Yeni Bir Hayat, Yine Gülecek Bir Neden, Yeni ve Fit Bir Ben!

Canım çocuğu kendisinde mi kalıyor ?
Bana masum geldi ikinizin de sevgisi
Tekrar hüsrana ugramamak için iyi dusunmelisin .. onunlayken mutlu olduğunu hissettim yazdiklarindan..

Çocuğu annesinde kalıyor tatlım... Çocuk ve annesi benim eski erkek arkadaşımın yaşadığı şehirde değiller, İngiltere'ye bağlı bir küçük adada yaşıyorlar. Eski erkek arkadaşım da oraya gidip, düzenli olarak çocuğunu ziyaret ediyor... Bazen de bazı tatillerde, yılda 2 defa falan çocuk onun yanına geliyor....

İlk başlarda hayatını İngiltere'de büyük bir şehirde kurma kararındayken(üni.yi bitirdikten sonra-şu an son sınıfta), sonradan çocuğun annesinin piskopatlıklarını görüp(kadın, benim ex'imden ayrıldıktan sonraki erkek arkadaşını yumrukladı suratına tükürdü adam polis çağırmak durumunda kaldı, ondan da öyle ayrıldı; bunları da dünya tatlısı minik kızı anlatmıştı eski erkek arkadaşıma), çocuk da annesine benzeyecek büyüyünce, benim çocuğun olduğu yere gitmem lazım diye konuşmaya başladı sonradan ve bana da beraber o adaya yerleşmeyi teklif etti. Küçük 100 000 nüfuslu, iş imkanı filan doğru düzgün olmayan egzotik bir ada; tatil için mükemmel çok güzel bir yer ama, ben de doktora yapmayı vs planlıyorum, orada sadece yüksek okul var, üniversite bile yok, olay tam anlamıyla aslında orada koptu.... Ben çünkü mantıklı değil oraya gitmek, işini gücünü de orada iyi kuramazsın öyle olunca da çocuğuna da zaten doğru düzgün faydan olmaz dedikçe, ben sanki çocuğundan ayırmaya çalışıyormuşum gibi filan bir yanlış anlamalara girdi, tartışmalar, şunlar bunlar...

Çok mutluydum onunlayken gerçekten:)) Acayip aile meselelerim, iş meselelerim, inanılmaz kilo aldığım bir dönem, böyle hani insanın hayatla bağlarının iyice inceldiği her şeye lanet olsun demesine ramak kaldığı bazı dönemler olur ya öyle bir dönemimdi, her sorunumla inanılmaz ilgilendi ve, o zaman 107 kiloya filan çıkmıştım sanırım; benim ondan önce görüştüğüm çocuk 68 kilodan 73'e filan çıktım diye inceden inceden eleştiriler yaparken; o bana 107 kiloda kendimi dünyanın en güzel ve en arzulanan kızıymışım gibi hissettirdi, hem de tatlı tatlı sağlıklı yiyip, egzersiz yapmaya teşvik ederek, ne bileyim çalışma programımdır, ailemle sorunlarımdır her şeyimle olağanüstü ilgilendi; hani diyebilirim ki Allah herkese böyle erkek arkadaş / eş nasip etsin... Dibindeki insan yeri geliyor umursamıyor senin üzüntünü sıkıntını, ben bir kere çaldırdım mı, o derste bile olsa, dersten çıkıp hemen arardı beni, n'oldu canım, bi sıkıntın mı var diye, ta dünyanın öbür tarafından...

Çok da yakışıklıydı bi de...Bizim ülkede yakışıklılar kendini beğenmiş olur genelde, o çok da alçak gönüllüydü... Ama işte çoğu kişi olumsuz düşünüyor ilişkiyle ilgili, buradaki sevgili arkadaşlar da... (Daha önceden de yazışmıştık bazı arkadaşlarla, hatta EmmaAutumn cuğumun da eski erkek arkadaşı yabancıymış, ailesi istememiş vs.) Adaya taşınma meselesinden dolayı.... (bir de çocuğu olma durumundan)

Adaya taşınmaktan vazgeçer mi bilmiyorum ilerleyen zamanlarda, öyle olursa ve ben de İngiltere'ye gidebilmiş olursam, muhtemelen yine barışmak isterim; her ne kadar mantık, çocuğu olmayan ve dolayısıyla problem ihtimalinin daha az olduğu bir adam bul, dese de... :/ :/ :/ Ama tabii bilmiyorum belki o başka birini bulmuş olur.... Bitirdim kafamda gitti bitti artık mazi oldu diyorum ama, bir mesaj atıyor, duygularım darma duman... Onunla anılarım olağanüstü güzeldi hani, hayatımda daha önce hayal edemeyeceğim kadar güzel....

TATLILIK DOLU, BİRAZCIK DA ŞİŞKOLUKLU AMA FİT OLACAK OLAN BEBEKLER!!!

Şöyle bi durum oldu canlarım.... Dün ben çok yorucu bi popo egzersizi yaptım; oh ohhh bunları yaparsam 6 aya heykel gibi yontulmuş olur vücudum oh oh diyerekten, bugün bi baktım, popom oynamıyor yerinden; bi sızı!!!

Dolayısıyla popo biraz dinlensin, koskoca bi karpuz popo; Ramazan davulu gibi, maşallah, bayram bayram onu hemen çok yormayalım dedim... : D

Şimdi ben bugün o yüzden kol ve hafif hafif oryantal ile bel inceltme egzersizleri yapacağım.... Zaten belli bi egzersizi haftada 3 defa yaparsan baya bi etkili oluyor bir aya; belki yani kol-bel bi gün, popo öbür gün şeklinde olur, onun programını henüz tam kesinleştirmedim...Ama popoya izin verdim, o dinleniyor....

Öpüyorum baklava yanaklarınızdan!

@zoombiiee Bu günlüğü ilk açtığımda baktım hiç yazan yok, amaaan dedim sileyim bari, tam silecektim ki sen yazdın :))) Ve benim şu ana kadar birkaç haftada çok bi spor da yapmadan 3 kilodan fazla vermemde büyük etkisi oldu.....

uğramıyorsun bu ara?

sporlara başladım ben:)

Zaten tamamen unutmak için hafizamizin silinmesi falan lazım
En ufak bi koku bi yazı bi söz bi mesaj hatirlatabiliyor..
Ama anlayışlı olmasi gerekirdi sanki, adaya yerleşmek istememeni anlamaliydi..

Sguattan bahsediyorsan eğer öyle 15 dakika yapma ama şöyle 50 tane falan yap bugünlük

Zaten tamamen unutmak için hafizamizin silinmesi falan lazım
En ufak bi koku bi yazı bi söz bi mesaj hatirlatabiliyor..
Ama anlayışlı olmasi gerekirdi sanki, adaya yerleşmek istememeni anlamaliydi..

Evet, ama uzaktan zor böyle meseleleri halletmek zaten, ben Türkiye'ye dönmüştüm, doğru düzgün görüşemiyorduk, görüşüp konuşmadan da telefonla ya da mesajla.... olmadı tabii...

Çocuğunu çok özlüyor, ve dengesiz bir kadın olduğu için de annesi; endişe duyuyor, ayrıca babası olarak uzakta olmaktan, her an yakınında olamamaktan suçluluk duyuyor, bu yüzden, onu da anlıyorum...

Bazı insanlar tamamen mantıkla yaklaşır ve inanmaz ama ben inanıyorum ki, bu tarz duygusal meselelerde; olacağı varsa, olur, bir şekilde koşullar yeniden buluşturur... Ve çok klasik bir laf ama "hayırlısı olsun" a geliyor olay. :))

Haklısın tatlım.
Ortada her şeyden daha önemli bi çocuk var
Hayirlisi olsun dediğin gibi .

Haklısın tatlım.
Ortada her şeyden daha önemli bi çocuk var
Hayirlisi olsun dediğin gibi .

Tatlı kıııız.... Ex'in mesajına baktım biraz önce... Ted 2 diye İngiltere yapımı tatlı/romantik/komik bi filmin 2.'sini online izleme link'ini göndermiş...

http://www.movietube.co/watch.php?v=0_AVcCggRnU

Buradan izleyebilirsiniz kızlaaar, isterseniz, tatlı bi film!!

1.sini biz çok tatlı, romantik bi şekilde izlemiştik... Kadınla adam çıkıyorlardı, adam kadına çok aşık filan fakat adamın Ted isimli bir ayıcığı vardı hayatında; senelerdir alışmış ona; oyuncak ayıcık ama canlı aynı zamanda; çok sevdiği, ayrılamadığı bir şey haline gelmiş; kadın ilk başta bu ayıcığı kabul etmekte zorlanıyordu ama sonra ayıcık da onu çok benimsiyordu ve üçü ayrılmaz bir üçlü oluyorlardı.... Benim çok hoşuma gitmişti, hani onun çocuğu var ya, tıpkı o adamın vazgeçemediği ayıcığı gibi; hani ben de sorguluyorum ya bu durumu, nasıl da uygun bi romantik-komedi filmi bulmuş..(ince bu ruhu olduğunu anladığım anlardan biridir bu...:)) Onu izlemiştik beraber, İngiltere'deyken ben bi seferinde, çok tatlı bi akşamdı, ertesi günü de adaya kızını görmeye gitmiştik....

Tatlı kız nasıl bi cevap versem......? napsam şaşırdım... Ayrılık sonrasında onun bana çok sert laflar ettiği, suçladığı, benden şüphe ettiği (sevgimden/başka biri olup olmadığından vs) ve sert konuştuğu zamanlar oldu. En son da ben ona laf sokmuştum açıkçası, eh adada daha mutlu olursun belki eski kız arkadaşınla barışırsın diye... Şimdi böyle tatlı bir şey göndermiş... Elim ayağım birbirine dolandı neredeyse, dilim tutuldu, heyecanlandım, n'apacağımı şaşırdım!

Ama sana bi şey diymmi
Nadir erkekler bence böyle ince dusunvelidir
Yani siz 1.sini izliyosunuz birlikte bu filmin
Ve sana 2.sini gönderiyo.. hayran kaldim

Ama sana bi şey diymmi
Nadir erkekler bence böyle ince dusunvelidir
Yani siz 1.sini izliyosunuz birlikte bu filmin
Ve sana 2.sini gönderiyo.. hayran kaldim

Evet:) Aynen... Çocuğu meselesi, problemli görünen şeyler var bi yanda, öbür yanda da ne kadar tatlı bir insan olduğu... Ben de hani çevremde özellikle Türk erkeklerinden böyle ince düşünceli davranışları, hani çoook nadir duyuyorum... Çok romantikti ayrıca, güller, notlar, vs... Ve hep ince ayrıntıları yakalayıp, bana kendimi çok özel hissettirirdi. Bi seferinde çocukken uçan fil dumbo'nun hikayesinden çok etkilenmiştim demiştim; sonra baktım bana, minik altın bi fil kolye almış, filleri seversin diye tahmin ettim, demişti, bir sokak çingenesinden aldığı beyaz gülle, ben çalışırken masama bırakıvermişti....Uzun süre boynumdan çıkarmadım... Ta ki annem kaybedene kadar Düşündükçe böyle birçok şeyi, içim sızlıyor:)

Bu filmin ikincisini online izleme adresi göndermesine ne cevap yazmalıyım çok şaşırdım; birincisini izlerkenki anılardan mı biraz söz etsem, aynı anda açıp sanki beraber izliyormuş gibi aynı anda izleyelim mi desem.... ne desem....

Anilardan söz edersen birbirinizi daha çok ozlemenizi saglarsin :) ve istiyosan yap..

Anilardan söz edersen birbirinizi daha çok ozlemenizi saglarsin :) ve istiyosan yap..

Benim de aklımda bu vardı....:)))

Yaa tatlı kız benim popolarım ve bacaklarım sızlıyor... Hareketsizliğe mahkum oldum dün ve bugün... Bi de üstüne sabah açma ve simit yedim!!! (Allahtan öğleden sonra salata)

Yaaa yürüyemiyorum bile öyle, evin içinde bile....

Bugün başka hiçbi şey yememeliyim, meyve hariç....

Ama canim o ağrıların üstüne yapmalisin
Üzerine gitmelisin yani

Viks yeterli olur mu acaba? Yoksa başka bi kas gevşetici mi alayım yarın? Önerdiğin bir şey var mı?

Buz koyuyorum şimdilik ama hala yürürken bile zorlanıyorum: (

Çok sağol canım...
Viks yararlı olur mu bilmiyorum tatlim
'Dolgit' diye bi krem var ağrılara iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…