Yeni Anne Olanlarr....

sen bilirsin benim kzın da minişi kızardı kac gun oldu nivea sürüyom ama gecmedi ya kızarıklık ıslak mendilmı yoksa bez mi yaptı bende ne yapsam şaşırdım kımkırmızı oldu senağlama

ben ıslak mendil kullanmamaya çalışıyorum canım hemen pişik oluyor pamukla temizliyorumm ılık su çok iyi oluyor pişikte olmuyorrrr

bende doğduğundan beri pampers poposil kullanıyorum çok şükür bi sorun olmadı
ama güzel kurulayıp kremini ihmal etm,yorum

tatar biz 3 ay artı 1 haftada 7 kiloyduk ya her ay 1250 almıştık o zaman gizemin nasıl azaldıysa zanırım bizimde bu aydan sonra azalacak kilo alımı..valla hiç meme diye ağlamıyo benimki 1 haftadaır memede uyuyan çocuk memden itiyor kendini...ben tombik olcak diye korkuyordum ya bu ay fazla almayacak diye düşünüyorum.ben vermesem umru değil meme .5 saat emmeden durabiliyo ilginç oldu çıktııııı uyaaaaaa

tatar biz 3 ay artı 1 haftada 7 kiloyduk ya her ay 1250 almıştık o zaman gizemin nasıl azaldıysa zanırım bizimde bu aydan sonra azalacak kilo alımı..valla hiç meme diye ağlamıyo benimki 1 haftadaır memede uyuyan çocuk memden itiyor kendini...ben tombik olcak diye korkuyordum ya bu ay fazla almayacak diye düşünüyorum.ben vermesem umru değil meme .5 saat emmeden durabiliyo ilginç oldu çıktııııı uyaaaaaa

biz 3 aydır 500 grm almışız sadece bu ay 600 grm almışız ben yanlış hesaplamışım 500 sanmıştım
anneler anlıyor bebegin fazla yemedigini kilo bakımndan fala almadıgını saglık olsun yinede iyi kilosu alah saglık versin bide cok hareketlen di yurutecte fır dönuyor

oluyo cnm çok normal öksürüyo kendini kurtarıyolar ya alışacaklarrrrr cnm ek gıdada zorlanacaklar sonra herşey yoluna girecek bazen bizim bile olmuyomuuu

kızlar slmmm.nasılsınız bebişler nasıl?bizde bir sorun var.. tükürük kaçıyor çok sık genzine.çok fenaoluoy.sizde de oluyomu bu ya da oldumu bazen kırmızı oluyo yavrum.çok fena ya.nefessz kalıyor.bazen süt emerkende oluyoo

eet cnm oluyor
özellikle memeye ilk yapıştığında sabırsızlıkla bi çekio tükürüğü kaçıo genizine
endişelenme
alnını ow :=)

tatarcım önce sağlık zaten ii olsunlarda benimkşde çok hareketli bi bebek..ters dönüyo düz dönüyo bide yeni çıktı şınav çeker gibi yarıya kadar kaldırmıyomu kafasınııııı ..kara kara düşünür oldum yaaa ne yapıcam peşinde dört dönmek lazımmmm valla..2. yi 4 sene sonra düşünüyodum 2 sene sonra mı yapsamki iş hayatım kaldığı yerden devam ederdi.gir çıkta yapmamış olurum hemm

benimki gazını patır patır çıkarıyo artık maşallah diyeyimde çok zevkli bi iş çıkarırken izlemekkk...neydi o günler yaaaa kabudtu bittiii..kuzenler geldi eşi annesi ve babasıyla yabancılar dedim sırıttmadımı hepsine ama ne sesler konuştu ya aralıksızzzz yandık valla.onlarda 2 yıllık evli çalışmalara başlamışlar bakalımmmmm

ii geceler cnm bebişlerede tatlı bol gülücüklü uykular olsun bizim uykularımız onların olsunnn melekler sarsın dört bir yanlarını kötülükler onlardan uzak olsun inşallah

slm kzılar beim misafirim vardı şimdi gitiler anca girdim
tenzilecim kerm iyi geldi kızarıklık gitti 4 kere sürdüm daha

tenzile bi bakıcaz 4 yaşşşşşşşşşşşş...ay o günlerde gelecek inşallah
tatar iyi akıl etmişim dimi aklını seveyim hehe
geçmiş olsun.misafir deme salı çarş fulum dünde ağırladık görmeye gelenler bitmiyo sanırımmm

slm kzılar beim misafirim vardı şimdi gitiler anca girdim
tenzilecim kerm iyi geldi kızarıklık gitti 4 kere sürdüm daha
sewindim cnm
benim faworim o merhem walla

tenzile bi bakıcaz 4 yaşşşşşşşşşşşş...ay o günlerde gelecek inşallah
tatar iyi akıl etmişim dimi aklını seveyim hehe
geçmiş olsun.misafir deme salı çarş fulum dünde ağırladık görmeye gelenler bitmiyo sanırımmm

inşallah gulden ya

Back