- 28 Haziran 2015
- 443
- 339
- 103
- 29
- Konu Sahibi Penelope_Lalilop
Penelope sen uyumadın mı daha :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç durmadan 10 km yürüyecegim. Eşim koşuyor dalga gecersem böyle olur.Hiç dinlenmeden mi 1 km koşcaksın çakıl? öyle hani dinlene dinlene ise, ben yani şahsen toplam 24 saatte koşardım herhalde... Ehehehhe
Tatlım boşver hakkaten yaa, adam naparsa yapsın, isterse takla ata ata koşsun
Hem kilo durumu fazlayken çok aşırı hareket sağlıklı değil... Sen onunla belli sürede kilo verir misin veremez misin diye iddiaya gir, altını geri alırsın
Hiç durmadan 10 km yürüyecegim. Eşim koşuyor dalga gecersem böyle olur.
Penelope sen uyumadın mı daha :)
Ayy cakıl 10 km hic durmadan derken su molası bile yok muuu :) isin zor valla ama sen bi bayansın ve bir bayan isterse basaramayacagı sey yoktur diye dusunuyorm :))Hiç durmadan 10 km yürüyecegim. Eşim koşuyor dalga gecersem böyle olur.
Harikasın canımmm :** 89larıda gorucez insallahh :))Uyuyamamıştım........
-*-*-*-*-
98.8'im şu an :)
Rabbim kabul etsin insallah canım. Zor tabiki bu sıcakta susuzlk olduruyır insanı aclıktan ziyadeEvde oruç tutmak zormuş bunu öğrendim saat2 beri evdeyim zaman geciremiyorum açlıktan midem yapısı resmen ve 3 saat daha var. Aşkın insanın yüzü nasıl geriliyor böylece görmüş oldum. Zaman geçiremiyorum resmen bide annem güzel güzel yemekler yapıyor kokuları öldürcek beni.
Gözün aydın rahatlamissindirVeee kızlarrrr yoldaaykeennn regl olduuummmm :))) sonundaaaaa cokkkk mutluyummmm ama cok agrılı geciriyorummm ankaraya her geldgmde regl oluyorm bunu tespit etmis oldm
Veee kızlarrrr yoldaaykeennn regl olduuummmm :))) sonundaaaaa cokkkk mutluyummmm ama cok agrılı geciriyorummm ankaraya her geldgmde regl oluyorm bunu tespit etmis oldm
Veee kızlarrrr yoldaaykeennn regl olduuummmm :))) sonundaaaaa cokkkk mutluyummmm ama cok agrılı geciriyorummm ankaraya her geldgmde regl oluyorm bunu tespit etmis oldm
Canım köpeğin için geçmiş olsunnTatlişkoooo bugün ben çok salaklıklar yaptım... Ama Allah'tan uyumadım ona da şükür....
N'aptım? Önce bi köpeğime araba çarptı hafifçe, onu doktora götürdüm filan -ciddi bir şey yokmuş ama kalça kemiğinde biraz bi zedelenme var- sonra da internette böyle saatlerce gereksiz gereksiz tartışmalara daldım....
Şu an berbat hissediyorum... Normalde 3 dilim ekmek sabah yiyip bi daha hiç yemezdim, biraz önce ekmek de yedim : ((( (kepek) Yarım saat filan da yürüdüm bu arada ama kondüsyon bisikletine bineceğim...
Veda mesajı mi bu anlamadımMERHABA KIZLAR...
Bugün yediklerim:
Tavuk sote, bulgur pilavı (birkaç kaşık), 3 dilim ekmek, cacık, portakal suyu
Ara: Birkaç dilim karpuz
-*-*-*-
Kendimi çalışmama vermeliyim... O arada da kondüsyon bisikleti çevirmeliyim...
Bazen hiç ışık yokken yürümeye devam etmeliyiz... Çünkü en karanlık vakit, güneş doğumuna en yakın vakit olabilir....
Ailemde maddi manevi birçok sıkıntı var. Fazla kilolarım. Veda etmek zorunda kaldığım sevdiğimin hatırası, istifa etmek zorunda kaldığım bir iş var...
Şimdi yeni bir gün doğumu... Arkama baktığımda diyeceğim ki benim en sıkıntılı, en şişman, en hüzünlü olduğum zamanlar meğer, değişimin, bambaşka günlerin en yakın olduğu zamanlarmış...
Ben bakış açımı değiştirirsem davranışlarım, yaptıklarım değişir, yaptıklarımın toplamı günlerimi değiştirir, o günlerin toplamı ise hayatımı değiştirir..
Bu sıkıntılı dönemden çok daha güçlü çıkacağım, eteklerimde yeni fırsatlarla... O zaman bunlar bir hatıra olacak, nasıl güçlendiğimin hatırası.....
Sizi öpüyorum... Kendinize çooooook iyi bakın. Olabilecek en iyi versiyonunuz olun, en güçlü versiyonunuz; kilo da bunun bir parçası.... Dünyanın iyi insanlara ihtiyacı var, bakıyorum, çoğunlukla kötüler güçlü, nerede bir çakal, bir yalancı, bir işini, çıkarını bilen varsa onlar güçlü, oysa iyiler de güçlenmeli, ki dünya iyilik, güzellik, dostluk ve dürüstlük dolsun....
Ahahahah :))) valla bende cok rahatladım her saniye rahatlıyorm diyebilirm gunun birinde regl olunca mutlu olucaksık deseler inanmazdımEhehehe ohhhhh be ben bile rahatladım :)) Ank.nın öyle bi etkisi vardır tabi, adamı regl yapar. : p
Yine dokturmussun Penelope.. cok da dogru yazmıssın bu gunlern hepsi gecici ve gercekten degisim sureci icindesn .. duygularını o kadar iyi anlıyorum kiiMERHABA KIZLAR...
Bugün yediklerim:
Tavuk sote, bulgur pilavı
(birkaç kaşık), 3 dilim
ekmek, cacık, portakal
suyu
Ara: Birkaç dilim karpuz
-*-*-*-
Kendimi çalışmama vermeliyim... O arada da kondüsyon bisikleti çevirmeliyim...
Bazen hiç ışık yokken yürümeye devam etmeliyiz... Çünkü en karanlık vakit, güneş doğumuna en yakın vakit olabilir....
Ailemde maddi manevi birçok sıkıntı var. Fazla kilolarım. Veda etmek zorunda kaldığım sevdiğimin hatırası, istifa etmek zorunda kaldığım bir iş var...
Şimdi yeni bir gün doğumu... Arkama baktığımda diyeceğim ki benim en sıkıntılı, en şişman, en hüzünlü olduğum zamanlar meğer, değişimin, bambaşka günlerin en yakın olduğu zamanlarmış...
Ben bakış açımı değiştirirsem davranışlarım, yaptıklarım değişir, yaptıklarımın toplamı günlerimi değiştirir, o günlerin toplamı ise hayatımı değiştirir..
Bu sıkıntılı dönemden çok daha güçlü çıkacağım, eteklerimde yeni fırsatlarla... O zaman bunlar bir hatıra olacak, nasıl güçlendiğimin hatırası.....
Sizi öpüyorum... Kendinize çooooook iyi bakın. Olabilecek en iyi versiyonunuz olun, en güçlü versiyonunuz; kilo da bunun bir parçası.... Dünyanın iyi insanlara ihtiyacı var, bakıyorum, çoğunlukla kötüler güçlü, nerede bir çakal, bir yalancı, bir işini, çıkarını bilen varsa onlar güçlü, oysa iyiler de güçlenmeli, ki dünya iyilik, güzellik, dostluk ve dürüstlük dolsun....
Ahahahah :))) valla bende cok rahatladım her saniye rahatlıyorm diyebilirm gunun birinde regl olunca mutlu olucaksık deseler inanmazdım