Yeni Anne Olanlarr....

herkeze selam umarım herkez iyidir.

ayy geçenlerde arkadaşıma gittim, bebeği benimkinden 20 gün küçük Allah yardım etsin benimki onunki yanında melek gibi benimkinin gıkı çıkmadı Allah yardım etsin şimdi daha iyi anlıyorum her bebek aynı olmuyormuş.

mesela biz 72 günlük iken dekli fdibi gaz sancıları öekilmezdii ama 92 de bambaşka bi bebekti hala da öleeee.aman maşallah bebişlere nazar değmesin sakin oldu çıktı bi sıkıntısı olmadığı sürece dün kuzenler geldi onlarda bebek çalımalarına başlamışlkar ay ay deyip durdular onlara beni şikayet edip durdu daa.hiç durması çenesiiiii soluksuz konıuştuu.

cnm 20 gün bile farkeder ama

onun geçtiği evreden bizim kızda geçti doğduğundan beri çocuğun sorunu hiç bitmedi maşallah benim kızdada sorun yok bazen diyorum ne şanslıyım. inşallah bizimkisi büyüyünce toptan çıkarmaz bu rahatlığımın acısını :bbo:

cnm 2. zor oacak bizlerde bide kız çocukları daha sakin oluyor ben erkek kardeşimden biliyorumm maşallah tontişimeeee

slm kızlar. giremiyorum sonra oku oku bitmiyo.
biz yürüteçe iyice alıştık çok haraketlendi yürüteçten sora.
fır fır gezip duruyo. sıkılınca ters çevirip tekerlekleriyle oynuyo çok hoşuna gidiyo.

kızlar TRT 1 de akşamları 17:30 -18:00 gibi çizgi film gibi bişeyler çıkıyo
kaanım bayılıyo onlara çok gülüyo. tavsiye ederim çok şekerlerrr.

maşalahh dıyım oncelıkle sızın bebişlere konusuda olmuş benım oğlan pek huysuz uykusu düzene gırmedı halaaa benı gece yarılarına kadar ayakta tutuyo gündüzde kesık kesık uyuyo gecelkerı mızıldaması benı cok yoruyo bazen hatayı kendıme buluyorum hamıleyken ailevi sorunlarım yüzünden cok ağladım krızler gecırdım ondanmı acaba dıyorum dün sinirimden ağladım:çok üzgünüm:

Günaydın Kızlar Nasılsınız bugün bakalım...Ben çok mutluyum size bi haberim var
Bu hafta içinde İstanbul Anadolu Yakası/Yakacıkdan Ev Aldık Morgage Sistemiyle
ve önümüzdeki hafta sonuda allah kısmet ederse evimize taşınıcağız... şuanda boya badanası yapılıyor eksileri var tabi ama zamanla allah utandırmasın inş.
allahım bütün isteyenlere versin kimseyi evsiz bırakmasın 10 yıl biraz uzun bi süre ama
sonucunda benim olucak o ev kiradan kurtuluyorum ya varmı daha ötesi...
şu taşınma işi gözümde büyüyor ama ne yapalım artık son taşınmam olucak..

Back