Yeni Bir Hayat, Yine Gülecek Bir Neden, Yeni ve Fit Bir Ben!

98.7 ---- aç karnına yeni kilo.

1 Ağustos'ta, planıma göre 96 olmalıyım... O zaman;

-sporu mutlaka arttırmalıyım;
-bulgur pilavını kesmeliyim...
-suyu arttırmalıyım....
-ara öğünleri daha iyi ayarlamalıyım....

Yine de kiloda inişte olmak güzel; uçağa binmişim de muhteşeeeem bir kente iniyormuşum gibi... Biraz bekleyeceğim ama, sonu çok güzel!!!

Britney Spears'ın gençlik zamanlarındaki görünümünü çok beğenirdim....

tatlibikiz onun o halleri senden birkaç kilo daha zayıf mıdır? Yoksa senin daha çok spor yapmış halin gibi midir? Kolları, karnı filan daha sıkı sanırım?

Aynen karnı daha sıkı bebeğim
Bi tık ince halim
Yakışır mi bana böyle

Persephoooone nasılsın hayatımmmm

KIZLAR! MERHABALAR! BEN ŞUNA KARAR VERDİM:

Her gün egzersiz yapacağım. Daha düşük kilolarda yapayım diyordum, ama beklemenin anlamı yok; şimdi başlarsam 6 aya; 6 ay sonraki 67 kilo hedefime kadar çoook yol kat ederim...

İnternetten vücut ölçülerine göre bir değerlendirmeye baktım; buna göre ben "hourglass figure" çıkıyorum vücut tipi olarak, kum saati tipi vücut:

Ölçütler şunlar:

-Göğüs, kalça oranları hemen hemen aynı olacak (benim kalçalarım birazcık daha genişçe gerçi)

-Bel, kalçadan bi 20-25 cm daha düşük olacak (bel belirgin/girintili olacak) *bu tutuyor

-Kilo alıp/verdiğinde her yerden eşit olarak alıp veriyor olacaksın *bu da tam tutuyor

-Omuzlarından kalçalarına bi çizgi indirdiğimizi düşünürsek, o çizgiler bir dikdörtgen şekli elde edecek şekilde olacak. *bu da tutuyor

Ben de bu "hourglass figure"ü daha da belli edecek egzersizler uygulamaya karar verdim;

*Belimi daha da inceltecek

*Popomu yuvarlaklaştıracak/kalkıklaştıracak

egzersizler..

Bi zaman sonra da

*kolları inceltme& sıkılaştırma

*karnı düzleştirme&sıkılaştırma

*göğüs şekillendirme/dikleştirme

egzersizlerini kombine etmeyi planlıyorum...

Vücut tipleri... Kum saati, elma, dikdörtgen, üçgen ve ters üçgen tip, soldan sağa...

Aşağıda bir başka vücut tipleri resmi:

Sophia Loren...

-*-*-*-*-*-

Vücuduma uyguladığım disiplin, inanıyorum ki yaşamımın diğer alanlarına da yayılacak, ve ben hem daha sağlıklı daha az stresli bir insan olurken, diğer yapmam gerekenleri de daha disiplinli yapıyor hale geleceğim........

Çünkü insan, değişir... Devamlı değişir.... İyi ya da kötü yönde... Ve biz, ne olmaya karar verirsek, o oluruz, davranışlarımız bir süre sonra kim olduğumuzu belirler; kim olduğumuz da nasıl bir hayatımız olacağını...

Yalan yok, dönem dönem spor yaptığım zamanlar oldu ama; senelerce de sporsuz, kıçını kıpırdatmayan tembel patates olarak gezdim. Artık tembel patateslik yok....

Hareket....Bereket!!!!

Durmayalım kızlar!!!

Son düzenleme:
Veeeeeeeee ilk egzersizimi sizinle paylaşmaktan gurur duyuyorum..........

Şu an inanır mısınız, yüzüm kıpkırmızı....Kan ter içerisindeyim...

15 dk'lık şu egzersizi yaptım, popoya yönelik çeşitli hareketlerden oluşan.... Bazılarında sayıyı tamamlamakta bir hayli zorlandım ve videoyu durdurup, biraz dinlenip, öyle yetişmeye çalıştım... (Ama umarım ileriki günlerde rahatlıkla yapıyor hale geleceğim:))

Tatlım sana youtubede
40 dakikada 500 kalori videosunu öneriyorum
Bi bayanla siyahi bi adam.cikicak
1.5 saatlik bi video ama 40 dakikası spor
Mutlaka yap

Canımm çok çok iyi yapmışsın spora başlamakla.
Hem böylece daha dinç hissedecekdin kendini hem de uykun düzene girecek.

Canımm çok çok iyi yapmışsın spora başlamakla.
Hem böylece daha dinç hissedecekdin kendini hem de uykun düzene girecek.

Su'cum acaba daha mı incelince başlasam diyordum... 98 civarıyım bu ara.. Ama başlayıverdim. İnşallah yağlarım kasa filan çevrilmez? Olmaz dimi? İncelirim...? :))) Ve inşallah 6 aya fark eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…