Gebeliğe Hazırlık YENI AY YENI BAŞLANGIÇLAR KASIM AYI UĞURLU GELSIN INSALLAH HATUNLAR BATLARI ALALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
anladım canm kan ver istersen baya pembemsi akintisadece ilişki sonrası mı oluuor
Canim yumurtlama zamanim oldugunu dusundugum zaman benden yapiskan kahverengimsi yapiskan bir akinti geldi sonra diger gun muydu neydi iliskiye girdik sonra bikac saat sonra yada diger gun tam hatirlamiyorum pembemsi beyaz akinti icinde bir seyler geldi oyle. Yani o yuzden ben hep vardir diye dusunuyordum ama bilmiyorum yani. Ilk defa oldu boyle birsey hic yasamadim pembelik

yumurtlama günlerindeydi dimi o akıntılar? onlar yumurtlama akıntısı aynısını bende yaşadım. bir ay kahverengi leke şeklinde diğer ay böyle yumurta akı kıvamındaki akıntının içinde mercimek tanesi gibi pembelikler vardı. yani ona ümit bağlama ama insallah vardır. o akıntıları hangi tarihte yaşadın? 14 gün sonra adet olursun olmadıysan bi test daha yapsana

Bu gectigimiz pazar degil ondan onceki pazar yasadim. Iste bnde o gunleri degerlendirdim o yuzden umutlandim ama suan uzerinden bu pazar iki hafta gecmis olcak sabah ilk idrar ile test yaptim hala negatif ve hala edet yok

Bu gectigimiz pazar degil ondan onceki pazar yasadim. Iste bnde o gunleri degerlendirdim o yuzden umutlandim ama suan uzerinden bu pazar iki hafta gecmis olcak sabah ilk idrar ile test yaptim hala negatif ve hala edet yok
bugün yarın olursun gibi
ama değerlendirdiysen henüz 14 gün idrara anca geçer. sen hiç testle uğraşma yarın direkt kan ver en temizi

bugün yarın olursun gibi
ama değerlendirdiysen henüz 14 gün idrara anca geçer. sen hiç testle uğraşma yarın direkt kan ver en temizi
Buradaki dogum doktoruna gitmek istemiyorum o yüzden hastaneye gitmek istemedim. Ama poliklinik varken acil de yapmiyor test

Kızlar benim bu ay çok kasık ağrım oldu yumurtlama donemimde ve hep sağ tarsfim
Ben 3-4 gün hep değerlendirdim bu durumu 6 gün kadar her gün baya ağrım oldu şimdi geçti
Çok istiyorum anne olmayı ama her ay hayal kırıklığı yasamak beni çok üzüyor
Allah'ım nasip etsin tüm bekleyenlere evlat hasretiyle imtihan etme Rabb'im
Benide Allah rızası için dualariniza katın kızlar çok caresiz hissediyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…