Doğuma Hazırlık Yeni anneden anne adaylarına doğum ve emzirme tavsiyeler

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benim eşim yanımda olmak istemiyordu dogumda, şimdilerde biraz yumuşamış gibi. bana gelecek en büyük destek eşimden olur, buna eminim. hepimizi allah sağlıkla kurtarsın inş.

bravo arkadaşım çok güzel yazmışsın fikirlerine katılıyorum
ben de hep eşimi istedim ama ailesi ille gelmek istedi ya neyse
doğum yaptığım hastane erkekleri doğum bölümüne almıyordu
zaten eşim kan tutar onu gelmekten çekiniyordu
dediğin gibi eşler en iyi destek halini anlatırsan
bazıları gibi bebğini alıp eşi yalnız bırakmayacaksın
bebek geldikten sonra da önce de hayat paykaşılmalı

benim eşim yanımda olmak istemiyordu dogumda, şimdilerde biraz yumuşamış gibi. bana gelecek en büyük destek eşimden olur, buna eminim. hepimizi allah sağlıkla kurtarsın inş.
doğumda gelemese bile sonraki zamanlarda yanında o olsun yeter bence, başkaları gelince eşi bebekten uzaklaştırabiliyorlar hatta anneyi bile
inşallah en güzel biçimde anneliği tadarsınızz

tecrübelerinizi çok güzel ifade etmişsiniz, paylaştığınız için çok teşekkürler. a.s.kulağıma küpe etmekle kalmayıp, kayıt ettim aynı zamanda yerimseniben. bebeğinize sağlıklı, güzel bir ömür diliyorum, allah ayırmasın :Saruboceq:

canım, çok güzel öneriler... paylaştığın için teşekkürler....
doğum sonrası evdeki kalabalıktan başka canımı sıkan birşey yok şimdilik... bununla da başa çıkabilirim inş...

ellerine dillerine saglık ihtiyacımız kafamıza takılan herşeyi dile getirmişsin sagolasın allahım bebeginle bir ömür geçirmek nasip etsin inşallah..

teşekkür ederim bilgilerin için Allah bebişimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
gerçi ben normal doğumdan korkuyorum biraz ama daha da karar vermedim
bi de bebeşim düşük kilolu olmasın diye nelere dikkat etmeliyim yardımcı olur musunuz???a.s.

Tecrübelerini paylaştığın için çok teşekkür ederim süperselma.Benim en büyük endişemdi doğumdan sonraki ev aşaması.Önerilerini zevkle uygulayacağım. Allah bebeğine ve size uzun ve hayırlı ömürler versin

Allah razı olsun Selmacığım.. uzun zamandır foruma giremiyordum. Son 10 günüm kaldı. Normal doğum olacak inşallah. Yazdıkların bana çok iyi geldi.Ben de hurma yemeye başladım. Beş gündür yiyorum. Sanırım doğumu kafada büyütmemek lazım. Allah tüm doğuracak olanları kurtarsın!..:teselli:

paylaşımın için çk teşekkür ederim canım

paylaşımlarınız çok güzel teşekkürler..

mükemmel bir anlatım canım...
bende not ettim :)
teşekkürler...

canım, çok güzel öneriler... paylaştığın için teşekkürler....
doğum sonrası evdeki kalabalıktan başka canımı sıkan birşey yok şimdilik... bununla da başa çıkabilirim inş...

Güzel bilgilerin için teşekkürler canım

ellerine dillerine saglık ihtiyacımız kafamıza takılan herşeyi dile getirmişsin sagolasın allahım bebeginle bir ömür geçirmek nasip etsin inşallah..

sakin ve mutlu ruh halindeolman sanırım yeterli olur
ben çok kaygılı ve stresliydim boşuna kendimi ve bebeğimi germişim
son 2 ay ben kilo almadım kızım da pek almadı
yemek de gerekiyor sakin olmak da sanırım

bebeğinle yalnız kalınca unutursun herşeyi merak etme canmım
şefkatini esirgemezsen sen de bebeğinde stresininzi atarsınız

Normal doğumdan telaşımdan paniğimden vajenden duyacağım acıdan çok korkuyorum.Yazdıklarınızı okudum emeğinize sağlık çok yararlı bilgiler.Fakat aklıma takıldı dikiş sırasında orası uyuşmuş olmuyormu neden acıyor?

canım uyuşturuyorlar ama iç tarafı da dikmeleri gerektiği için acıtabiliyor hafif acıyor diyince yeniden uyuşturucu iğne yapıyorlar zaten
sancya göre dikiş ağrısı hiçbişey aslında
korkmana gerek yok
başa gelince nasılsa bitiyor diye bi cesaret bi de bebişin karşında
herşeyi unutuyorsun

son 4 haftam kaldi Allah izin verirse.. noktasina ve virgulune dikkat ederek okudum yazinizi, ilerleyen zamanlarda da tekrar donup donup okuyacagima eminim.. tavsiyeleriniz icin tesekkurler..

son 4 haftam kaldi Allah izin verirse.. noktasina ve virgulune dikkat ederek okudum yazinizi, ilerleyen zamanlarda da tekrar donup donup okuyacagima eminim.. tavsiyeleriniz icin tesekkurler..

ben teşekkür ederim

çok güzeldi hepsini okudum şu hurma yı bnde yicem çok duymaya başladım bu ara demekki işe yarıyor

evet bence de yemelisin çok iyi besin kaynağı

ay evet ta ben sinir oldum yani...... saçmalamiş sanki.
mecbur kalmadıkça dr.larda normali tavsiye ediyor
normal en güzeli canım.
sen kalbini rahat tut .bende normal istiyorum ve çevremde kime sorduysam normali tavsiye ediyor.rabbbim hayırlısını versin

ne güzel bilgiler vermişsin okurken zevk aldım teşekkür ederim benim daha çok var ama aklımın bir kenarına yazdım byeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…