- 29 Haziran 2015
- 914
- 1.173
- 28
- 35
- Konu Sahibi Penelope_Lalilop
-
170 tatlm boyum
53 kilo fena olmaz ama iskelet gibi de olmak istemiyorum azcık et but iyidir kizz
Tabiki tatlım yardimci olursam ne mutluYaaa merak ettim canım fotonu gönderebilir misin, istersen suratından kesip? Boylarımız da aynı gibi hangi kiloda nasıl görünürüm merak ediyorum...
Evet canım popo dolgunlastirmak için squat yapıyorum :) ve mekik çekiyorum :)Vücuduna yönelik şuramı şöyle yapayım vb. egzersizler yapıyor musuntatlibikiz ?
Aynen karnı daha sıkı bebeğimEki Görüntüle 1585112 Eki Görüntüle 1585113 Eki Görüntüle 1585114 Eki Görüntüle 1585115 Eki Görüntüle 1585116
Britney Spears'ın gençlik zamanlarındaki görünümünü çok beğenirdim....
tatlibikiz onun o halleri senden birkaç kilo daha zayıf mıdır? Yoksa senin daha çok spor yapmış halin gibi midir? Kolları, karnı filan daha sıkı sanırım?
Aynen karnı daha sıkı bebeğim
Bi tık ince halim
Yakışır mi bana böyle
Tabi karın kasi isterim amaaYani sen böyle iyisin canımm... Bi an düşündüm, böyle daha iyi sanırım:) Daha çekici, daha kadınsı diyeyim....
Aspirin ic canım birde flora regl diye hormon duzenleyici var onu kullan istersen ben aspirin iciince oldum regl :)O mutlulugu ben de yasamak istiyorummmm.
9 ay gebelik 1 senede emzirme derken 21 aydir regli olmadimmmm....
Canımm çok çok iyi yapmışsın spora başlamakla.Veeeeeeeee ilk egzersizimi sizinle paylaşmaktan gurur duyuyorum..........
Şu an inanır mısınız, yüzüm kıpkırmızı....Kan ter içerisindeyim...
15 dk'lık şu egzersizi yaptım, popoya yönelik çeşitli hareketlerden oluşan.... Bazılarında sayıyı tamamlamakta bir hayli zorlandım ve videoyu durdurup, biraz dinlenip, öyle yetişmeye çalıştım... (Ama umarım ileriki günlerde rahatlıkla yapıyor hale geleceğim:))
Tatlım sana youtubede
40 dakikada 500 kalori videosunu öneriyorum
Bi bayanla siyahi bi adam.cikicak
1.5 saatlik bi video ama 40 dakikası spor
Mutlaka yap
Geneli tatlım karışıkTatlışşş....Bulamadım ben onuuuu.... :/ 40 dk'lık spor neye yönelik? Vücudun geneli karışık mı?
Canımm çok çok iyi yapmışsın spora başlamakla.
Hem böylece daha dinç hissedecekdin kendini hem de uykun düzene girecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?