- Konu Sahibi AnneyimBen
-
cnm bepathen merhem kullandın mı
adı neydi canım kremin ,,,,
iyi geliyormu ki hemen alayım ya kac gun oldu gecmedi bide gögus ucunu eme eme yara oldu yine cok canım yanıyor
ya acaip ii gelior tatar
hemen dene
olmazsa zaten doktora göster
kortizoonlu krem weriolar tulayın dediği gibi
ya acaip ii gelior tatar
hemen dene
olmazsa zaten doktora göster
kortizoonlu krem weriolar tulayın dediği gibi
ben bebek için sandım göğüs için ben garmastan kullanıyorummm
misafir gelcek ya son anda söylenirmiiiiiii
özüm cüm bu ay az kilo almış bebegin
anne sütü veriyon mu hala buzlukta ki yetdekler biitimi sütün varmı
sadece anne sütü veriyodum, şimdi ek besin + anne sütü vericem. Buzluktakilerin kokusunu beğenmedim. Benim ilaç kullanmamdan dolayı sorun olmuştu bu kaşıntı için.Güvenemedim attım buzluktakileri. Süt de azaldı iyice. az kilo almış ama kilosu iyi dedi. Bakalım 6. ayda kaç kilo olacak? Mert iştahlı maşallah, sadece mandalina suyunu pek sevmedi. Gizem nasıl?
olabillir cnm................sanırım benimki fazla ilerlemiş bi pişikti o yüzden bepanten iyi gelmemişti , yani bepantenlik zamanı çoktan aşmıştık.
gizem bu ay 600 gm almış doktor iyi dedi ama ne bilem alışmışızya her ay 1 kiloya tuhaf geld, 7800 gm 65 boy yemesi iyi emziriyom ve mama veriyom ülkerin bugun elmayla havuc suyu verdim pek içmedi degişik geldi 2, tat elmayı cok seviyorda he bide kacıncı aydan itibaren aldın ben bu ay 5, aydan itibaren aldım
Ben de daha yeni aldım, zaten 5. aydan itibaren kullanılıyo diye biliyom. Bizim kilo 8350, boy 69 cm. Endişelenmedim o yüzden ama artık fazla almaz eskisi gibi dedi doktor. Havuç suyu denemedim, üzümle elma suyunu sevdi Mert. Bi de su veriyosun di mi tatarcım? Ben veriyorum ek gıdaya başladım diye artık.
trosy mavi kapaklı o değil dediğim neyse adını tam öğrenir yazarım ama umarım bepanten iyi gelir de gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?