Gebeliğe Hazırlık YENI AY YENI BAŞLANGIÇLAR KASIM AYI UĞURLU GELSIN INSALLAH HATUNLAR BATLARI ALALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belirtilerin nelerdi canım hangi belirtilerle test yaptın
Reglim bekarken düzensiz olduğu için ben onu pek dikkate almadım,ama göğüsüm normal regl dönemindeki gibi değil,eşim sarılırken bile değdiğinde ağlıcak hale geldim,başının etrafı bi değişik şekilde büyüdü,regl olacakmışım gibi sürekli bir ağrı çekiyordum

kızlarrr benmde son 4 gün bat a ve ayrıca iğnenin 11. günü bugün test yaptım dünde yaptım fun negatif ti bugün çok hafif vardı gözle de zor görülüyordu ama kurudukça belirginlesti 10. gün negatif 11m gün pozitif ama çok çok silik

Hayırlı olsun canım benim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin dua et bizlere de

Hayırlı olsun canım benim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin dua et bizlere de
ahhh bebeğim etnezmiyim rabbim kim istiyosa nasip etsin inşalalh sizlerede inşalalh daha belli değil.kuzum tekrarliycam testi koyuladirsa var demektir insallah koyulasir

ahhh bebeğim etnezmiyim rabbim kim istiyosa nasip etsin inşalalh sizlerede inşalalh daha belli değil.kuzum tekrarliycam testi koyuladirsa var demektir insallah koyulasir
Canım belirtin var mı idrarın tortulu mu çok sık idrara çıkıyo musun çok acıkıyo musun

Bat 20-21 kasim, ignemin 12 ci gunu, test 2 gundur negatiff, ignenin tesiri cikmis. Allah arzusunda olan her kese nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…