- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
tatlım doktorun söylemesi gerekir ben 3 klomen 2 femara kullandım hepsindedee iğne vuruldumArkadaşlar merhaba anne olanları kutluyorum.benim gibi isteyenlere de sabır diliyorum .sorum şu 4 senedir bebek istiyoruz olmuyor.sebebsiz infertilite .klomen ve sonrasında femarakullandım.femara bu ay ilk kullanisim ve bugün regl oldum.catlatma ignesi kullanmadım hiç. İgnekullanmak istiyorum aşaması nedir? siz mi söylüyorsunuz doktora? o mu diyor ?nasil kullaniliyor?bana hicbirsey söylemedi doktor lütfen cevapsız bırakmayın tsekkur ederim.
Tsk ederim canım o zaman ben konuşayım doktorla peki okey derse kendim alıp öyle mi kullanicam ?nasıl olucak?hangi marka daha iyi?anlatır misin rica etsem kullanma şekli nasıldır?tatlım doktorun söylemesi gerekir ben 3 klomen 2 femara kullandım hepsindedee iğne vuruldum
şimdi tatlım devlet hastanesinde pek ilgi yok ondan vermemiştir ben hep özele gittim bu durumlar için piyasadaki ovitrelle hazır enjektör zaten yumurtalar yada yumurta en az 18 en fazla 23 mm oldugunda yani 18 19 30 21 22 olduğunda iğne verilir aynı gün aynı saat eczaneden alınıp beklemeden acil de de vurdurabilirsin kendinde vurabilirsin ama ben yanlış yereli doğru yere mi diye çok tereddüt ettiğim için hep acilde yaptrmstmTsk ederim canım o zaman ben konuşayım doktorla peki okey derse kendim alıp öyle mi kullanicam ?nasıl olucak?hangi marka daha iyi?anlatır misin rica etsem kullanma şekli nasıldır?
Anladım canım bende bi konuşayım doktorla olmazsa özel e gideyim yine.catlamiyor olabilir yumurtam çünkü iğne denemek istiyorum. Çok tsekkur ederim ilgilendiğin icin..şimdi tatlım devlet hastanesinde pek ilgi yok ondan vermemiştir ben hep özele gittim bu durumlar için piyasadaki ovitrelle hazır enjektör zaten yumurtalar yada yumurta en az 18 en fazla 23 mm oldugunda yani 18 19 30 21 22 olduğunda iğne verilir aynı gün aynı saat eczaneden alınıp beklemeden acil de de vurdurabilirsin kendinde vurabilirsin ama ben yanlış yereli doğru yere mi diye çok tereddüt ettiğim için hep acilde yaptrmstm
ne demek her zaman canmAnladım canım bende bi konuşayım doktorla olmazsa özel e gideyim yine.catlamiyor olabilir yumurtam çünkü iğne denemek istiyorum. Çok tsekkur ederim ilgilendiğin icin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?