Yeni Anne Olanlarr....

4. ayda başlanıyo kızlar bi yanlışınız olmasın ferro sanolun tadı kötüymüş bide başka bi isim verdi 4. ayda başlıcazgüzel joe5-7-9 da yaptırmaya karar verdim karmayla beraber bu ay yaptıracaktım vazgeçtim..dr yalnız anne sütü emen ve hijyenik ortamda büyüyrn bebekler için acelesi yok dedi.bende karmayla ağır olur diye düşündümm

valla bilmiyom ki bizim eski doktor 5 aylıkken dedi

cnm benimde bi ara iki gün emmemişti. kakada yapmıyodu ama sonra bi gaz çıkardı, bi kaka yaptı, emmeye başlamıştı sonra. yani kakayapamadığı için emmiyodu öyle bişey olabilirmi?

cnm benimki sanırım geceden stolk yapmış ve acıkmadı dün haylaz ama bol kakiş yapınca dedim emmesin keyfi yerindeydi yani.akşama doğru acıktı ama az emdi yine sanırım yutma refleksi daha güçlü artık ve doyuyor az emsede

kızlar ya oğlum çok kusuyo hala dr a sormuştum kilosu normalin üstünde onun için önemli değil fazlasını çkartıyordur dedi ama üstünü değiştirmekten hasta edicem diye korkuyorum bi kaç gündür azalmıştı süt içerken soğuk içiyorum acaba onun etkisi olurmuki

egemencim yağmurda konak vardı değilmi iyileştimi şimdi bi yazı okurken aklıma geldi yağmurda da olduğu şunu öneriyor doktor
Konaklar oluştuktan sonra o bölgeyi eczaneden alacağımız badem yağı ile güzelce mesajlarız. Bunu badem yağını bir lokma pamuğa akıtarak saçlı deri yuvarlak ve yumuşak hareketlerle ovarak yaparız. Güzelce masjalayıp konaklı alanı badem yağıyla ovuşturduktan sonra bebeğin başına şöyle yumuşak penye bir başlık geçiririz. Bu işlemi günde iki üç defa, 3 gün üstüste yaptıktan sonra bebeği bir güzel banyo ettiririz.
Bu işlemin hem nazikçe hem de gerektiği gibi yapılması sounuç alınması için yeterlidir.
geçmediyse uygula istersen

merhaba kızlar

tatarcım kosla wanish max kullanıorum lekeler için

benimde kaka tasması ile basım dertte

Ferro sanol verdi bizimki, günde iki kere 8 damla verilecekmiş tatarcım, demir takviyesi, kan damlası dediğin bu di mi? Sen başladın mı?
evet o canım ferro sonal
başladım canım egemen 4 aylıken başlanıyor dedi de bizimde doktor 5. ayında başlanıcak dedi onun için sordum gerçi 1 ay için farken mez de
+ ben gunde 1 kere 10 damla veriyorum

canım bi boy büyük bez kulanıyorrum bide kadı gıdalara gectigimiz için fazla taşma olmuyor tşkrler bilgi için deneri,m
ya sorma cnm ya
3 numara prima kullanıyoodum
4 numara aldım
o da oldugu gibi yandan taşırdı
napıcamı sasırdım,yine 3 e döndüm
marka mı değiştirsem diye düşünüyorum
huggies i ii diyorlar

ya sorma cnm ya
3 prima 3 numara kullanıyoodum
4 numara aldım
o da oldugu gibi yandan taşırdı
napıcamı sasırdım
bezimi değiştirsem diye düşünüyorum
huggies i ii diyorlar

sen bilirsin benim kzın da minişi kızardı kac gun oldu nivea sürüyom ama gecmedi ya kızarıklık ıslak mendilmı yoksa bez mi yaptı bende ne yapsam şaşırdım kımkırmızı oldu senağlama

prima yanlardan çıkartıyordu bende huggies'e geçtim ama primaya alışınca bunu bağlamak daha zor gibi sanki çırt bantları kalın ve daha kısa gibi , ama kesinlikle çıkmıyor.

ben doğduğundan beri ıslak mendilleri ılık suyla yıkayıp kullanıyorum ama bez değişince bizimde pişik sorunumuz olmuştu , kortizon içeren bir krem önermişti doktor sadece 3 gün günde 1 defa kullan demişti , yatarken sürdüm 3 güne gerek bile kalmadı

ben doğduğundan beri ıslak mendilleri ılık suyla yıkayıp kullanıyorum ama bez değişince bizimde pişik sorunumuz olmuştu , kortizon içeren bir krem önermişti doktor sadece 3 gün günde 1 defa kullan demişti , yatarken sürdüm 3 güne gerek bile kalmadı

adı neydi canım kremin ,,,,

Back