- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
- Konu Sahibi AnneyimBen
-
Bugün doktora gittik, sadece 380 gr almışız. Kilosu iyi ayına göre ama ek besine başlayın dedi. Elma suyu ve hero baby'nin tahıllı pirinçli mamasından verdim bugün, bi de kucakta oturtun dedi. Bizimki doktor muayene ettikçe kıkırdadı, bi de tartılırken ayağını vurdu tartının kenarına, hareketlendi iyice.
selam kızlar nasılsınıız bebeişler nasıl bizim verem aşımız vardı bugün şükür ağlamadı ama salı günü çocuk felci olacak ateşi çok çıkarmış napıcaz bilmiyorum ateş düşürücü şurup önce mi veriyosunuz sonramı kızlar
canım şurup işe yaramadımı bende korkuyorum çok ateşi çıkarsa ne yapmak gerekir yada kaç derece olursa dr a gitmek gerekircanım sadece cocuk felci yapmazlar karmayla olur ve ate yapar ben cok cektim bu ki karmadan
canım şurup işe yaramadımı bende korkuyorum çok ateşi çıkarsa ne yapmak gerekir yada kaç derece olursa dr a gitmek gerekir
annelerrrr nasılsınızzz, size bir sorum var sağ kasığımda ağrı varrr, rahmim açılıyor olabilir miiii, acele cevapppp
annelerrrr nasılsınızzz, size bir sorum var sağ kasığımda ağrı varrr, rahmim açılıyor olabilir miiii, acele cevapppp
canım benimde olmuştu son 2 haftada gece uykumdan uyanmıştım ağrısından bebek aşağıya iyice yerleştiği için oluyormuş eğer onun dışında belinde
ve alt tarafta da ağrı varsa hemen git dr a ihmal etme canım hadi bekliyoruz senide aramıza Allah kurtarsın
canım fitilin adı ne şurup calpol aldık ama fitil daha etkiliyse onu kullanayım ozamanaşı ateş yapar ama doktora gidecek kadar olmadı bizim ben hep şurup vermiştim arkadaşım zehra fitil at daha etkili dedi gercekten daha etkili bana zor gelmişti fitil atmak
en fazla 38,5 olmuştu ki 1 gun hem ateşli oluyor fitil kulandım hemen indi şurubu kulandıktan 4 saat dolmadan daa yine ateşi cıkmıştı
canım fitilin adı ne şurup calpol aldık ama fitil daha etkiliyse onu kullanayım ozaman
bişey daha sorayım ateşi çıktığı zaman ne giydirmek gerekiyo yani çok ince mi giydirelyim yoksa herzamanki gibi mi giydireyim
sağol canım bu arada flagyl şurup kullanıyorum oğlum amip olmuştu herhangi bir sorun olmaz değilmi ikisi birden yan etki falan yapmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?