Benim çok yeni, 3. Günündeyim. Umarım bende kilo veririm. Kendimi daha hafif ve iyi hissediyorum, tıka basa yemelerimi bıraktım.Süpersin :) bende diyet yapıyorum 7 buçuk kilo verdim devam ediyorum
Süper çok iyi. Kilo verdikçe daha da hafifliyor insan. Sağlıksız yiyeceklerde belli bir süre sonra ilginizi çekmiyor :)Benim çok yeni, 3. Günündeyim. Umarım bende kilo veririm. Kendimi daha hafif ve iyi hissediyorum, tıka basa yemelerimi bıraktım.
Evet alışma sürecinden sonra sağlıksız yiyecekler o kadar da cazip gelmiyor. Bir kere bir sene kadar diyet yapmıştım o zaman öyleydiSüper çok iyi. Kilo verdikçe daha da hafifliyor insan. Sağlıksız yiyeceklerde belli bir süre sonra ilginizi çekmiyor :)
Dedim ve akşam yemeğinin ardından karnım şişene kadar vişne yedimBenim çok yeni, 3. Günündeyim. Umarım bende kilo veririm. Kendimi daha hafif ve iyi hissediyorum, tıka basa yemelerimi bıraktım.
Vişneden bir şey olmaz sanırımDedim ve akşam yemeğinin ardından karnım şişene kadar vişne yedimneyse sabah kalkıp suyumu içerek devam ediyorum
Doğru tespitSüper çok iyi. Kilo verdikçe daha da hafifliyor insan. Sağlıksız yiyeceklerde belli bir süre sonra ilginizi çekmiyor :)
Yok yok tatlı vişne, çok lezzetliydiVişneden bir şey olmaz sanırımnasıl yiyorsunuz ben kirazı öyle yerim şişene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?