- 29 Ağustos 2014
- 3.455
- 3.925
- 133
- 30
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Belli olmuyor ama canim. Ben daha onceki gebeligimde hormon ile catlatma ignesi kullanmıştım. Ignedem 14 gun sonra yaptigim test negatifti 15 gun sonrasında pozitifi gormustum. Ama malesef bebegim yasayamadi. 8 ay tasidim kaybettimOda adet gününe denk geliyor canım bende adetten önce belli olsun istiyorum
Çok geçmiş olsun canım kolay değil allah yardımcın olsunBelli olmuyor ama canim. Ben daha onceki gebeligimde hormon ile catlatma ignesi kullanmıştım. Ignedem 14 gun sonra yaptigim test negatifti 15 gun sonrasında pozitifi gormustum. Ama malesef bebegim yasayamadi. 8 ay tasidim kaybettim
Amin canim. Hastane cantamiza kadar herseyi hazirlamistim o hafta kaybettim zaten. O yuzden aradan da cok gecsin istemiyorum zaten suan 11 Ay oldu ama doktorlar iste anlamiyor ki illa bekle diyorlar o yuzden bnde gitmek istemiyorumÇok geçmiş olsun canım kolay değil allah yardımcın olsun
Bayaa olmuş zaten neyi bekle diyorlar anlamıyorum bu doktorları bazıları öyle bi gıcık oluyo ki sinir ediyo insanı inşallah vardır rabbim tez zamanda isteyip dileyen herkese nasip etsin inşaAllahAmin canim. Hastane cantamiza kadar herseyi hazirlamistim o hafta kaybettim zaten. O yuzden aradan da cok gecsin istemiyorum zaten suan 11 Ay oldu ama doktorlar iste anlamiyor ki illa bekle diyorlar o yuzden bnde gitmek istemiyorum
O zaman gebesin canım senBu arada sabah bulantim var ama usutmus olsam sari safra gibi kusardim diyorum. Hamileligimdeki gibi kopuk kopuk tukruk gibi su geldi agzimdan az once
O zaman gebesin canım sen
Buraya gelen yeni doktor boyle iste canim ya. O yuzden gebelik kesinlessin baska yere gidecegim zaten. Diyorum ya ben biliyorum yani bu ay butun belirtileri yasiyorum ama bir turlu pozitif degil test ona anlam veremiyorumBayaa olmuş zaten neyi bekle diyorlar anlamıyorum bu doktorları bazıları öyle bi gıcık oluyo ki sinir ediyo insanı inşallah vardır rabbim tez zamanda isteyip dileyen herkese nasip etsin inşaAllah
Canım pahalı testler varmış galiba ondan alsan da yapsanBuraya gelen yeni doktor boyle iste canim ya. O yuzden gebelik kesinlessin baska yere gidecegim zaten. Diyorum ya ben biliyorum yani bu ay butun belirtileri yasiyorum ama bir turlu pozitif degil test ona anlam veremiyorum
Canim nasil bi yerde yasiyorsak artik normal testi zor buluyorum yani onu hic bulamamCanım pahalı testler varmış galiba ondan alsan da yapsan
Nerde yaşıyosun canım ankaralı mısın ben ankaradayımCanim nasil bi yerde yasiyorsak artik normal testi zor buluyorum yani onu hic bulamam
Yok canim bolvadinNerde yaşıyosun canım ankaralı mısın ben ankaradayım
Hım anladım iyi bakalımYok canim bolvadin
İnşallah vardır canımBat 7 siydi 3 pozitif test gördüm bugün kan verdim yarın belli olacak dua edelim olur mu
Amin canım amin inşallahİnşallah vardır canım
Ne zamandır istiyosunAmin canım amin inşallah
Belirtilerin nelerdi canım hangi belirtilerle test yaptınAmin canım amin inşallah
Biz yeni evliyiz eşimle 3 ay oldu ama 5 senedir beraber olduğumuz için çok istedik.Birde bende pko var kimisi engel kimisi engel değil dedi ondan bi an önce istedikNe zamandır istiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?