- 15 Aralık 2009
- 1.029
- 9
- 158
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
- #2.121
ayy o kadar cabumu pekı ben ılk kez gırıcem onceden denemelık gırsem
bıraksam sonra dugun zamanı bır daha gırsem
solaryumlar cok ucuz 10 dk 10 lıra
adı kotu yerler olmasın herkezden bu fıyatları duruyorum ben
yatarkende kotu bı hıs uyandırmıyor sana tabut gıbı :S
gercı hıc o aletı bıle gormedım ama
ben komple yanmak ısterım cıplakmı olcam
keske bızım ıs yerıdnede olsa
evınızı tasıyın madem
yananı gorur Allah
![]()
canım seni zaten 5 yada 6 dkkadan başlatırlar vücüdun alışsın diye ama bırakır düğün zamanı girersen ilk girdiğinde de 5 dkkadan başlatırlar bence bekle düğün zamanı başlarsın 1 hafta 1er gün arayla gitsen 5 dk dan başlasan daha sonra yükseltiyorlar daha iyi olur senin için
ucuz olduğunu senden duydum canım eğer üyeliğin varsa uygun fiyat uyguluyorlar. tabut gibi geliyor başta ama zamanla alışıyorsun tamamen kapatmıyorsun kapısını hafif açık bırakıyorsun
bikininle girebilirsin tatlım ama bikini izi hoş durmaz gelinliğinde ben çıplak giriyorum senin tercihin bu
Hepinize selam kızlaaaarrrrr
Önce alıntıladan başlıycam malum geçmiş okumaktan yazamıyorum genelde
Canım yaa hoşgeldiiinn çook mutlu oldumm kendi adımaaaa
Sen yaz boşver takma yaa yazınca insan stres atıyor valla
Canım çook geçmiş olsun çok üzüldüm yaa
Ama sen kendini topla sınavına çalış senin geleceğin o sonuçta
Düğününe de daha var sonuçta babaannene de bol dua edelim
Çok kötü olmuş yazık yaa
Şekerim senin gelinlikle en güzel pudra ayakkabı olur valla süper olur hatta
İnşallah öle bişey olmaz yaa ben de bazen düşünüyorum çok mu acımasızız diye ama sonuçta biz de kendimizi düşünmek zorundayız bi yerde
Gelmez yanınıza canım kayınpederin bence zaten
Kayınvalide olsa belki bi ihtimal gelebilir
Benim nişanlımın ailesinde de sorunlar var boşanabilirler![]()
3 yıl once vefat ettı kızlar
düşünmek zorundayız tabi canım bu kadar sene babasıyla birlikte oturmak için beklemedim sonuçta kendi yuvamızı kurmak istiyoruz ki ben yapamam yani büyük konuşmak istemiyorum ama evimde çok rahatım ben şortlar askılılar evlenincede öyle olucam babası gelirse olmaz rahat olamam. Hayırlısı canım anlaşamadıktan sonra zaman geçmez haklarında ve hakkımızda hayırlısı olsun
çiğdemcim başın sağlosun canım rabbim yerinde dinlendirsin ordan dualarınyla senin yanında zaten bu mutluluğuna annende tanık oluyordur.