Gebeliğe Hazırlık YENI AY YENI BAŞLANGIÇLAR KASIM AYI UĞURLU GELSIN INSALLAH HATUNLAR BATLARI ALALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar merhaba anne olanları kutluyorum.benim gibi isteyenlere de sabır diliyorum .sorum şu 4 senedir bebek istiyoruz olmuyor.sebebsiz infertilite .klomen ve sonrasında femarakullandım.femara bu ay ilk kullanisim ve bugün regl oldum.catlatma ignesi kullanmadım hiç. İgnekullanmak istiyorum aşaması nedir? siz mi söylüyorsunuz doktora? o mu diyor ?nasil kullaniliyor?bana hicbirsey söylemedi doktor lütfen cevapsız bırakmayın tsekkur ederim.

tatlım doktorun söylemesi gerekir ben 3 klomen 2 femara kullandım hepsindedee iğne vuruldum

Tsk ederim canım o zaman ben konuşayım doktorla peki okey derse kendim alıp öyle mi kullanicam ?nasıl olucak?hangi marka daha iyi?anlatır misin rica etsem kullanma şekli nasıldır?
şimdi tatlım devlet hastanesinde pek ilgi yok ondan vermemiştir ben hep özele gittim bu durumlar için piyasadaki ovitrelle hazır enjektör zaten yumurtalar yada yumurta en az 18 en fazla 23 mm oldugunda yani 18 19 30 21 22 olduğunda iğne verilir aynı gün aynı saat eczaneden alınıp beklemeden acil de de vurdurabilirsin kendinde vurabilirsin ama ben yanlış yereli doğru yere mi diye çok tereddüt ettiğim için hep acilde yaptrmstm

Anladım canım bende bi konuşayım doktorla olmazsa özel e gideyim yine.catlamiyor olabilir yumurtam çünkü iğne denemek istiyorum. Çok tsekkur ederim ilgilendiğin icin..

Merhaba aranizda yeniyim ama uzun zamandir takip ediyorum yeni form acamadigim icin burdan yazmak istedim nisan 14.den beri evliyim evlenir evlenmez hamile kaldim ama ne yazikki 9 hafta 3 gunlukken kalbi ve gelisimi durdu kurtaj olmak zorunda kaldim doktor 3 ay ara dedi uyguladik zaten 2 ay regli goremedim daha sonrasinda tarlusal ile sokuldum ve adet duzenim 30 gunde bir iken 40 a cikmisti simdi aralik 14 de 40 gun yerine 30 gunluk takvimim oldu simdi sorum su ben farketmemistim 30 gune dustugunu ve yumurtlama gunumu hic hesaplamamistim iliskiye girdikten sonra peceteyle temizlerken yapiskan kucuk kahve rengi leke geldi aradan 3 gun gectikten sonra yine iliski olsugunda tekrar bu sekilde geldi ve takvime baktgmda ymurtlama gunummus bu leke neyin habercisi hic basina gelen var mi ? Ilk hamileligimde de adet ile ayni belirtiyi tasidigi icin hic anlamamistim ve sanirim gec dollenmeydi cunku adetim gectikten 7 gun sonrasinda bile teste ikinci cizgi ertesi gun belirmisti daha sonrasnda kan testi yapturmistm sonc oyle pozitif cikmasna ragmen sinir olup tekrar test yaptirdigimda yine cift cizgi cikmamisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…