- 25 Mayıs 2013
- 13.900
- 20.272
- 598
- Konu Sahibi ezgi_canan
-
yaa canım saglıklı beslenmeye alışınca rahat olıuyoruz düzenli bozunca sorun yasıoruz o yüzden sürekli bu sekilde beslenmemiz gerekiyor
Aynen kuzucummm...
Bugun dikkat ediyorum yine..insaallah guzel sekikde zayiflarz
Canim mantıklı diyorsunhadi bakalım inşallah gün içinde yediklerini yaz bnm yaptıgım gibi cok iyi olur bu arada yasın kaç
Canim mantıklı diyorsunben 22 yasindayim.ya sen kac yasindasin.bi de su yazinin altindaki kilo ile ilgili cizelgeyi nasil yapiyosun cok guzel
Aaa bnde 22 yaşındayımmbn sana özelden atıyım canım çizelgeni nasıl yapacagını geçmişi oku daha yararlı olur sana bu arada kilon kaç hedefin kaç cnm
Kilom83,5 idi hedefim 65 68 civari12 gundur diuetteyim suan 81,5 im...boyum1,65 insaallah ulasirim artik biktim da ssiskoluktan yağlardan istedgn hc bi kayfetin yakismamasindan
bakalım gidiyoooo kilolaaar
selaamlaaar güzeller...
2 gün diyetime dikkat edemedim ,düzensiz yaşadım ..500 gr geri almışım şimdi 82 kg..
derslerimi çalıışamaadım(
nevrim döndü 2 gündür amaaaaaaa yenilmek yılmak yok....gidecek bu kilolar...sağlıklı ve de zayıf çıtır kız oliceeeem :)))
Selam kızlar,
Bir haftadır şehir dışındayım. İnternete girme imkanım olmadı. Bir iki gün daha yokum buralarda. Kaç kilo oldugumu çok merak ediyorum. Bir haftadır diyet spor hak getire. Eve döndügümde nasıl bir acı gerçekle karşılaşacagım çok merak ediyorum. Kendine dikkat edin öpüyorum.
Merhaba Ğünlüğüm5 gün boyunca ihmal ettim seni moralim cok bozuktu cevremdekilerin bana diyet boyunca destek olamaması beni çok üzdü kendimi yeni toparladım coook fazla ara vermeden devam ediyorum çünkü ben kilolarımdan cok sıkıldım kurtulmam lazımm malesef dikkat etmeyincede bu kiloların gidecegi yok
Hafta sonları spor yapmıyorum bugün hafta sonu şükür ki regl im cok sancılı geçiyor yoksa spor falan yapamazdım
akşam menümü yazacagım görüşmek üzere
Canımm topiğe gelmeyince merak ettim seni, hemen günlüğüne geldim
Benim hafta sonum baya bir kaçamaklı geçti
Yarın tam gaz devam edicem inşallah
Çevrendekiler ile ilgili de konuşmuştuk zaten, hepimizde var öyleleri, çıtır olucaz ya kıskanıyorlar, hep çekememezlik
merakta edermiş beni tatllışım
aynen tatlım hafta sonunu serbest geçirdim ama devam etmemiz sart
haha tabiki çıtır olailiriz biz yöntemi bilioruz ama onlar yapamaz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?