- Konu Sahibi AnneyimBen
-
4. ayda başlanıyo kızlar bi yanlışınız olmasın ferro sanolun tadı kötüymüş bide başka bi isim verdi 4. ayda başlıcazgüzel joe5-7-9 da yaptırmaya karar verdim karmayla beraber bu ay yaptıracaktım vazgeçtim..dr yalnız anne sütü emen ve hijyenik ortamda büyüyrn bebekler için acelesi yok dedi.bende karmayla ağır olur diye düşündümm
cnm benimde bi ara iki gün emmemişti. kakada yapmıyodu ama sonra bi gaz çıkardı, bi kaka yaptı, emmeye başlamıştı sonra. yani kakayapamadığı için emmiyodu öyle bişey olabilirmi?
esma özüm soytarı siizn doktor ne zaman verdi kan damlasını canılarım
merhaba kızlar
tatarcım kosla wanish max kullanıorum lekeler için
benimde kaka tasması ile basım dertte
evet o canım ferro sonalFerro sanol verdi bizimki, günde iki kere 8 damla verilecekmiş tatarcım, demir takviyesi, kan damlası dediğin bu di mi? Sen başladın mı?
ya sorma cnm yacanım bi boy büyük bez kulanıyorrum bide kadı gıdalara gectigimiz için fazla taşma olmuyor tşkrler bilgi için deneri,m
ya sorma cnm ya
3 prima 3 numara kullanıyoodum
4 numara aldım
o da oldugu gibi yandan taşırdı
napıcamı sasırdım
bezimi değiştirsem diye düşünüyorum
huggies i ii diyorlar
hmmprima yanlardan çıkartıyordu bende huggies'e geçtim ama primaya alışınca bunu bağlamak daha zor gibi sanki çırt bantları kalın ve daha kısa gibi , ama kesinlikle çıkmıyor.
ben doğduğundan beri ıslak mendilleri ılık suyla yıkayıp kullanıyorum ama bez değişince bizimde pişik sorunumuz olmuştu , kortizon içeren bir krem önermişti doktor sadece 3 gün günde 1 defa kullan demişti , yatarken sürdüm 3 güne gerek bile kalmadı
cnm bepathen merhem kullandın mısen bilirsin benim kzın da minişi kızardı kac gun oldu nivea sürüyom ama gecmedi ya kızarıklık ıslak mendilmı yoksa bez mi yaptı bende ne yapsam şaşırdım kımkırmızı oldu senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?