- 11 Kasım 2018
- 51
- 19
- 3
- 26
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Aminn aminn inşallah canımRabbim yardımcın olsun canım benim inşaallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunur
Hamilelik testi mi o kız
evet canım 3 ude hamilelik testiHamilelik testi mi o kız
Tebriklerr
Elinde birtane daha varsa ikigün sonra yap sonra inşaAllah git kan ver Rabbim inşaAllah budefa nasib eder Canım valla sanki kendim testi yapmış gibi gissettim mutlu oldum vallaevet canım 3 ude hamilelik testi
teşekkür ederim canm benm darısı basina insalalhTebriklerr
İLişkiden sonraki 13. Gün mü o canım
canm catlatma ignesinin 13. günü hemen hemen öyle oluyorİ
İLişkiden sonraki 13. Gün mü o canım
Belirtilerin nelerdi canım var mı belirtin anlatır mısın birazcanm catlatma ignesinin 13. günü hemen hemen öyle oluyor
Test yapsaydın ya canımKızlaaaar dua edin ya ıns hyırlısıyla vardr bu sefer gercı pek umıdım yoktu bu aydan degerlendıremedık dıe ama bugun bat gujumdu gelmedı
Boşa test yapmaktn yoruldum cnm ya belkı gecıkmelı gelıcek dıe bı kac gun geklemek ıstıyorum zaten gevıkmenın 7 ıla 10. Gununde yapın test tahlıl dıolar grnrldrTest yapsaydın ya canım
Hım anladım hiç var mı bebiş yoksa ilk mi olacakBoşa test yapmaktn yoruldum cnm ya belkı gecıkmelı gelıcek dıe bı kac gun geklemek ıstıyorum zaten gevıkmenın 7 ıla 10. Gununde yapın test tahlıl dıolar grnrldr
4 yasinda bi kizim var cnm kardes istiyoruz senin var miHım anladım hiç var mı bebiş yoksa ilk mi olacak
Yok abla inşallah olur rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin inşaAllah4 yasinda bi kizim var cnm kardes istiyoruz senin var mi
Amin canım İnşAllah Rabbim tüm isteyenlere öncelikle hic olmayanlara versin İnşAllahYok abla inşallah olur rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin inşaAllah
İçime mi doğdu ne gece gece bakim dedim acaba hamile kalmışmıdır dedim :) hadi inş devamı gelir. Çok sevindim senin adına
İnşAllah hayırlısıyla guzel haberler alırsın canım
inşalalh kuzum darısı basiniza inslalhİnşAllah hayırlısıyla guzel haberler alırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?