Yeni Anne Olanlarr....

slm kızlar bugun dr gıttım oğlum cok şükür saglıklı ellerını emmesıde diş etlerı kasınır dedı şu pnomokok aşısını yaptırın dedı 2.karmayı henüz olmadı ıster onunla yaptır ıster daha sonra belli bi süresi yok dedı sız ne zamnalar yaptırdınız güldencim sende yaptırdınmı

cnm benimki suda almadı yani bi sorun var mama vermeme gerek yok.vermicem yani 6 ay sonrada ek gıda zaten mama yerine elma suyu yada doğal şeyleri tercih ediyorum olmazsa bi elma suyunu deniyeyimm

cnm benimde bi ara iki gün emmemişti. kakada yapmıyodu ama sonra bi gaz çıkardı, bi kaka yaptı, emmeye başlamıştı sonra. yani kakayapamadığı için emmiyodu öyle bişey olabilirmi?

4. ayda başlanıyo kızlar bi yanlışınız olmasın ferro sanolun tadı kötüymüş bide başka bi isim verdi 4. ayda başlıcazgüzel joe5-7-9 da yaptırmaya karar verdim karmayla beraber bu ay yaptıracaktım vazgeçtim..dr yalnız anne sütü emen ve hijyenik ortamda büyüyrn bebekler için acelesi yok dedi.bende karmayla ağır olur diye düşündümm

alt tarafta ağrı yok canım ya, ben de öyle tahmin ediyorum, bebek aşağıya iniyor herhalde, yarın kontrolum var bakalım dr ne diyecek, ben de aranıza biran önce katılmak istiyorum, hadi oğlum göreyim seni, çok bekletme şu anneniiii

tatlım benimde doğumuma 20 gün vardı.kasıklarımda ağrı başladı. sanki bişey aşağı dğru bastırıyordu. acile gittim. doğuma aldılar. sanra ciğer parem kzımı kollarıma aldım:))

4. ayda başlanıyo kızlar bi yanlışınız olmasın ferro sanolun tadı kötüymüş bide başka bi isim verdi 4. ayda başlıcazgüzel joe5-7-9 da yaptırmaya karar verdim karmayla beraber bu ay yaptıracaktım vazgeçtim..dr yalnız anne sütü emen ve hijyenik ortamda büyüyrn bebekler için acelesi yok dedi.bende karmayla ağır olur diye düşündümm

saol canım acele yok demesı bize bundandı demekkı anne sütü alıyo bizmki bişey vermedım devam edın ek gıda vermeyın dedı tsk canım tekrar:1hug:

Bize tahlil yapıldı hemen başladık ferro sanol tadı berbat üstelik lekeside çıkmıyor bide onu vermeden evvel ve sonra emmemesi gerekiyormuş berbat tadı ağzında kaldığından dahada huysuzlanıyor , elimde kaşığı görür görmez ağzını kilitliyor zorla veriyorum birde yan etkileri arasında şiddetli kabız var ikimizde kullanıyoruz :(

Back