• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat, Yine Gülecek Bir Neden, Yeni ve Fit Bir Ben!

Sana tavsıye verebilirim kesinlikle işin başı su hemde ılık. Yeşil çay veya kiraz sapını kaynat iç alışkanlık haline getir bunu . Suyuna istersen limon sık hatta tüm yiyeceklerine limon sık salatana pul biber ekle kesinlikle yağsız yiyecekler tüket aç kalma ama çokta yeme porsiyonunu azalt ve terle hareket et çok çok ev temizle hergün bulaşıkları makine de yıkama . Zayıflayacam diyo form bisküvileri yeme onlarında kalorisi var hiç gerek yok elma ye doğal şeker hemde vitamin kaynağı . Kayısı tüket kuru olabilir ve günde bir fincan şekersiz türk kahvesi iç

Sana tavsıye verebilirim kesinlikle işin başı su hemde ılık. Yeşil çay veya kiraz sapını kaynat iç alışkanlık haline getir bunu . Suyuna istersen limon sık hatta tüm yiyeceklerine limon sık salatana pul biber ekle kesinlikle yağsız yiyecekler tüket aç kalma ama çokta yeme porsiyonunu azalt ve terle hareket et çok çok ev temizle hergün bulaşıkları makine de yıkama . Zayıflayacam diyo form bisküvileri yeme onlarında kalorisi var hiç gerek yok elma ye doğal şeker hemde vitamin kaynağı . Kayısı tüket kuru olabilir ve günde bir fincan şekersiz türk kahvesi iç

Merhaba!! Çok teşekkür ederim tatlımmm... Bunların çoğunu yapıyorum... Suyun ılık olması ve pul biber dökmek dışında sanırım.... Genelde soğuk su içerim çünkü ben... Hareket de ediyorum ama bu ara canım sıkkın gibi o yüzden çok edesim gelmiyor : (

Ehehehe bayramda belki yazamaz mıyım acaba diye düşünmüştüm, o yansımış öyle bi hava katmış herhalde...:) Yazarım, yazıyorum da ama! Burdayım!!! heheh
Ben de pes ediyosun sandım! !! Çok kizicaktim.. ama sevindimm:KK200:
Yazdıkların o kadar doğru şeyler kii:KK54: sen kendi kendini çok güzel motive ediyorsun zaten :KK50:

Ben de pes ediyosun sandım! !! Çok kizicaktim.. ama sevindimm:KK200:
Yazdıkların o kadar doğru şeyler kii:KK54: sen kendi kendini çok güzel motive ediyorsun zaten :KK50:

TERLEMEK.............. olabilir.

KAN TER İÇİNDE KALMAK..................................

NEFES NEFESE OLMAK.....

AĞLAMAK...........olabilir

BAĞIRMAK, ÇAĞIRMAK............HIÇKIRMAK
SÜRÜNMEK ve EMEKLEMEK..............................................

HEPSİ AMA HEPSİ olabilir.

AMA PES ETMEK...............

YOK! Olamaz. :)

En Büyük KK

TERLEMEK.............. olabilir.

KAN TER İÇİNDE KALMAK..................................

NEFES NEFESE OLMAK.....

AĞLAMAK...........olabilir

BAĞIRMAK, ÇAĞIRMAK............HIÇKIRMAK
SÜRÜNMEK ve EMEKLEMEK..............................................

HEPSİ AMA HEPSİ olabilir.

AMA PES ETMEK...............

YOK! Olamaz. :)

En Büyük KK
Ya sen Süpersin yaaaa
Tanıdığım güçlü kadinlardan birisin
Aferin kız kim tutar seniii

Ekonomi herkesin canını skiyor valla...:KK14: Allah düzlüğe çıkarsın bitanem

Yaaa benim çok kötü denk geldi işten ayrılmak zorunda kalmam, ailemin de zaten bir sürü meselelerinin olduğu bir döneme... Kendime de çok kızıyorum yeni işe girmeyi hızlandırabilirim ama yeterince disiplinli çalışıp bitirmiyorum ilk önce bitirmem gereken makaleyi : (((

Yaaa benim çok kötü denk geldi işten ayrılmak zorunda kalmam, ailemin de zaten bir sürü meselelerinin olduğu bir döneme... Kendime de çok kızıyorum yeni işe girmeyi hızlandırabilirim ama yeterince disiplinli çalışıp bitirmiyorum ilk önce bitirmem gereken makaleyi : (((
Daha çok üzerinde yoğunlaş o zaman tatlım bitir bir an önce

Ya sen Süpersin yaaaa
Tanıdığım güçlü kadinlardan birisin
Aferin kız kim tutar seniii

Canımmmm çok teşekkür ederim :KK200::KK15:

-*-*-*-

Kadınlar, hemcinslerinin ayağına çelme takmak, onları kıskanmak, onların dedikodusunu yapmak değil; birbirlerine destek olarak, daha mutlu; ileriye gideceklerini anladıklarında çok daha güçlü olacaklar...

Burada birbirimizi motive ettiğimiz, ve birbirimize destek olduğumuz bir dostluk ortamı olduğu için çok mutluyum. :) :KK200:En Büyük TÜRKİYE

Daha çok üzerinde yoğunlaş o zaman tatlım bitir bir an önce

Tamam şöyle yapalım o zaman... Ben gece daha iyi çalışıyorum... Özellikle yaz vakti... O yüzden pis, lanet, gıcıklı makale bitene kadar 1-2 hafta maks. benim uyku düzenim yine bozuk olmuş olsun... Onu bi aradan çıkarayım, sonra uykumu adam ederiz, kilo vermem de o zaman inşallah daha çok hızlanır...

Sporların, ve de kiloların nasıllar ne alemdeler senin canım? Hedeflerin neler? :KK15:

Canımmmm çok teşekkür ederim :KK200::KK15:

-*-*-*-

Kadınlar, hemcinslerinin ayağına çelme takmak, onları kıskanmak, onların dedikodusunu yapmak değil; birbirlerine destek olarak, daha mutlu; ileriye gideceklerini anladıklarında çok daha güçlü olacaklar...

Burada birbirimizi motive ettiğimiz, ve birbirimize destek olduğumuz bir dostluk ortamı olduğu için çok mutluyum. :) :KK200:En Büyük TÜRKİYE
Ben de çok seviyorum burayı böyle samimi insanlar olduğu için canım :)))) hep yanyanayiz insallahh her sorunda her sevincte:)

Tamam şöyle yapalım o zaman... Ben gece daha iyi çalışıyorum... Özellikle yaz vakti... O yüzden pis, lanet, gıcıklı makale bitene kadar 1-2 hafta maks. benim uyku düzenim yine bozuk olmuş olsun... Onu bi aradan çıkarayım, sonra uykumu adam ederiz, kilo vermem de o zaman inşallah daha çok hızlanır...

Sporların, ve de kiloların nasıllar ne alemdeler senin canım? Hedeflerin neler? :KK15:
Canım ben suan istediğim kilodaym
58 57 gidip geliyorum
Ama spor yapıyorum her zaman :) hedefim daha da fit olmak daha da sağlıklı olmak

Canım ben suan istediğim kilodaym
58 57 gidip geliyorum
Ama spor yapıyorum her zaman :) hedefim daha da fit olmak daha da sağlıklı olmak

57............... Of. Çok tatlı bi kilo, tatlı bi kız. Çok imrendim beeeeeeen!!!!!!!!!!!!!!!!!

İnşallah benim de 57 olduğumu göreceğiz dimi. Daha zaman var ama, sonuçta 1 seneden az bi zamandan söz ediyoruz, nasılsa geçer ki hemen!

KIZLAR SELAM YENİDEN.... :KK200:

Şöyle bi çizelgem var....İlk büyük hedef için.... (İkinci büyük hedef de Şubat'a kadar 67 kilo hedefi...)

KİLO MARATONU

1. ETAP HEDEF KİLO ÖLÇÜLEN KİLO BAŞARI DURUMU NOTLAR
1-Tem-15 100.4 100.4
15-Tem-15 98.4 98.8 X Hızlan! Daha çok spor yap. Hedefin gerisindesin!
1-Ağu-15 96
15-Ağu-15 94
1-Eyl-15 91
8-Eyl-15 90
1-Eki-15 87
8-Eki-15 86
22-Eki-15 83 En Büyük TÜRKİYE DOĞUM GÜNÜM! :KK51:

Öpüyorummmmmmm...Şimdiden iyi bayramlar diliyorummmm..... Çikolata kutuları gibi olun, Kilo almayın ama tatlılıklar veee....... Güzellikler ile dolun!!!!! :KK36::KK36::KK36:

:KK46::KK46::KK46:

57............... Of. Çok tatlı bi kilo, tatlı bi kız. Çok imrendim beeeeeeen!!!!!!!!!!!!!!!!!

İnşallah benim de 57 olduğumu göreceğiz dimi. Daha zaman var ama, sonuçta 1 seneden az bi zamandan söz ediyoruz, nasılsa geçer ki hemen!
57 olduğum halde etli butluyumdur ama kuzum
Yapıyla alakali sanırım
Ben arrik kiloya değil Aynadaki görüntüye odaklaniyorum
KIZLAR SELAM YENİDEN.... :KK200:

Şöyle bi çizelgem var....İlk büyük hedef için.... (İkinci büyük hedef de Şubat'a kadar 67 kilo hedefi...)

KİLO MARATONU

1. ETAP HEDEF KİLO ÖLÇÜLEN KİLO BAŞARI DURUMU NOTLAR
1-Tem-15 100.4 100.4
15-Tem-15 98.4 98.8 X Hızlan! Daha çok spor yap. Hedefin gerisindesin!
1-Ağu-15 96
15-Ağu-15 94
1-Eyl-15 91
8-Eyl-15 90
1-Eki-15 87
8-Eki-15 86
22-Eki-15 83 En Büyük TÜRKİYE DOĞUM GÜNÜM! :KK51:

Öpüyorummmmmmm...Şimdiden iyi bayramlar diliyorummmm..... Çikolata kutuları gibi olun, Kilo almayın ama tatlılıklar veee....... Güzellikler ile dolun!!!!! :KK36::KK36::KK36:

:KK46::KK46::KK46:
Çizelge süper tatlim:))) bu işi bu kadar ciddiye alan nadir insanlardansin Kutlarım senj :) iyi bayramlar fıstık :)

57 olduğum halde etli butluyumdur ama kuzum
Yapıyla alakali sanırım
Ben arrik kiloya değil Aynadaki görüntüye odaklaniyorum

Çizelge süper tatlim:))) bu işi bu kadar ciddiye alan nadir insanlardansin Kutlarım senj :) iyi bayramlar fıstık :)

Aaa... Gerisi sporla hallolacak o zaman. Ya da 53'e filan mı düşmen lazım?? Boyun kaçtı ki tatlım?

Teşekkür ederim canımmm :KK15:

Back