kalori listesini kendim arada girdikçe bakayım diye koydum..bu arada siz farkında değilsiniz ama ben neredeyse 24 saat okuyorum yazdıklarınızı sadece yorum yazamıyorum ..telden siteye giriş yapılamıyor ama bütün yorumlarınızı okuyorum her an her dakika...gözüm üzerinizde anlican...:))))
fazlalıklar konusunda evet emzirme ve bazı sindirim sistemi rahatsızlıklarının etkisi çok oluyor...dün 4 litreyi aşkın su içtim mesela ama tartıda 700 gr eksideydim belli olmuyorki yarın bakmışım artıdayım...
slm herkese.. halen devam mı sporlar gevşediniz mi bakiim
Hoşgeldin canımm..
Devam devam..
Durmak yok vallahi, 2o14 bizim yılımız olacak inşAllah..
Sen neler yapıyorsun canım, devam mı, bıraktın mı? (;
Ben bıraktım. Daha doğrusu başlayamadım. Buraya da yazmıştım ya yemek düzenim yoktu, spor yapacak mekanım yoktu. Yeme konusunda da saldım iyicene. Çünkü el mecbur abur cubura yöneliyorsun.. Neyse biraz size takılayım. Umarım eskiye dönerim.
Günaydın hatunlar
Alkali suyuma başladım bugün tadı hiçte kötü değilmiş
Ama bakıyorum burayı çok aksatıyorsunuz(
Buarada sottilecim listemizde uzun zamandır bildirim yapmayanlar var bence güncelleme yapmak gerek
Listemiz güncellenmiştir, sadece düzenli bildirim yapan arkadaşlarımız var şuan listemizde..
bayram falan geliyor, o yüzden şartları sağlayabilirim diye düşünüyorum. ama hamladım mı bilmiyorum. 2 aydır yürüyüş dahi yapmadım.. yarın bakar kaç dk ya dayanabilmişim yazarım
Anladım canım, şimdi ne durumdasın peki?
Spor için şartların uygunlaşabildi mi?
Haklısın canım, benim de aklımda, bir kısmını güncelledim zaten ama tekrar uğrarlar mı diye düşünüyorum..
Olmadı geldiklerinde tekrar alırız listeye, çünkü bir ciddiyet zaafiyeti gibi görünüyor biraz..
Biraz da aksatmak için müsait bir görüntü veriyor sanki.. (;
Ben de bugün kendi yaptığım müslimi denedim, çok hoş olmuş..
Ama cevizini fazla koymuşum sanırsam, acılık bıraktı ağzımda biraz..
Olmazsa kuru kayısı ve kuru incirden biraz daha takviye yapar tadı dengelerim..
Güzel günler hanımlar!
Nerelerdesiniz bakalım..
Aaa neler koydun müslinin içine bende denemek isterim
Bu arada o en sondan 2. motivasyon beni. bitirdi
Sabah evden ciktim simdi anca gelebildim tek lokma yemedim smdi yiyorum yemegimi bayilcaktim artik acliktan
merhabaeve ancak ayağımı attım sevgilimleydim de bugün hangi sporu yapacağıma henüz karar veremedim aslında callanetics e başlamak istiyorum ama videolarım yok hala kararsızım sonuç olarak henüz spora başlamadım