• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni bir başlangıç

Ve haftaya da daha iyi olmadı 👀 hatta pek kilo veremiyorum deyip komple bıraktım, sınırsız abur cubura geri döndün. Peki sonuç. Kendimi bu kiloda iyi hissetmiyorum. Yarın kilo bildirimine gerek yok , en son yazdığımdan daha da fazla kiloya gelmişimdir. Bir hafta şekersiz beslenme, dikkat edeceğiz ve haftaya cuma tartı günü yapacağım. Hareketi de dahil edeceğim hayatıma. Bu başlangıç güzel olsun🫶🏻

Akşam yemeğim;pilav,kabak sote,yoğurt 💕

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    194,2 KB · Görüntüleme: 7
Macera devam ediyor 😀🦋 iki kilo kadar kilo verdim o bile iyi geldi. Buradan devam edeyim , pes etmek yok 😌

Eklentiler

• IMG_7400.jpeg
    IMG_7400.jpeg
    387 KB · Görüntüleme: 3
  • IMG_7399.jpeg
    IMG_7399.jpeg
    209 KB · Görüntüleme: 3
Benim diyet yine yalan oldu😄 diyetisyene gittim ama yok olmuyor. Bir hafta diyet yapsam diğer hafta bozuyorum. Ya da bu hafta dikkat ettim neden bu kadar az kilo verdim diye moralim bozuluyor 🤏 yarın tekrar başlıyorum, diyet listesi falan yok. Sadece sebze meyveyi arttırıcam, tatlıyı azaltıcam, düzenli yürüyüş ve düzenli yazmaya çalışacağım. Birde aktara gidip iştah azaltacak birşey istedim, o da sandaloz sakızı ve detoks sirke verdi. Onları deneyeceğim.

Back