Yeni Bir Hayat, Yine Gülecek Bir Neden, Yeni ve Fit Bir Ben!

Kızlar!!!!!!!!!!

Önemli!!!!!!!!!!!! Hiç beklemediğim bir şey oldu!!!!!

Eski erkek arkadaşım... Hani şu İngiliz... Biraz önce mesaj atmış bana facebook'tan... Bir video gibi bir şey yollamış.....

Elimde olmadan, hemen yine, oraya gittiğimde onu görme isteği sardı beni................... : ((((((((

Kızlaaaar! Biraz önce şu egzersizi de yaptım (10 dk):

Hafifçe terler gibi oldum. Çok yorucu bir egzersiz değil... Yorgunken, uzun bir günün sonunda vs. de rahatça yapabilirsiniz... Oryantal dans hareketlerini baz alarak, beli inceltmeye yönelik bir egzersiz.

Bunu(bazen benzeri bir başka egzersizi) günde 2 defa yapmayı hedefliyorum; kalkınca ve yatarken...

İlaveten, Her gün 15 dakikalık popo egzersizini yapacağım, yine bu akşam paylaştığım....

Birkaç gün böyle devam edip; daha sonra 1-2 egzersiz daha ekleyeceğim.....

İyi geceler, baklava tadında rüyalar... :)

Neden ayrıldın iz kiii

Merhaba tatlı bebekler!!!

Artık sporlu günler beni bekler... Harika bi his ama cidden... Offf... Yani yemek yeme zevkinden daha güzel ve daha uzun süre kalan bir mutluluk.... O squat'ları yaptıktan sonra.... Sevdiğim de müzikleri açıyorum....Ohhhh.....

Ya ne gıcık... 98.7'de takıldı.... Neyse aldırmıyom... Kaçarı uçarı yok; eli mahkum yani düşecek, gidecek o kilo, ben az ve sağlıklı yedikçe, sporumu yaptıkça, napacak? İlla ki depodan harcayacak, anca 3-5 diretir böyle; bekler ben pasta-baklava götüreyim diye, baktı ki kararlıyım o da teslim bayrağını çeker......

Ben spora, sağlıklı beslenmeye devam..... Müthiş bir mutluluk!!! İnşallah tez zamanda 95'e sonra 90'a yaklaşıııp sonra da 80'lere geçtiğimi göreceğim... Oooh o zaman bi 12-13 kilo kalkmış olacak üzerimden; az yük mü? Kıyafet bedeni de fark eder; baya bi rahatlarım...

Bu aralar gelen giden çok yok, ama kim okuyorsa öpüyorum...... Vazgeçmek yok!

Ölmek var dönmek yok!!! Eheh o kadar da değil : p

Ama vazgeçmiyoruz... Çünkü güzel bir beden, çabayla, emekle, sabırla kazanılır!!!

Sporun verdiği mutluluk hiç bişey de yok :) insanın vicdanı Rahat oluyo kizz:)))

Neden ayrıldın iz kiii

Temel olarak şöyle; önceki kız arkadaşından minik bi kız çocuğu vardı; eski erkek arkadaşımın iddiasına göre, bunlar beraber yaşarlarken, kız 18-19 yaşında bilerek hamile kalmış (orada çocuk olunca çok fazla devlet yardımı var) Sonra da kız bunu aldatıyor, başka adam buluyor ayrılıyorlar falan filan....

İlk başta aaa ben çocuk severim ne cici diye baktım olaya ama sonra insanların negatif uyarıları çok aklımı karıştı, ve durumdan çok rahatsız olur oldum, bu tabii tavırlarıma laflarıma yansıdı, onu sürekli sorgulamaya başladım; onu, geçmişini vs., kavgalar, şunlar bunlar öyle ayrıldık... Sonra pişman olup tekrar ziyaret ettim onu İngiltere'de (biz birlikteyken ben o zamanlar bi süre İngiltere'de kalmıştım, sonra dönmüştüm, uzaktan yürütüyorduk) ama olmadı filan, ben kalbimin kırılmasından çok yoruldum dedi, ağzıma lokma koyamaz oldum, ilişkimizi mahvettin falan filan dedi.... Ailesiyle filan tanışmıştım, beraber Christmas geçirmiştik, böyle nişanlanmak üzere gibiydik, benim İngiltere'ye tekrar gitmemi bekliyorduk....

Ayrıldıktan 2 ay sonra filan (bundan da 2 ay önce) en yakın arkadaşıyla facebook'ta konuştuğumda; en yakın arkadaşı bana onun sadece işine yoğunlaştığını, sık sık girip facebook'uma baktığını (sildik birbirimizi) ve hala beni düşündüğünü, ama sorunun uzaklık olduğunu filan söyledi...Sürekli ne zaman İngiltere'ye gideceğimi sorup durdu....

Bi sorun daha var.... Eğitim farklılığı, o da benle yaşıt ama sonradan üni. okumaya başlamış, bitirmeye 1 senesi var, ben ama doktoraya başlamak üzereyim. Hani işinde ne kadar başarılı olur ne kadar para kazanabilir (aile babası olabilir mi yönünden önemli bunlar yoksa kimsenin parasında değilim:)) falan filan hani belli değil....

Öyle canım... Çok sevmiştim ama, dün gece aklıma geldi yine ağladım, ne zaman aklıma gelse üzülürüm yani, öyle böyle değil, gerçekten çok sevmiştim, çok ilgili, çok şefkatli, sevgi dolu, destek olan, romantik hem de çok düzgün bir erkek arkadaştı...

Şu an hala irtibat halindeyiz, geçen yine mesaj atmış bana bir video ama gıcıklığına geç okuyacağım (okuyunca ne olduğunu yazarım)

Bugün 15 dakika squat benzeri kalça egzersizleri yaptım, acayip terledim, baya yorucuydu... Ne kadar daha 15 dakika devam edeyim nasıl arttırayım sence canım?
İki hafta kadar 15 dakikada kal sonra 10 ar artırırsın.
Zaten vücudun seni yönlendirecek emin ol.
Ben 15 le başladım sonra 20 30 diye gittim şimdilerde 1.5 saat yapıyorum

İki hafta kadar 15 dakikada kal sonra 10 ar artırırsın.
Zaten vücudun seni yönlendirecek emin ol.
Ben 15 le başladım sonra 20 30 diye gittim şimdilerde 1.5 saat yapıyorum

Su'cum, ben dün 15 dakikalık popo egzersizini yaptım, bayaaa bi terletti; şimdi bugün oturup kalkarken bile kalçalarım acıyor... Bugün tekrar yapmaya zorlayayım mı kendimi yoksa bekleyeyim mi bi süre? Çok hamlaşmış olduğumdan mı böyle oldu yaa... : ((

Canım çocuğu kendisinde mi kalıyor ?
Bana masum geldi ikinizin de sevgisi
Tekrar hüsrana ugramamak için iyi dusunmelisin .. onunlayken mutlu olduğunu hissettim yazdiklarindan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…