- 1 Kasım 2018
- 1.076
- 2.599
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
İnşallah canım benim Allah isteyen herkese nasip etsinHadi hayırlısı cnm ya insAllah
Amin cnm İnşAllahİnşallah canım benim Allah isteyen herkese nasip etsin
Onu sen kafana göre kullanabiliyo musun canımKizlar bu ay catlatma ignesi kullanacagim daha once kulmandigimda ilk ignede hamile kalmistim bu sefer de boyle olur insallah
Yok canim doktor vermeden kullanamiyorsun doktorumla konustum da yarin gidecegim kontrole bakalmOnu sen kafana göre kullanabiliyo musun canım
Özele mi gidiyosun birde hangi bölüme gidiyosun canım bebek olması içinYok canim doktor vermeden kullanamiyorsun doktorumla konustum da yarin gidecegim kontrole bakalm
Anladım canım benim iyi bakalımYari ozel canim kadin dogum doktorum var benim. Ilk hamileligimde ona baslamistim. Sonra o baska hastaneye gecti benimde az kalmisti dedim yok baska doktor istemem ona devam ettim her ay gittim dogumu da orda yaptim cook memnun kaldim yani. Hastaneden de doktordan da. Sonra ikinci hamileligimde iste bir sene korunmadik olmayinca bir doktora gideyim burda olmazsa kendi doktoruma giderim dedim. Sonra iste hap verdi doktor bunu kullan gel yumurtalarina bakcaz dedi yumurtalarim buyudu catlatma ignesi vurdular bu gece ve gun aşırı iliskiye gir falan dedi. Sonra o ay hemen hamile kaldim iste. Ama rabbim nasip etmemis ki 8. Ayda plasenta erken ayrilinca bebek nefessiz besinsiz kalmis dogum sirasinda kurtaramadilar. Bende zor kurtulmuşum zaten yogun bakimda falan yattim. Simdi aradan 11 ay gecti tekrar ayni tedaviyi isteyecegim.. cunku adet duzensizligim ve döngü uzunlugum var o yuzden yumurtalama zamanini denk getiremiyoruz sanirim yoksa denk geldi mi ilk ay oluyor yani. Testlerimde bir problem cikmadi Y Yav he hee
Hangi bölüme gidiyosun bebek olması için bu ay olmazsa bende gidcem de o yüzden soruyorum canımYari ozel canim kadin dogum doktorum var benim. Ilk hamileligimde ona baslamistim. Sonra o baska hastaneye gecti benimde az kalmisti dedim yok baska doktor istemem ona devam ettim her ay gittim dogumu da orda yaptim cook memnun kaldim yani. Hastaneden de doktordan da. Sonra ikinci hamileligimde iste bir sene korunmadik olmayinca bir doktora gideyim burda olmazsa kendi doktoruma giderim dedim. Sonra iste hap verdi doktor bunu kullan gel yumurtalarina bakcaz dedi yumurtalarim buyudu catlatma ignesi vurdular bu gece ve gun aşırı iliskiye gir falan dedi. Sonra o ay hemen hamile kaldim iste. Ama rabbim nasip etmemis ki 8. Ayda plasenta erken ayrilinca bebek nefessiz besinsiz kalmis dogum sirasinda kurtaramadilar. Bende zor kurtulmuşum zaten yogun bakimda falan yattim. Simdi aradan 11 ay gecti tekrar ayni tedaviyi isteyecegim.. cunku adet duzensizligim ve döngü uzunlugum var o yuzden yumurtalama zamanini denk getiremiyoruz sanirim yoksa denk geldi mi ilk ay oluyor yani. Testlerimde bir problem cikmadi Y Yav he hee
Benim gittigim kadın dogum poliklinigi canimHangi bölüme gidiyosun bebek olması için bu ay olmazsa bende gidcem de o yüzden soruyorum canım
Ben gidcem olmazsa bu ay jinekolog a mi gidcemBenim gittigim kadın dogum poliklinigi canim
Evet canim. Korunmasiz kac ay oldu ?Ben gidcem olmazsa bu ay jinekolog a mi gidcem
1.5 yılEvet canim. Korunmasiz kac ay oldu ?
E git o zaman canim nasil durdun o kadar ben olsam simdiye kadar coktan gitmistim bir doktora1.5 yıl
Gidcem gittim ama ben doktor başından savdı ilgilenmedi bile o yüzden gidemiyorum korkuyorum açıkçasıE git o zaman canim nasil durdun o kadar ben olsam simdiye kadar coktan gitmistim bir doktora
Nerelisin canim sen nerde oturuyorsun uyi bir doktor arastir cunku doktor gercekten cok onemliGidcem gittim ama ben doktor başından savdı ilgilenmedi bile o yüzden gidemiyorum korkuyorum açıkçası
Ankaralıyım ben ankara mamakda oturuyorum canımNerelisin canim sen nerde oturuyorsun uyi bir doktor arastir cunku doktor gercekten cok onemli
Hm yeni bir konu ac istersen ankarada oturan arkadaslar yardimci olur eminimkiAnkaralıyım ben ankara mamakda oturuyorum canım
Canım sonucu aldım.Pozitif çıktı.Değerim 140.6 ama doktor 1 haftalık gecikmeye göre çok az dedi.Pazartesi verdiğim kan sonucu açıklanmadı hala bugün farklı bir hastanede verdiğim sonuç bu.Eğer Pazartesi günki ne göre Yüksel ne varsa korkulacak birşey yok.Diğer türlü 3 ihtimal var dedi.Dış gebelik,düşük olma ihtimali,geç döllenme.Çok korkuyorum nolur dua edinSonucunu alınca bana da haber ver olur mu canım çok merak ediyorum inşaAllah vardır
Rabbim yardımcın olsun canım benim inşaallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunurCanım sonucu aldım.Pozitif çıktı.Değerim 140.6 ama doktor 1 haftalık gecikmeye göre çok az dedi.Pazartesi verdiğim kan sonucu açıklanmadı hala bugün farklı bir hastanede verdiğim sonuç bu.Eğer Pazartesi günki ne göre Yüksel ne varsa korkulacak birşey yok.Diğer türlü 3 ihtimal var dedi.Dış gebelik,düşük olma ihtimali,geç döllenme.Çok korkuyorum nolur dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?