- 21 Şubat 2010
- 11.020
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #2.041
evde pc im bozulmasaydı ben sana yardımcı olurdum tatlım gecen senede bir topikte bu işlerle ben urasıyordum ama şimdi bozuldu gene elimden geldince yardımcı olurum sana[sıze=3]kızlar şimdi bakın bu cuma zuzu88 i ıslatıcaz
milenam ve eylülümün kınası olmuş,
kalplerasi eylül ve milenamı bu gün yappıyoruz..
Yarında ebrumm ve lovelady i kınalıcaz heee ona göre.
Cuma günüde 23 haziran gelinlerinin toplu kınasını yapıcaz[/sıze][sıze=3]
unuttuğumuz varsa hatırlalım birbirimize.[/sıze][sıze=3] ben tek başıma yetişemiyorum.[/sıze]
[sıze=3]topikteki herkese hatırlatma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/sıze]
okurken gülmekten ağrı girdi karnıma
size söliyeyim
uyumazlarrrrrr
valla evli biri olarak good heart doğru sölüyooo su uyur kociş uyumazzz
kızlar slm ben geldım
nasılsınız cok uzun zamandır gıremedım
cok ozledım sohbet etmeyi sızlerle
bu arada pazar gunu ceyız eglencem vardı
sonunda herseyı yerlestırdım ve rahatladım sımdılık
bırazdan album yapmayı denıcem resımlerı
daha once hıc yapmadım becerebılırım ıns
payduskaaa çok severiimm nişanımda oynarken az kalsın yere kapaklanıyordumson anda toparlayıp kimseye çaktırmadan çıkıverdim haha videoda özellikle baktım hiç çaktırmamışım
hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirdim
valla benim de aram kötü nişanlımla allah sonumuzu hayır etsin
düğün sezonunu ben kapatıyorum galiba kızlar ama beni sakın unutmayın evlenip gitmeyinn
Sen dişin için ilaç kullandıysan ondan olmuştur balım
düğüne denk gelmeyecek işte ne güzell
bizi ihmal etme
olurmu evlensekde bu topikdeyiz hç bir yere gitmek yok
düğün öncesi solaryuma girmeyi düşünen var mı benim gibi
ben giriyorum canım zaten sürekli denize gidince kızarmamak için evet gelinlikle çk hoş duruyor nikahım var 3 hafta sonra onun içinde başlıcam bu hafta sonu nişanda abartmışım olayı baya bronzdum bide zayıfım annemler dalga geçti somoliden getirdik bunu bu bizim kızımız değil diye hahabir ay önce düğünüm oldu cnm benım ben gırdım ve cokta iyi oldu hem gelınlık çiğ durmadı hemde balayında peynir gibi değildim ve üzerinede güneşlenınce kızarmadan dırek bronzlaştım.
su uyur kociş uyumazmı ne dio kız bu cilt abovvvvvv
hoşgeldin cgdmim nerdesin sen yaaaa,çeyiz eğlencesinde ne giyin bakalım bi elbise gösteriyordun onumu giydin.
resimleri bekliyoruz canım
aman canım dikkat et böyle durumlarda, ne demişler düş ama çaktırma, ben uydurdum bunu şimdi
ben bir türlü payduşkayı öğrenemiom yaaa her havayı bilirim ona öğrenemedim
aynen güzelim düşmeden toparldım yoksa büyük rezillik
canım senin ne zamandı kınan yaklaşınca yapallım daha heyecan olur
hoşgeldin canım.
bende erken oldu bu ay 7 gün ,stresten galiba
neden kötü canım hayırdır.
unuturmuyuz canım aşkolsun mucizem bak good_hearta demirbaş oooo
Tuticim yüzüklerden bahsetmişsiniz akşam. kuyumculara göre farklılıklar olabiliyor. bende başka bir yerde 1500 e sormuştum 700 e yaptırdık.
**sana tosun paşa demiş kalplerasi seni de topiğin tosun paşası yapalım ne dersiniz???
kalplerasi canım sana bir kaç defa yazdım ama görmedin, hala yaptığın işte tek başına mısın öyle diyordun bir ara.almadılarmı yanına birini çok zorlanırsın yaaaa. Allah'ım yardım etsin. zor olur evlilik arifesinde sana.
**kalplerasi canım sana pollyanna diyorlarmış onu yakaladım okurken seni de topiğin pollyannası yapalım mı?
*******yatak odalarından falan bahsetmişsiniz ama hızlı hızlı okudum fazla bakamadım
baglacolanki bana kızcan ama ben hala görmedim albümünü, sana yazdıktan sonra çıktım netten sonrada giremedim.
milenam gelmiş , nerelerdesin sen yaa bir kızdın gittin bize:26: canım çok güzel geçmiş kınan çok sevindim. paylaşabilirsen resimlerini bekliyoruz senden.
blackberry canım ekledim seni de anasayfaya.
ebrummm aksilikler olmuş canım, üzülme halledeceksiniz inşallah. düğün üstü olur böyle şeyler.dikkatsizlik olmuş.
lovelady gelmiş canım çok heyecanlısındır şimdi sen. kınanızı yapıcaz senin ve ebrummunn
sermiks canım benim çok geçmiş olsun, öyle umutsuzluğa kapılma hiç birimizin ne olacağı belli değil bir gün sonra. iyileşecektir inşallah Allahın izniyle.bol bol dua et. düğünüm ertelenecek falan diye düşünme , sana ceza olduğunu falanda düşünme herşey Allahın takdiri.
yenidendoğdum canım ayakkabını aldınmı sen? öyle okudum sanki
ben yardım ederim kuzum sana nasıl olsa baş azamyım
evde pc im bozulmasaydı ben sana yardımcı olurdum tatlım gecen senede bir topikte bu işlerle ben urasıyordum ama şimdi bozuldu gene elimden geldince yardımcı olurum sana
antibiotik ve çok ağrı kesici içtim canım ihmal etmem canım peki
ben denize gitmiştim dün bir daha gidip birazdaha bronzslasmak istiyorum
topiğin polyanası olmak isterimde son zamanlarda bi negatif olmuşumki değmeyin keyfime :) pek polyanalık halim kalmadı ama hala kendimden umudum var şimdi kpss tercihlerimi yapıcam dua edin bana bakarsınız çok daha iyi bir kuruMA atanırım :)
düğün öncesi solaryuma girmeyi düşünen var mı benim gibi
tamam canlar yardım edin bana tabi yaaaaaYoksa bu cadılar kızıyor bize unutuyonuz diyor zaten aklımın yarısı kocamda, diğer yarısına ev aile iş evlilik hazırlığı kk derken yer kalmıyor bazen hatırlamaya
krizantem seni de baş azam yapalım mı ister misin?
canım antibiyotik yapmıştır evet,
nasıl olsun bakalım daha gidicen mi doktora ?
su uyur kociş uyumazmı ne dio kız bu cilt abovvvvvv
hoşgeldin cgdmim nerdesin sen yaaaa,çeyiz eğlencesinde ne giyin bakalım bi elbise gösteriyordun onumu giydin.
resimleri bekliyoruz canım
aman canım dikkat et böyle durumlarda, ne demişler düş ama çaktırma, ben uydurdum bunu şimdi
ben bir türlü payduşkayı öğrenemiom yaaa her havayı bilirim ona öğrenemedim
canım senin ne zamandı kınan yaklaşınca yapallım daha heyecan olur
hoşgeldin canım.
bende erken oldu bu ay 7 gün ,stresten galiba
neden kötü canım hayırdır.
unuturmuyuz canım aşkolsun mucizem bak good_hearta demirbaş oooo
album yaptım kızlar bakabılırsınız
gercı cok ayrıntılı cekmemıs arkadaslarım ama daha cekersem eklersınız
demirbaş
allahım burdada ben baş oldum
çok güzel canım evin çok beğendim güle güle oturun inşşş
oh ohhh ben yokkene kına varmış eylülcanın kınasınımı yapıyoruz yine eğlenceyi kaçırdım :)
bunlardageçer1907 canım benim kına 22 kasımda daha çoookk varrr nikahımdan önce veda partisi yapalım herkes burdayken 13 temmuz nikahımda bu arada payduşka kolay aslında öğrenirsin hemen öğreten olursa
kuzum isterdim ama gercekten pc bozuk benim hiç giremiyorum kurstan giriyorum şimdide 6 temmuzdan itibaren belki girerim belki giremem ama pc yapıldımı tabiki yükünü seve seve azaltırım ama suanda sana sabahları msj atarak hatırlatmaktan basta bişey yapamam oda 6 temmuzdan itibaren giremem belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?