- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
ayy sağol tatlm ya hala inanamiyorum rabbime bin şükürler olsn 3 yılın sonundaİçime mi doğdu ne gece gece bakim dedim acaba hamile kalmışmıdır dedim :) hadi inş devamı gelir. Çok sevindim senin adına
valla kuzum kasik agrım var batma çok göğüs agrım var şişlik var bide uclari degisti ha ütülü hali çok oluyo saat 7 bucuk gibi uykum geliyor 2 gu ndur şimdilik bukdr kuzumBelirtilerin nelerdi canım var mı belirtin anlatır mısın biraz
İdrarında beyaz minik minik parçacıklar var mı canım tortuvalla kuzum kasik agrım var batma çok göğüs agrım var şişlik var bide uclari degisti ha ütülü hali çok oluyo saat 7 bucuk gibi uykum geliyor 2 gu ndur şimdilik bukdr kuzum
evet tortular var ve idrarimin rengi.koyuİdrarında beyaz minik minik parçacıklar var mı canım tortu
Bende de var aynısı acaba gebe miyim kievet tortular var ve idrarimin rengi.koyu
inşalalh ilesindir kuzum günün geçtimi normal yollami deniyosniz ya i ben tedavi ile kaldımda. oyuzden sordumBende de var aynısı acaba gebe miyim ki
Normal yolla abla bugün 6 da bi uyandım karnım çok acıkmıştı açlıktan uyuyamadım akşam da çok yemiştim çok açtım uyandığımda idrarımda bi kaö gündür beyaz beyaz tortular var 1 haftadan fazladır da çok sık çıkıyorum idrara bilmiyorum abla inşallah vardırinşalalh ilesindir kuzum günün geçtimi normal yollami deniyosniz ya i ben tedavi ile kaldımda. oyuzden sordum
inşalalh kuzum gününe ne kdr varNormal yolla abla bugün 6 da bi uyandım karnım çok acıkmıştı açlıktan uyuyamadım akşam da çok yemiştim çok açtım uyandığımda idrarımda bi kaö gündür beyaz beyaz tortular var 1 haftadan fazladır da çok sık çıkıyorum idrara bilmiyorum abla inşallah vardır
4 gün var inşallah pazar günü test yapcam dün yaptım negatif çıktıinşalalh kuzum gününe ne kdr var
Canım benim hayırlı olsun saglıkla kucagına almayı nasıp etsın rabbım bizlere de bol bol duanı eksık etmeayy sağol tatlm ya hala inanamiyorum rabbime bin şükürler olsn 3 yılın sonunda
sağol kuzum benm allah razı olsn rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah ederim tabikiCanım benim hayırlı olsun saglıkla kucagına almayı nasıp etsın rabbım bizlere de bol bol duanı eksık etme
yok kuzum vermedim daha saliya randevum 1 gün kaldı insalalhAnneyimbenanne35 cnm kan vermiş miydin sen değerin kaccikti verdiysen
Hadi hayırlısı inşallahyok kuzum vermedim daha saliya randevum 1 gün kaldı insalalh
Canim hayırlı olsun inanki sana bakmak için girdim bende , içime doğdu heralde.yok kuzum vermedim daha saliya randevum 1 gün kaldı insalalh
Bat 27 Kasım bir buçuk yıldır evliyim insallah bu ay nasip olurEvet ekimide bitirdik sayılır... gelsin kasım ayı uğuru ile gelsin insallah dilerim hamile kalalım Bu AY her ay yeni umuttur hadi HATUNLAR TEDAVİ GÖRENLER NORMAL DENEYENLER KISACA BAT KASIM AYINA ERTELENENLER BAT TARIHI ALALIM..BUYRUN TOPİGİME ÇOK HAMILEMIZ OLUR INŞALLAH.
@gul1984 1kasim
@sedamunzur 1kasim
@yagmur1212 3kasim
@kardelen_08 3kasim
@uniq12 5kasim
@Disi geyik 5kasim
@sivas5858 7kasim
@sakasak 7kasim
@EceCigdem 8kasim
@papatyakokankadin 8kasim
@Ozgenin annesi 8kasim
@serap-_- 9kasim
@Themarginal 9kasim
@nyks_42 10kasim
@dvtb 11kasim
@AloeeVeraa 12kasim
@Aysucan20 13 kasım
@Limoncicegi1408 14kasim
@bi prenses annesi 15kasim
@Elfesya35 17kasim
@Anneyimbenanne35 18kasim
@akrepsrhn91 18kasim
@gcm19944 19kasim
@kavin123 20kasim
@BONCUK23 21kasim
@neiraida 22kasim
Canımmmm çok tebrik ederim. Ne mutlu sana. Sağlıcakla büyüsün göbüşünde annesi. Sağlıcakla al kucağına inşallahayy sağol tatlm ya hala inanamiyorum rabbime bin şükürler olsn 3 yılın sonunda
güzel kalbini seveyim emi canm benm allah razı olsun rabbim sanada isteyen herkese de nasip etsin inşallah canımCanim hayırlı olsun inanki sana bakmak için girdim bende , içime doğdu heralde.benden once bi arkadaş daha yazmış aynısını. Demekki kalbimizden istemisiz seni hamiş görmeyi cok tebrik ederim guzel hamilelikler diliyorum bize de dua et olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?