Yeni Anne Olanlarr....

selam kızlar nasılsınıız bebeişler nasıl bizim verem aşımız vardı bugün şükür ağlamadı ama salı günü çocuk felci olacak ateşi çok çıkarmış napıcaz bilmiyorum ateş düşürücü şurup önce mi veriyosunuz sonramı kızlar

Bugün doktora gittik, sadece 380 gr almışız. Kilosu iyi ayına göre ama ek besine başlayın dedi. Elma suyu ve hero baby'nin tahıllı pirinçli mamasından verdim bugün, bi de kucakta oturtun dedi. Bizimki doktor muayene ettikçe kıkırdadı, bi de tartılırken ayağını vurdu tartının kenarına, hareketlendi iyice.

bu ayk,i kilosu az olmuş
ama saglıgı iyi olsun bizde bu ay az kilo almışız mamadan cok emziriyordum ama hergun verecem artıuk
bende kulanıyorum hero baby cokta güzl yiyyor cadı kızım

selam kızlar nasılsınıız bebeişler nasıl bizim verem aşımız vardı bugün şükür ağlamadı ama salı günü çocuk felci olacak ateşi çok çıkarmış napıcaz bilmiyorum ateş düşürücü şurup önce mi veriyosunuz sonramı kızlar

canım sadece cocuk felci yapmazlar karmayla olur ve ate yapar ben cok cektim bu ki karmadan

canım şurup işe yaramadımı bende korkuyorum çok ateşi çıkarsa ne yapmak gerekir yada kaç derece olursa dr a gitmek gerekir

aşı ateş yapar ama doktora gidecek kadar olmadı bizim ben hep şurup vermiştim arkadaşım zehra fitil at daha etkili dedi gercekten daha etkili bana zor gelmişti fitil atmak
en fazla 38,5 olmuştu ki 1 gun hem ateşli oluyor fitil kulandım hemen indi şurubu kulandıktan 4 saat dolmadan daa yine ateşi cıkmıştı

annelerrrr nasılsınızzz, size bir sorum var sağ kasığımda ağrı varrr, rahmim açılıyor olabilir miiii, acele cevapppp

annelerrrr nasılsınızzz, size bir sorum var sağ kasığımda ağrı varrr, rahmim açılıyor olabilir miiii, acele cevapppp

kız doguruyonmu valla bende agrı vardı kasıklarımda bide karnımda karnın geriliyormu gerilmeleri takip et 10 dakka da bi geliyorsa doktoruna danış

o kadar yoğun değil ama sağ kasığımda ağrı var hep sağdan oluyor ağrı, özellikle uzandığımda kalkarken falan ağrı oluyor

canım benimde olmuştu son 2 haftada gece uykumdan uyanmıştım ağrısından bebek aşağıya iyice yerleştiği için oluyormuş eğer onun dışında belinde
ve alt tarafta da ağrı varsa hemen git dr a ihmal etme canım hadi bekliyoruz senide aramıza Allah kurtarsın

canım benimde olmuştu son 2 haftada gece uykumdan uyanmıştım ağrısından bebek aşağıya iyice yerleştiği için oluyormuş eğer onun dışında belinde
ve alt tarafta da ağrı varsa hemen git dr a ihmal etme canım hadi bekliyoruz senide aramıza Allah kurtarsın

alt tarafta ağrı yok canım ya, ben de öyle tahmin ediyorum, bebek aşağıya iniyor herhalde, yarın kontrolum var bakalım dr ne diyecek, ben de aranıza biran önce katılmak istiyorum, hadi oğlum göreyim seni, çok bekletme şu anneniiii

aşı ateş yapar ama doktora gidecek kadar olmadı bizim ben hep şurup vermiştim arkadaşım zehra fitil at daha etkili dedi gercekten daha etkili bana zor gelmişti fitil atmak
en fazla 38,5 olmuştu ki 1 gun hem ateşli oluyor fitil kulandım hemen indi şurubu kulandıktan 4 saat dolmadan daa yine ateşi cıkmıştı
canım fitilin adı ne şurup calpol aldık ama fitil daha etkiliyse onu kullanayım ozaman

bişey daha sorayım ateşi çıktığı zaman ne giydirmek gerekiyo yani çok ince mi giydirelyim yoksa herzamanki gibi mi giydireyim

sağol canım bu arada flagyl şurup kullanıyorum oğlum amip olmuştu herhangi bir sorun olmaz değilmi ikisi birden yan etki falan yapmaz inşallah

bişey daha sorayım ateşi çıktığı zaman ne giydirmek gerekiyo yani çok ince mi giydirelyim yoksa herzamanki gibi mi giydireyim

valla benim kzın sadece başında vardı ateş üstünde bi padi bide pijamasını üstü varı elleri buz gibiydi sabayıda kıstık düşük ayarda yandıki ateşini yükseltmesin diye

sağol canım bu arada flagyl şurup kullanıyorum oğlum amip olmuştu herhangi bir sorun olmaz değilmi ikisi birden yan etki falan yapmaz inşallah

onu bilmiyorum
ama sorun olmaz heralde ben kızıma ne ilaç lar verdim 2 tane antibiyotik ve 2 tane balgam söktürücü kulandık hiç ara vermeden 15 gunu geckin

Back