- 13 Mart 2013
- 706
- 56
ay süper olur bende aynı şekilde yaparım.hatunlar bende yenim aldığım gömlekle bi fotomu paylaşmak istiyorum ileriki günlerde hem zayıfladığımıda görürsünüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay süper olur bende aynı şekilde yaparım.hatunlar bende yenim aldığım gömlekle bi fotomu paylaşmak istiyorum ileriki günlerde hem zayıfladığımıda görürsünüz
Pis bogaz olursam sonuc bu olur 77 kilo olmuşum kizlar agliyacagim sinirden
Mesela simitler icin olan videoyu iki gun yaptim üçüncü gun kimildayamadim agridan yapamadım
Vakit konusunda sikintim yok saat 12 den aksam altiya kadar bosum o kadar çok istiyorum ki zayiflamayi neden kendime hakim olamıyorum yaaa
ahah aynen yaa zayıfladıkça yüzümüzde güller açıyo.kız benim dün 61.7ydi ne yazcan şuan 60.2yim banada 800 gr yaz
ay bu hafta resmen 2 kilo verdim ha keşke 6 61.7 olmayaydı şimdi 59larda olurdum
sözlüme söyledim 60.2 olmuşum dedim sevindi diyo ki dün yürüdük ya biraz ondan galiba diyo bende dedimki he ben bişey yapmadım yürüdük gitti onlar birden benim boğazımı tutuşumuda saysana dedi güldük beraber Allah neşemizi arttırsın inşallah
kızlar ya bu hafta daha sıkı olucam söz valla
ahah aynen yaa zayıfladıkça yüzümüzde güller açıyo.
aynen bu hafta daha sıkı olalım.
aynen tutalım şu boğazlarımızı hem yesek nolur yemesek nolur.söz mü kız daha sıkı olalım mı daha az yiyelim tutalım şu boğazı sen 57yi gör ben 59-58 arasını
ay insan 50loere yaklaşınca bi hafifliyo yemek yiyesi gelmiyo
benim bu hafta sınavım var zaten az sıkarım dişimi yemem
birazdan açlığımı kessin diye meyveli yoğurt yerim öğle yemeğinide 1 saat sonra yerim çok yememiş olurum
aynen tutalım şu boğazlarımızı hem yesek nolur yemesek nolur.
yesek 5 dakikalık bi keyif verir sonra kilo ama yemesek almayız o kiloları.
hepimiz sevdiceklerimize daha güzel gözükürüz.
ay inşallah amin
aynen ya bende sweat alırken alışmışım large yada x large istedim kadın diyo ben large giyorum size medium vereyim dedi çok mutlu oldum. ve çokta iyi oldu. : 29 beden pantolona girdim yaa.aynen aynen hem bak dün ikimizde alışveriş yaptık ne güzel oluyo insanın üstüne bana mağazada ilk kez giydiğim şey tam oldu başka bi beden istemedim hatta yanımda sözlüm vardı ve utanmadan daha hiç giymeden kıza bunun en büyük bedeni yok mu dedim kız bana baktı bu beden size olur dedi ben bi havalandım felan ve giydim oldu yani
bedeni xl ama kesimi cidden çok dar M ancadır o gömlek tam oturuyo vücuduma
dolapta tatlı varmış az önce o bana ben ona baktım sonra dedim ki yok şekerim ya almıcam snei sen kocaman ve çok kötüsün dedim yemedim dolaptan 2 kaşık yoğurt aldım çeyrekte elma alıp yoğurduma doğradım