- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
H.g tatlım inşalalh kırmızı olarak çift çizgi gorursunSlm canmyeniyim ben daha bat 1 kasım genelde düzenli ama bu sefer inşallah allar giyip gelmez bizim ilk denememiz yumurtlama tarıhinden önce gün aşırı değerlendirdik sadece sol kasıgımda arada giren ve bikaçsaniye süren agrılar dısında pek belirtim yok aslında İlk deneme ama Rabbim aratmaz inşallah isteyen herkese nasip etsin
Insalalh olmazsın gelir bebeğin kuzumBenim bat yarın. Regl olmazsam (ki inşallah olmam) kasım bat ı için burdayım
Inşallah kuzum inşalalh her ay diledigimiz gibi son ayimiz olur inşalalh h.g5 kasım benimde. Katılmıyım böyle topiclere diyorum aklımı başka şeylerle oyalıyım diyorum ama olmuyor olmuyorr. İnşallah uğurlu gelir topiğin hepimize
Hayırlısı ile insallah çabaları.iz boşa çıkmasın bende 2 . Ayim bu ay femara ile catlatma ignesi ile tedavideyim7 kasım bat ve tüp bebek tedavisine başlıycam inşallah
Hoşbulduk canım Rabbim bu ay yüzümüzü güldürür inşallahInşallah kuzum inşalalh her ay diledigimiz gibi son ayimiz olur inşalalh h.g
İnşallah canım illa bi kırmızı olacaksa çift çizgiyi görelimH.g tatlım inşalalh kırmızı olarak çift çizgi gorursun
merhaba canım gene ben bu topigede geldim 1 yıldır topik topik geziyorum bat 8 kasımEvet elimize bitirdik sayılır gelsin kasım ayı uğuru ile gelsin insallah dilerim hamile kalalım Bu AY her ay yeni umuttur hadi HATUNLAR TEDAVİ GÖRENLER NORMAL DENEYENLER KISACA BAT KASIM AYINA ERTELENENLER BAT TARIHI ALALIM..BUYRUN TOPİGİME ÇOK HAMILEMIZ OLUR INŞALLAH.
@sedamunzur 1kasim
@uniq12 5kasim
@sivas5858 7kasim
@Anneyimbenanne35 18kasim
H.g balim insallah son topigimiz olurmerhaba canım gene ben bu topigede geldim 1 yıldır topik topik geziyorum bat 8 kasım
Hakkımızda hayırlısı inşallah canım. Bi kaç ay dene baktın olumsuz sonuç alıyorsun rahim filmi çektir. Çünki benim 1 yılım klomen tarzı ilaçlarla geçti. Sonra özel hastaneye gittim hsg çekildi ve tüplerim kapalı çıktı. Aslında en başta çekilmesi lazım rahim filmininHayırlısı ile insallah çabaları.iz boşa çıkmasın bende 2 . Ayim bu ay femara ile catlatma ignesi ile tedavideyim
Tatlım çekildim ben geçen sene rahim filmi 3 ay klomen kullandım iğne de oldum ama olmadı geçen ay ilacı değiştirdik femara başladık bu 2. AyimHakkımızda hayırlısı inşallah canım. Bi kaç ay dene baktın olumsuz sonuç alıyorsun rahim filmi çektir. Çünki benim 1 yılım klomen tarzı ilaçlarla geçti. Sonra özel hastaneye gittim hsg çekildi ve tüplerim kapalı çıktı. Aslında en başta çekilmesi lazım rahim filminin
Eh bende onu diyorum ya illa kırmızı ise testte görelim insallah:)))İnşallah canım illa bi kırmızı olacaksa çift çizgiyi görelim
Ekim bitti kuzum burda baslayalim dedim belki uğur getirir insalalhBu yeni topiğe mi geçiyoruz artık kızlar
Anladım canım hadi hakkında hayırlısı inşallah Rabbim gönlümüze göre versin. İnşallah sonuç alırsınTatlım çekildim ben geçen sene rahim filmi 3 ay klomen kullandım iğne de oldum ama olmadı geçen ay ilacı değiştirdik femara başladık bu 2. Ayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?