Yeni Anne Olanlarr....

adı neydi canım kremin ,,,,

kremi dr. sadece 3 gün günde 1 kere kullan kortizon içeriyor deyince almamakta direnmiştim ama alınca bebişimi o kadar gün pişikle mücadele ettirdiğim için çok üzüldüm , ilaç gerçekten mucize bişiüstelik fiyatıda çok uygun hekzokorton nasıl yazılıyo emin değilim krem annemde kalmış üzerine bakamıyorum yani.

bepanten denemiştim bende geçirmemişti , belki bebekten bebeğe değişir ama bebeğin canını daha fazla yakmanın bi anlamı yok istersen hekzakortonu bi al bu gece dene sabaha inanamıycaksın , 3ytl bişiydi

bepanthen aldım kızlar
eczaneye sordum öyle pişik keremi yokdidi tülaycım
adını tam yazmadık ya on dan heralde anlamadı eczacıda

tatar adı trosyd çok ii geliyo ama günde en fazla 2 kere ve az< sürülüyoo.ucuz bişey ama hemen geçiriyo

ben bebek için sandım göğüs için ben garmastan kullanıyorummm
misafir gelcek ya son anda söylenirmiiiiiii

trosy mavi kapaklı o değil dediğim neyse adını tam öğrenir yazarım ama umarım bepanten iyi gelir de gerek kalmaz

özüm cüm bu ay az kilo almış bebegin
anne sütü veriyon mu hala buzlukta ki yetdekler biitimi sütün varmı

sadece anne sütü veriyodum, şimdi ek besin + anne sütü vericem. Buzluktakilerin kokusunu beğenmedim. Benim ilaç kullanmamdan dolayı sorun olmuştu bu kaşıntı için.Güvenemedim attım buzluktakileri. Süt de azaldı iyice. az kilo almış ama kilosu iyi dedi. Bakalım 6. ayda kaç kilo olacak? Mert iştahlı maşallah, sadece mandalina suyunu pek sevmedi. Gizem nasıl?

sadece anne sütü veriyodum, şimdi ek besin + anne sütü vericem. Buzluktakilerin kokusunu beğenmedim. Benim ilaç kullanmamdan dolayı sorun olmuştu bu kaşıntı için.Güvenemedim attım buzluktakileri. Süt de azaldı iyice. az kilo almış ama kilosu iyi dedi. Bakalım 6. ayda kaç kilo olacak? Mert iştahlı maşallah, sadece mandalina suyunu pek sevmedi. Gizem nasıl?

gizem bu ay 600 gm almış doktor iyi dedi ama ne bilem alışmışızya her ay 1 kiloya tuhaf geld, 7800 gm 65 boy yemesi iyi emziriyom ve mama veriyom ülkerin bugun elmayla havuc suyu verdim pek içmedi degişik geldi 2, tat elmayı cok seviyorda he bide kacıncı aydan itibaren aldın ben bu ay 5, aydan itibaren aldım

cok kaorkuyordum beni bırakacak diye ama maşllah sütümüz de var emse bol bol yetecek te naz da yapıyor ne bilem bir gunu bir gune tutumuyor

gizem bu ay 600 gm almış doktor iyi dedi ama ne bilem alışmışızya her ay 1 kiloya tuhaf geld, 7800 gm 65 boy yemesi iyi emziriyom ve mama veriyom ülkerin bugun elmayla havuc suyu verdim pek içmedi degişik geldi 2, tat elmayı cok seviyorda he bide kacıncı aydan itibaren aldın ben bu ay 5, aydan itibaren aldım

Ben de daha yeni aldım, zaten 5. aydan itibaren kullanılıyo diye biliyom. Bizim kilo 8350, boy 69 cm. Endişelenmedim o yüzden ama artık fazla almaz eskisi gibi dedi doktor. Havuç suyu denemedim, üzümle elma suyunu sevdi Mert. Bi de su veriyosun di mi tatarcım? Ben veriyorum ek gıdaya başladım diye artık.

Ben de daha yeni aldım, zaten 5. aydan itibaren kullanılıyo diye biliyom. Bizim kilo 8350, boy 69 cm. Endişelenmedim o yüzden ama artık fazla almaz eskisi gibi dedi doktor. Havuç suyu denemedim, üzümle elma suyunu sevdi Mert. Bi de su veriyosun di mi tatarcım? Ben veriyorum ek gıdaya başladım diye artık.

inanki bir yudum zor içiyor ek dıda veriyom diye su verdim ama içmiyor oldugu gibi cıkarıyor sevemedi suyu :1no2:

Back