Gebeliğe Hazırlık YENI AY YENI BAŞLANGIÇLAR KASIM AYI UĞURLU GELSIN INSALLAH HATUNLAR BATLARI ALALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Anneyimbenanne35

zamandir herşeye ilaç olan...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2018
4.602
4.713
53
34
İzmir
Evet ekimide bitirdik sayılır... gelsin kasım ayı uğuru ile gelsin insallah dilerim hamile kalalım Bu AY her ay yeni umuttur hadi HATUNLAR TEDAVİ GÖRENLER NORMAL DENEYENLER KISACA BAT KASIM AYINA ERTELENENLER BAT TARIHI ALALIM..BUYRUN TOPİGİME ÇOK HAMILEMIZ OLUR INŞALLAH.

@gul1984 1kasim

@sedamunzur 1kasim

@yagmur1212 3kasim

@kardelen_08 3kasim

@uniq12 5kasim

@Disi geyik 5kasim

@sivas5858 7kasim

@sakasak 7kasim

@EceCigdem 8kasim

@papatyakokankadin 8kasim

@Ozgenin annesi 8kasim

@serap-_- 9kasim

@Themarginal 9kasim

@nyks_42 10kasim

@dvtb 11kasim

@AloeeVeraa 12kasim

A Aysucan20 13 kasım

@Limoncicegi1408 14kasim

@bi prenses annesi 15kasim

@Elfesya35 17kasim

@Anneyimbenanne35 18kasim

@akrepsrhn91 18kasim

@gcm19944 19kasim

@kavin123 20kasim

@BONCUK23 21kasim
@neiraida 22kasim

Son düzenleme:
Slm canm yeniyim ben daha bat 1 kasım genelde düzenli ama bu sefer inşallah allar giyip gelmez bizim ilk denememiz yumurtlama tarıhinden önce gün aşırı değerlendirdik sadece sol kasıgımda arada giren ve bikaçsaniye süren agrılar dısında pek belirtim yok aslında İlk deneme ama Rabbim aratmaz inşallah isteyen herkese nasip etsin

5 kasım benimde. Katılmıyım böyle topiclere diyorum aklımı başka şeylerle oyalıyım diyorum ama olmuyor olmuyorr. İnşallah uğurlu gelir topiğin hepimize

H.g tatlım inşalalh kırmızı olarak çift çizgi gorursun

5 kasım benimde. Katılmıyım böyle topiclere diyorum aklımı başka şeylerle oyalıyım diyorum ama olmuyor olmuyorr. İnşallah uğurlu gelir topiğin hepimize
Inşallah kuzum inşalalh her ay diledigimiz gibi son ayimiz olur inşalalh h.g

merhaba canım gene ben bu topigede geldim 1 yıldır topik topik geziyorum bat 8 kasım

Hayırlısı ile insallah çabaları.iz boşa çıkmasın bende 2 . Ayim bu ay femara ile catlatma ignesi ile tedavideyim
Hakkımızda hayırlısı inşallah canım. Bi kaç ay dene baktın olumsuz sonuç alıyorsun rahim filmi çektir. Çünki benim 1 yılım klomen tarzı ilaçlarla geçti. Sonra özel hastaneye gittim hsg çekildi ve tüplerim kapalı çıktı. Aslında en başta çekilmesi lazım rahim filminin

Tatlım çekildim ben geçen sene rahim filmi 3 ay klomen kullandım iğne de oldum ama olmadı geçen ay ilacı değiştirdik femara başladık bu 2. Ayim

Tatlım çekildim ben geçen sene rahim filmi 3 ay klomen kullandım iğne de oldum ama olmadı geçen ay ilacı değiştirdik femara başladık bu 2. Ayim
Anladım canım hadi hakkında hayırlısı inşallah Rabbim gönlümüze göre versin. İnşallah sonuç alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…