Yeni Anne Olanlarr....

cnm ya erkeklerde yapışık durumuu oluyoda bana saçma geldi bviraz para delisi olmuş drlar

hasta olan tüm bebişlere geçmiş olsun maşallah bu arada güldencim benım oğlanda ellerını kemırıyo buara bı bagırıyokı bende senın acaba kaşınıyomu dedım ama dişmi cıkarıyo bılmem bebişlere iyi bakın allahım onları korusun :1hug:

benim kızım da cok ellerini emiyor tükürükten buz gibi olmuş oyuncaklarıı kemiriyor elinden tutuyom benim ellerimi biliyiyecek dişleri kaşınıyor heralde

kapalı olsa gözükmezmi kızlar ya bana biraz saçma geldi bu olay.yeni yeni şeyler çıkarıyolar ya...
bu arada benimki 24 saat ellerini ikisini birden ağzında tutuyo va kaşıyo resmenn elleri morarıyo kızarıyo.ön tarafta iki yer beyazımsı hafif normalmiki hep oraları kaşıyor bi dra götürsemmiki acaba bişey demedi ama

egemencim eğer beyazladıysa korkacak bisey yok küçük meleğinin disleri geliyooo

slm kızlar.
babamız bir haftadır yok cuma gelcek. babalar olmayınca çok zor.
çok özledikkk, bebeğimde telefonda sesini tanıyo babasının.
inşallah sağ salim kavuşuruzz.

bebegini uyutucagınız zaman aglıyormu yada yukusunu almayınca
benim kzı aglıyor ya
sallı yorum aglıyor kaldırıyom aglıyor
anlamadım ya karnıda tok

egemencim eğer beyazladıysa korkacak bisey yok küçük meleğinin disleri geliyooo

ay esma gelmesin daha ya beni de emmiyo acıkmıyomu diyorum hani ağlar da veririm yok zorla verdim 1 dk emdi itti beni yaaa resmen titredi yine bırak beni gibiiiiiii...bugün en son sabah 8,30 da emdi moraslim bozuk kızlar ya ellerini tercih ediyorrrrrr

evet tatar ağlıyo uykusu gelince emziği veriyorum önceden memde uyurdu yanına yatıyorum sarılıyorum bana doğru çevirip uyuyoruz 5 dk sonra ben kalkıyorumm az önce öyle uyuttumm

Back