- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
- Konu Sahibi ezgi_canan
-
Gel beraber içelim cancazımçorba cok acı olmustu sabah pulbiber kavurması akşam turşu biberi birde bunu içince mahvoldum kıvrandım acıdan dün acı günümdü galiba
Dün akşamda ayak parmagımı incittim sabah acile gidip geldik belki 1_2 gün spor yapmamam cok şiş ve agrıyor
çok geçmiş olsun canım benim olsun sağlık herşeyin önüne geer iyileş sonra yaparsın sporu yediklerinne dikkat et yeter..
cok tskr ederimm ablacımm insallah cabucak iyileşirim
hmmmm hemde acı acılı oldunmu yemede yanında yat yaww afiyet olsun sana cancazım...
canım 3 dilim ekemk akşam çok fazla olmuş acı ye metebolizmanı çalıştırır ama dikkat et hep iştahını açmış hem turşuda fazla yeme yani hergün yeme su tutar kilo vermen durur böyle olmaz kendine hakim ol tarcinli yoğurt ye yemeklerden önce..iyi akşamlar günlüğüm bugün iyi gittim amaa yine ekmek yedim:26::26::26:2 gündür acıya sardımm ağzım midem yansada yedim ekmeklee offffffff :84::84::84: acı fena iştahımı açtı bi daha yememem lazım hedefim var ulaşmalıyım
Bugün ki menüm
sabah 2dilim çavdar 3 siyah zeytin beyaz peynir sekersiz cay
ara 1 elma
öglen 5 kasık ıspanak yemeği
1 kase arabası corbası
salata
ara 1fincan sekersiz türk kahvesi
1 ayva (yumusacıktı)
akşam 2 haşlanmış but
1 bardak ayran
tursu biberiylee 3 dilim ekmek
Su 3lt Spor hafta sonu yok ...
maşallah sana çok iyi ilerliyorsun irade azim olunca o 15 kilo mecburen gidecek kusura bakmasın hiçkuzişleeeer.....10 günde 1,7 kg verdim...
diyet aartı spor yapıyorum çok şükür her şeyu yolunda...hedefim 15 kg verip-65-68 civarı olmak :))
İyi akşamlar günlüğümm bugün canım cok sıkıldı dısarı cıktım yemek saatlerim sekteye uğradı...cok açlık hissettim kendimi salmadım ama biraz ekmeği fazla kaçırdım bir daha olmaaz inşallah. . kaç gündür türk kahvesi içmiyorum içmem lazım iştahımı kontrol ediyor
Bugün ki menüm
sabah 3 dilim kızarmiş cavdar (yağda degil ısıttım) azcık yağ sürdüm.bir kaç banımlık pulbiber kavurması.beyaz peynir. sekersiz cay
ara 1 elma
öğlen tavuk göğsü etli salata
3 kaşık cacık
ara 3 dilim ayva
akşam 3 dilim ekmek .3 turşu biberi
1kase arabaşı corbası
yeşil soğanlı salata
Su 2.5lt Spor hafta sonu yok. ama bugün cook yürüdüm
Gel beraber içelim cancazımçorba cok acı olmustu sabah pulbiber kavurması akşam turşu biberi birde bunu içince mahvoldum kıvrandım acıdan dün acı günümdü galiba
Dün akşamda ayak parmagımı incittim sabah acile gidip geldik belki 1_2 gün spor yapmamam cok şiş ve agrıyor
Günaydın canımiyi akşamlar günlüğüm bugün iyi gittim amaa yine ekmek yedim:26::26::26:2 gündür acıya sardımm ağzım midem yansada yedim ekmeklee offffffff :84::84::84: acı fena iştahımı açtı bi daha yememem lazım hedefim var ulaşmalıyım
Bugün ki menüm
sabah 2dilim çavdar 3 siyah zeytin beyaz peynir sekersiz cay
ara 1 elma
öglen 5 kasık ıspanak yemeği
1 kase arabası corbası
salata
ara 1fincan sekersiz türk kahvesi
1 ayva (yumusacıktı)
akşam 2 haşlanmış but
1 bardak ayran
tursu biberiylee 3 dilim ekmek
Su 3lt Spor hafta sonu yok ...
canım 3 dilim ekemk akşam çok fazla olmuş acı ye metebolizmanı çalıştırır ama dikkat et hep iştahını açmış hem turşuda fazla yeme yani hergün yeme su tutar kilo vermen durur böyle olmaz kendine hakim ol tarcinli yoğurt ye yemeklerden önce..
maşallah sana çok iyi ilerliyorsun irade azim olunca o 15 kilo mecburen gidecek kusura bakmasın hiç
Canim benim insaallah guzelce veririm..artik ssiskoki olmaktan biktim.herkesin kilom la ilgili yorum duymaktan biktim..
Canim inan o gunleri iple cekiyorum. Haa bi de nisanlimin 70 altina inerse gardrop umu yenilecekboşver sen onları onlar kötü şimdi sen çıtır olunca böyle bakıcaklar sanakonuşmaya bişey bulamıcaklar bak göreceksin..
Canim inan o gunleri iple cekiyorum. Haa bi de nisanlimin 70 altina inerse gardrop umu yenilecek
kuzişleeeer.....10 günde 1,7 kg verdim...
diyet aartı spor yapıyorum çok şükür her şeyu yolunda...hedefim 15 kg verip-65-68 civarı olmak :))
canım 3 dilim ekemk akşam çok fazla olmuş acı ye metebolizmanı çalıştırır ama dikkat et hep iştahını açmış hem turşuda fazla yeme yani hergün yeme su tutar kilo vermen durur böyle olmaz kendine hakim ol tarcinli yoğurt ye yemeklerden önce..
Günaydın canımgeçmiş Olsun... Ara başı çorbası nı ben hamursuz daha çok seviyorum... Bu arada ekmek yemeyi çok seviyorsun galiba...
Günaydınnnn Günaydınnnn Günlüğüm bugün ilk billdirirmi yapıorum
Başlangıç : 77.700 (24 Şubat Pazartesi)
geçen hafta: 77.700
bu hafta: 75.900
giden: 1.800
gelen : .....
toplamda: 1.800
hedef : 60
Merhaba Kızlar,
Ben geçen hafta cuma günü olan kilomu hatırlamıyorum. O yüzden şöyle yazacağım.
Başlangıç :77.3 (13 Şubat Perşembe, 15 gün önce başladım.)
Geçen hafta:
Bu hafta: 72.8
Giden: 4.5
Gelen :
Toplamda:
Hedef: 65 :
Başlangıç : 76.800 (26 Şubat Çarşamba )
geçen hafta:
bu hafta: 75.500
giden: 1.300
gelen : .....
toplamda: 1.300
hedef : 60
Meryem'cimm iyisindir umarım şu an ? :26:
kuzulaaar 10 gündü az yemeye alışmışım..bugün riaz fazla kaçırdım..midem çok kötü oldu...zar zor sindirdim...((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?