- Konu Sahibi AnneyimBen
-
kızlar kızıma elmayla havuc suyu verdim önlügündeki leke cıkmıyor ne yapcaz elma lekesi cıkamaz ama bilen varmı
kaka lekesi cıkıyorda elma bida kan damlası veriyorum ya onların lekesi cıkmamaış önlükten
kaka lekesi cıkıyorda elma bida kan damlası veriyorum ya onların lekesi cıkmamaış önlükten
5 aylıkken başlanıyıormuş canım ben de yeni başladım kulanmaya ferro sanol diye ama cok igrec kokuyorkan damlası ne zamanbaşladı sizde tatarcım dr dedı de bizede unuttum şuan degıl daha 3aylık oğlumda
tatrım büyütmüşün kızı maşllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.
cnm benimki suda almadı yani bi sorun var mama vermeme gerek yok.vermicem yani 6 ay sonrada ek gıda zaten mama yerine elma suyu yada doğal şeyleri tercih ediyorum olmazsa bi elma suyunu deniyeyimm
alt tarafta ağrı yok canım ya, ben de öyle tahmin ediyorum, bebek aşağıya iniyor herhalde, yarın kontrolum var bakalım dr ne diyecek, ben de aranıza biran önce katılmak istiyorum, hadi oğlum göreyim seni, çok bekletme şu anneniiii
4. ayda başlanıyo kızlar bi yanlışınız olmasın ferro sanolun tadı kötüymüş bide başka bi isim verdi 4. ayda başlıcazgüzel joe5-7-9 da yaptırmaya karar verdim karmayla beraber bu ay yaptıracaktım vazgeçtim..dr yalnız anne sütü emen ve hijyenik ortamda büyüyrn bebekler için acelesi yok dedi.bende karmayla ağır olur diye düşündümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?