5 dk dan başlasan daha sonra yükseltiyorlar daha iyi olur senin için
ucuz olduğunu senden duydum canım eğer üyeliğin varsa uygun fiyat uyguluyorlar. tabut gibi geliyor başta ama zamanla alışıyorsun tamamen kapatmıyorsun kapısını hafif açık bırakıyorsun
bikininle girebilirsin tatlım ama bikini izi hoş durmaz gelinliğinde ben çıplak giriyorum senin tercihin bu

düşünmek zorundayız tabi canım bu kadar sene babasıyla birlikte oturmak için beklemedim sonuçta kendi yuvamızı kurmak istiyoruz ki ben yapamam yani büyük konuşmak istemiyorum ama evimde çok rahatım ben şortlar askılılar evlenincede öyle olucam babası gelirse olmaz rahat olamam. Hayırlısı canım anlaşamadıktan sonra zaman geçmez haklarında ve hakkımızda hayırlısı olsun

çiğdemcim başın sağlosun canım rabbim yerinde dinlendirsin ordan dualarınyla senin yanında zaten bu mutluluğuna annende tanık oluyordur.

saol cnm , ıns tatlım

Biz gidiyoruz canım antalyayaa:16::16::16:
Cornelia deluxe oteldeyizzz:52::52::52:

:52::52::52::52:

Canım kış yaz farketmez muhakkak antalyaya gidin derim özellikle de beleğe gidin :16:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Tupper ürünlerini ben de çok merak ediyorum ama ekmeklik bana da çok geldi ya 90 ne demek :53:

:16::16::16:

Aaaa çiğdem gelmişşş:52:
Vallaha dün akşam aklımdan geçirdim bu kız nerelerde diye vay bee bendeki 6. his kimsede yok haa:9:
Nasılsın cnm yaa :34:

ıyıyım tatlım sen nasılsın?
gıremedım buraya sızlerı cok ozledım valla ya
once fınallerım vardı sonra ceyız alındı yerlestırıldı derken nerdeyse ıkı hafta gectı
ama aklımdaydınız hep ben cok yoruldum ama degdı
evımın son halını gorunce yorgunlugum akıp gıttı
sımdı dugun ıcın safak sayıyorum 9 10 gunum kaldı bakalım
hayırlısıyla gecıcek ıns bu gunlerde

isyan yok hala:44::44::44::31::31:

daha gelmedi demek benimde aklım onda nasıl ki dayısı

prenses : Gecmıte yazmıstım yemek tarıfı ıstıyorum canımm
köfteli bı tarıf olabılır
bırde mercımek
yesıl veyahut kırmızı ha?
prensens aşçı yardımcım haydi bakalım iş başınaaaa, nerdesin.:36:

yemekteyımm
cabuk yıyoz bı 20 dakkıda cayır cımende oturcazz :6:

afiyet olsun ...

benimde stresden aşamayacağımız bir sorun değil ama çok yıprattı bizi bu fikir ayrılıkları

her ilişkide oluyor canım bunlar bizde de var,illaki aynı insanalr değiliz sonuçta öğreniyoruz birbirimizi.fazla takma boşver.dişin nasıl oldu. Dgidecekmsn doktora yazım ama cevap verdin mi okuyamadım kuzum.

benim nişanlımın ailesinde de sorunlar var boşanabilirler:50:

hoşgeldin şeker.
Aaa bu haberler hiç iyi olmadı. Anlaşamıyorlarmı?

başın sağolsun cnm ya çok üzüldüm allah rahmet eylesin bnde babamı 6 yıl önce kaybettim :50:

cgdm elfmm başınız sağolsun canlar

kızlar yaa bazen annemle tartıştığımda nişnalım hep bana kızar sen haklı olsan bile o annen başında olduğu için şükret der nişanlımda annesini 8 yıl önce kaybetti o kadar zor günler geçirdi ki hep destek verdim ona ama yinede mutsuzluğunu belli etmezdi. Bir gün birlikte dizi izliyoruz bir kadın vardı annesine o kadar benziyordu ki ben bişey demeden baktım gözlerinden yaşlar süzülüyor bende tutma kendini ağla dedim ama bende ağlıyorum bir yandan hıçkıra hıçkıra ağlarken ilk defa gördüm o kadar özledim ki tarif edemem sana dedi bende o kadar çok seviyordum ki çok ağlamıştım hala kendi annem gibi üzülürüm ve ben bu konularda çok gaddarım ağlayamam o duyguyu paylaşamam kimseyle.
çiğdemcim canım allahtan çok sabır diliyorum tatlım allah mekanını cennet etsin sana ve sevdiklerine de bol sabırlar versin

Yine yaparız cnm sanada yapıcaz :34:
inşallah canım :)

kıs senin eylülün ve milenaın kınasını yaptık bizzz

Eki Görüntüle 447408 Eki Görüntüle 447409 Eki Görüntüle 447410

afiyet olsun canım bende çıkıcam şimdi.

herkese afiyet olsun kızlar:56::56::56::56::56::56::56::56:

neeeeeeeeeeee benim mi deme ya :) eee olmaski ben kınamda önce oynıcaktım sonra ağlıcaktım banane ben bi daha istiom :) saymam bunu walla (:

bunlardageçer gel bak şöle bi uygulama yapalım tatlım nikahı veya kınası gelen yaklasanlar bir gün önce veya aksamında sana msj atsınlar bölece sende unutmus olamazsın cünkü kaç kişi olursak olalaım bütün gün topikleri takip ederek kimin kınası yaklastı diye takip edemezsiniz ben önceden öle yapıyodum yaklasınca bana haber veriyolardı bende kutlama düzenliyordum sende dene istersen msj hakkın doluysa sana ulasabilecek yakınen birisine yollasınlar bölece kimse darılmıs üzülmüş olmaz gene secim sizin kızlar sanada yazık kuzum bütün gün topikle ilgilenemezsin seninde sorumlulukların var

krizantemim sağol canım bu fikri tuttum ben
:128::128::128::128::128::128::128:
kızlar şimdi anasayfaya da ekliyorum herkes onaylıyorsaaaa:40::40::40::40::40:

bilmiyorum, okumadım ,duymadım diyen olmasın , herkes hatırlatsın birbirine durumu.:34::34:

zaten bir ara düşünmedim değil, işten çıkıpta bu topikle mi ilgilensem diye:1::1::1:

kızlar yaa bazen annemle tartıştığımda nişnalım hep bana kızar sen haklı olsan bile o annen başında olduğu için şükret der nişanlımda annesini 8 yıl önce kaybetti o kadar zor günler geçirdi ki hep destek verdim ona ama yinede mutsuzluğunu belli etmezdi. Bir gün birlikte dizi izliyoruz bir kadın vardı annesine o kadar benziyordu ki ben bişey demeden baktım gözlerinden yaşlar süzülüyor bende tutma kendini ağla dedim ama bende ağlıyorum bir yandan hıçkıra hıçkıra ağlarken ilk defa gördüm o kadar özledim ki tarif edemem sana dedi bende o kadar çok seviyordum ki çok ağlamıştım hala kendi annem gibi üzülürüm ve ben bu konularda çok gaddarım ağlayamam o duyguyu paylaşamam kimseyle.
çiğdemcim canım allahtan çok sabır diliyorum tatlım allah mekanını cennet etsin sana ve sevdiklerine de bol sabırlar versin

saol cnm, gercekten öyle zaman bı tek buna care olamıyormus anladım bnde.
bnde onun sevdıgı seylerı yaparken ızlerken falan hep duygulanırım yerı gelır yaslar suzulur yerı gelır ıcım burkulur.
ve nısanlın dogru soylemıs bnde hep derım nasıl özledıgım tahmın bıle edemezsın derım hep
sözcukler yetmez ozlemı tarıf etmeye

inşallah canım :)
neeeeeeeeeeee benim mi deme ya :) eee olmaski ben kınamda önce oynıcaktım sonra ağlıcaktım banane ben bi daha istiom :) saymam bunu walla (:

bak geçmişi okumadın demek ahh cadı seniii:52::52::52:kaç kere yazdık kalplerasi diye..

haydin o zaman devam ediyoruzzzzzzz kınaya kızlar..

Eki Görüntüle 447427

bilmiyorum, okumadım ,duymadım diyen olmasın , herkes hatırlatsın birbirine durumu.:34::34:

zaten bir ara düşünmedim değil, işten çıkıpta bu topikle mi ilgilensem diye:1::1::1:

:D hımmmmm hadi öle olsun :36::36::36:

[b]zaten bir ara düşünmedim değil, işten çıkıpta bu topikle mi ilgilensem diye:1::1::1:[/b]

hahahhaha son yazdığına çoookkk güldüm yahuu
bana uyar tamam canım:16::16:

cok tesekkur ederım tatlım saol :)))
o senın bakan gozlerının gusellıgı
:17: canım benimmmmm maşallah:nazar:
oh ohhh ben yokkene kına varmış eylülcanın kınasınımı yapıyoruz yine eğlenceyi kaçırdım :)

hiç sorma ya canım :) sen al telefonu odanda şarja tak geç film izle :) benim paşada arasın duymiim kendime gıcık oldum tam kendime kızarkene nete girdim o geldi 5-10 dakika konuşma imkanı buldum rahatladım en azından sağ salim gitmiş o bana yeter
bak üzülme ne güzel görmüşsün artık üzülmek yok :20:
kıs adam arıyo nasıl duymazsın:1::1::1:
Kızlar çok canım sıkkın 4 senelik evliyim 11 aylık bir kızım var çalışıyorum kızıma kayın validem bakıyor evimiz uzak olduğundan bizde 1 aydır onlarda birlikte kalıyoruz çok rahatsızlık duyuyorum onlarda zaten bizi istemiyorlar sanırım surat asıp duruyorlar her işi benden bekliyorlar kayın validen kayın pederim laf sokup duruyor görümce desen ona keza eşim se beni hiç anlamıyor çıldırmak üzereyim lütfen bana yardımcı olurmusunuz ne yapmam lazım
ayrı bir ev olsa sizin için daha iyi olur kuzum:34:
sen hep başımızsın bizim kuzum:16:

sağol canım.

anlaşıldı tamam, ebrumm ve lovelady kınalanacak yarın.
cumada zuzu ıslanacak dimi.
:34:

:17::17::17::17::17: ayy utandım:17:

ben yemeğe güzeller afiyet olsun hepinizeee:56:
afiyet olsun canım:56:
hepınıze ayrı ayrı tesekkur edıyorum kızlar saolun
begenmenıze cok sevındım
bılmem aranızda bılen var mı ama hanı burası bızım kendı evımız ama bn mahalleyı pek sevmedıgım ıcın yenı ev almayı planlıodum
ama ev bıtınce ıcıne gırınce fıkrım degıstı sankı bırakıp gıdesım gelmıcek sanırım bu evımı
cok bambaska bı duyguymus
çok güzel bir duygu hele bir evine gir otur şöyle yayıla yayıla deymesinler keyfineee:1::1::1::1::1::1::8::8::8:
Mercimek çorbası tarifi yazıyorum sana
Göz kararı mercimek haşla
haşlarken içine
1 patstes kabukları soyulmuş
doğra küçük küçük küp şekline
onuda at
içine büyük bir soğanı
bütünlüğnü bozmadan bıçakla 2 3 yerinden kes
onuda at suya
3-4 dal maydonuza yıka at içine
hepsi kaynadıktan sonra
soğan bütünü bozulmaz zaten soğanı ve maydonozu çıkar at çöpe
kalan malzemeyi blendrdan geçir
üstüne göz kararı çok sulu olmayacak şekilde su koy kaynamış olsun
ayrı tavada tereyağ ile nane yak kat içine
mükemmellll
zevkle yee

köfte tarifi en sevdiğimi yazayım

MALZEMELER (4 Kişilik):
500 gr. koyun ve dana karışımı kıyma
1 adet yumurta
2 küçük dilim bayat ekmek
1 baş soğan
150 gr. kaşar peyniri
Yeteri kadar kıyılmış maydanoz, tuz, kırmızı biber

HAZIRLANIŞI
Koyun ve dana karışımı 500 gr. kıymaya bir adet soğan rendeleyin. Islatılmış ekmek içini, bir yumurtayı, kıyılmış maydanozu, tuzu ve karabiberi de katarak iyice yoğurun. Yoğururken bir çorba kaşığı su ilave ederseniz köfte daha yumuşak olur. Hazırladığınız köfteleri, her iki taraflarını pembeleştirerek ayçiçek yağında ateşin altını fazla açmadan kızartın. Kızaran köfteleri bir tepsiye dizerek üstlerine küçük parçalar halinde kaşar peyniri koyun. Kızdırılmış fırına sokup, peynirler eriyinceye kadar 10 dakika bekletip, çıkarın, peynirilerin üstüne ince kırmızı biber ekin. Haşlanmış sebze ile servis edebilirsiniz.
hamarat gelin senii tarifte verirmiş:1::1::1:
kuzum mercimeğin içine havucu rendeleyip atarsan daha lezzetli oluyor:34::34::34::34:
soğanıda ince ince doğra
ben patates koymadım :26:
zaten blendırdan geçiriyorsun hepsi eziliyo o yüzden daha lezzetli olur:34:
başın saolsun kuzum rabbim sabır versin inşş
başın sağolsun cnm ya çok üzüldüm allah rahmet eylesin bnde babamı 6 yıl önce kaybettim :50:

:46::46::46: bence güzel bir fikir:34::34::34:
kınası düğünü yaklaşanlar msj atsın bunlardagecere:34::34::34:

babanında yeri başkadır ama anne bambaşka yani nasıl desem ben hep ölüm diyince annemsiz naparım der ama babam ölürsede canımdan can gider o ayrıda ama kabul etmek lazım annenin yeri bam başka

Olur böyle şeyler cnaım düzelcektir eminim:16:

Allah sana yardımcın olsun tatlım benim yaaa benim dayımın kızının basına gelmişti zor sonradan anlastılar ama zamanla sizde asarsınız

Seni çok iyi anlıyorum o yüzden Allah sabır versin.

inş. herşey yoluna girer cnm

kızlar çok teşekkür ederim düzelicek çünkü biz birbirimize kopamayacak kadar aşığız
bu süreç sanırım biraz gergin geçecek rabbim bize huzur versin hepimize

:17: canım benimmmmm maşallah:nazar:

bak üzülme ne güzel görmüşsün artık üzülmek yok :20:
kıs adam arıyo nasıl duymazsın:1::1::1:

ayrı bir ev olsa sizin için daha iyi olur kuzum:34:

:17::17::17::17::17: ayy utandım:17:

afiyet olsun canım:56:

çok güzel bir duygu hele bir evine gir otur şöyle yayıla yayıla deymesinler keyfineee:1::1::1::1::1::1::8::8::8:

hamarat gelin senii tarifte verirmiş:1::1::1:
kuzum mercimeğin içine havucu rendeleyip atarsan daha lezzetli oluyor:34::34::34::34:
soğanıda ince ince doğra
ben patates koymadım :26:
zaten blendırdan geçiriyorsun hepsi eziliyo o yüzden daha lezzetli olur:34:

başın saolsun kuzum rabbim sabır versin inşş

:46::46::46: bence güzel bir fikir:34::34::34:
kınası düğünü yaklaşanlar msj atsın bunlardagecere:34::34::34:

wallahi hiç sorma canım ben öyle bir vicdan azabına girdimki anlatamam moral gitti mahvoldum o an onun nete girdiğini göründe dünyalar benim oldu walla....
bunlarda geçer bu mesaj sana tikat tikat :P haftaya salı kınam var cumA düğünüm

Back