- 11 Kasım 2018
- 51
- 19
- 3
- 26
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Reglim bekarken düzensiz olduğu için ben onu pek dikkate almadım,ama göğüsüm normal regl dönemindeki gibi değil,eşim sarılırken bile değdiğinde ağlıcak hale geldim,başının etrafı bi değişik şekilde büyüdü,regl olacakmışım gibi sürekli bir ağrı çekiyordumBelirtilerin nelerdi canım hangi belirtilerle test yaptın
Anladım canım sadece göğsünde hassasiyer mi oldu yaniBiz yeni evliyiz eşimle 3 ay oldu ama 5 senedir beraber olduğumuz için çok istedik.Birde bende pko var kimisi engel kimisi engel değil dedi ondan bi an önce istedik
evet canım göğüslerde hassasiye var,inşallah boşa çıkarmazz rabbimAnladım canım sadece göğsünde hassasiyer mi oldu yani
İnşaAllah canım benim rabbim isteyip dileyen herkese tattırsın o duydugu içlerinde bana daevet canım göğüslerde hassasiye var,inşallah boşa çıkarmazz rabbim
Sonucunu alınca bana da haber ver olur mu canım çok merak ediyorum inşaAllah vardırİnşaAllah canım benim rabbim isteyip dileyen herkese tattırsın o duydugu içlerinde bana da
gamam canım veririm,inşallah boşa ümitlenmemiş olurum.Sonucunu alınca bana da haber ver olur mu canım çok merak ediyorum inşaAllah vardır
amiinn aminn cümlemize,kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbimİnşaAllah canım benim rabbim isteyip dileyen herkese tattırsın o duydugu içlerinde bana da
Bat a son 7 gün bugn biterse 6 gün :)Kizla bi sur3dir takip edemiyorum nasilsnz kimler hamis kimler daha bat bekliyor bnm bata son 2 gün
Hayırlı olsun canım benim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin dua et bizlere dekızlarrr benmde son 4 gün bat a ve ayrıca iğnenin 11. günü bugün test yaptım dünde yaptım fun negatif ti bugün çok hafif vardı gözle de zor görülüyordu ama kurudukça belirginlestiEki Görüntüle 2205606 10. gün negatif 11m gün pozitif ama çok çok silik
ahhh bebeğim etnezmiyim rabbim kim istiyosa nasip etsin inşalalh sizlerede inşalalh daha belli değil.kuzum tekrarliycam testi koyuladirsa var demektir insallah koyulasirHayırlı olsun canım benim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin dua et bizlere de
Canım belirtin var mı idrarın tortulu mu çok sık idrara çıkıyo musun çok acıkıyo musunahhh bebeğim etnezmiyim rabbim kim istiyosa nasip etsin inşalalh sizlerede inşalalh daha belli değil.kuzum tekrarliycam testi koyuladirsa var demektir insallah koyulasir
acikma yoknokdr kuzum eve sık idrara cikiyirm idrarın koyu bayaCanım belirtin var mı idrarın tortulu mu çok sık idrara çıkıyo musun çok acıkıyo musun
Başka ne belirtilerin var canımacikma yoknokdr kuzum eve sık idrara cikiyirm idrarın koyu baya
Canım denemelere devam bidahaki ay inşallah üzülme sakınEvet kizlar an itibariyle cok siddetli bir agri ilegordum
Tihaftir ki hic uzulmedim ama cok agrili bir sekilde geldi ya bide daha anca 1 tl kadar falan geldi yani azcik. Hele bir bitsin de insallah ovulasyon testi uygulayacagim bu ayCanım denemelere devam bidahaki ay inşallah üzülme sakın
Hadi hayırlısı cnm ya insAllahBat a son 7 gün bugn biterse 6 gün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?