Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
evde pc im bozulmasaydı ben sana yardımcı olurdum tatlım gecen senede bir topikte bu işlerle ben urasıyordum ama şimdi bozuldu gene elimden geldince yardımcı olurum sana

bir ay önce düğünüm oldu cnm benım ben gırdım ve cokta iyi oldu hem gelınlık çiğ durmadı hemde balayında peynir gibi değildim ve üzerinede güneşlenınce kızarmadan dırek bronzlaştım.

okurken gülmekten ağrı girdi karnıma
size söliyeyim
uyumazlarrrrrr

valla evli biri olarak good heart doğru sölüyooo su uyur kociş uyumazzz

su uyur kociş uyumazmı ne dio kız bu cilt abovvvvvv

hoşgeldin cgdmim nerdesin sen yaaaa,çeyiz eğlencesinde ne giyin bakalım bi elbise gösteriyordun onumu giydin.
resimleri bekliyoruz canım

payduskaaa çok severiimm nişanımda oynarken az kalsın yere kapaklanıyordum son anda toparlayıp kimseye çaktırmadan çıkıverdim haha videoda özellikle baktım hiç çaktırmamışım

aman canım dikkat et böyle durumlarda, ne demişler düş ama çaktırma, ben uydurdum bunu şimdi
ben bir türlü payduşkayı öğrenemiom yaaa her havayı bilirim ona öğrenemedim

canım senin ne zamandı kınan yaklaşınca yapallım daha heyecan olur

hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirdim
valla benim de aram kötü nişanlımla allah sonumuzu hayır etsin

hoşgeldin canım.

bende erken oldu bu ay 7 gün ,stresten galiba

neden kötü canım hayırdır.

düğün sezonunu ben kapatıyorum galiba kızlar ama beni sakın unutmayın evlenip gitmeyinn

unuturmuyuz canım aşkolsun mucizem bak good_hearta demirbaş oooo

ben girmiştim cnm çok ıyı oluyor hem gelınlık daha alımlı duruyor hemde balayının ılk gunu peynır sonrakı gunu pancar gıbı dolasmıosun ortalıkta

album yaptım kızlar bakabılırsınız

gercı cok ayrıntılı cekmemıs arkadaslarım ama daha cekersem eklerim bakarsınız

Son düzenleme:
bir ay önce düğünüm oldu cnm benım ben gırdım ve cokta iyi oldu hem gelınlık çiğ durmadı hemde balayında peynir gibi değildim ve üzerinede güneşlenınce kızarmadan dırek bronzlaştım.
ben giriyorum canım zaten sürekli denize gidince kızarmamak için evet gelinlikle çk hoş duruyor nikahım var 3 hafta sonra onun içinde başlıcam bu hafta sonu nişanda abartmışım olayı baya bronzdum bide zayıfım annemler dalga geçti somoliden getirdik bunu bu bizim kızımız değil diye haha

topiğin polyanası olmak isterimde son zamanlarda bi negatif olmuşumki değmeyin keyfime :) pek polyanalık halim kalmadı ama hala kendimden umudum var şimdi kpss tercihlerimi yapıcam dua edin bana bakarsınız çok daha iyi bir kuruMA atanırım :)

ben yardım ederim kuzum sana nasıl olsa baş azamyım

evde pc im bozulmasaydı ben sana yardımcı olurdum tatlım gecen senede bir topikte bu işlerle ben urasıyordum ama şimdi bozuldu gene elimden geldince yardımcı olurum sana

tamam canlar yardım edin bana tabi yaaaaa yoksa bu cadılar kızıyor bize unutuyonuz diyor zaten aklımın yarısı kocamda, diğer yarısına ev aile iş evlilik hazırlığı kk derken yer kalmıyor bazen hatırlamaya

krizantem seni de baş azam yapalım mı ister misin?

antibiotik ve çok ağrı kesici içtim canım ihmal etmem canım peki

canım antibiyotik yapmıştır evet,

nasıl olsun bakalım daha gidicen mi doktora ?

bunlardageçer1907 canım benim kına 22 kasımda daha çoookk varrr nikahımdan önce veda partisi yapalım herkes burdayken 13 temmuz nikahımda bu arada payduşka kolay aslında öğrenirsin hemen öğreten olursa
ben denize gitmiştim dün bir daha gidip birazdaha bronzslasmak istiyorum

denizde soyulma olayı oluyor ya düğünde soyulmuş olmak hoş değil bence solaryum daha iyi soyulma derdin yok

İnş. cnm. Allah gönlüne göre vrsin.

Nişanlın aradı dimi dün?

düğün öncesi solaryuma girmeyi düşünen var mı benim gibi

kuzum isterdim ama gercekten pc bozuk benim hiç giremiyorum kurstan giriyorum şimdide 6 temmuzdan itibaren belki girerim belki giremem ama pc yapıldımı tabiki yükünü seve seve azaltırım ama suanda sana sabahları msj atarak hatırlatmaktan basta bişey yapamam oda 6 temmuzdan itibaren giremem belki

demirbaş
allahım burdada ben baş oldum

album yaptım kızlar bakabılırsınız

gercı cok ayrıntılı cekmemıs arkadaslarım ama daha cekersem eklersınız

çok güzel canım evin çok beğendim güle güle oturun inşşş

bunlardageçer1907 canım benim kına 22 kasımda daha çoookk varrr nikahımdan önce veda partisi yapalım herkes burdayken 13 temmuz nikahımda bu arada payduşka kolay aslında öğrenirsin hemen öğreten olursa

tamam canımsen bir tarih belirle ana sayfada yazan yönetimde olan herkese mesaj at.
birimiz olmassak diğerimiz hatırlarız.

tamam sen yinede hatırlat bana yapabildiğin kadar, sağol kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…