ya kızlar bende yarın erkek arkadsımın ablasına gidicm sevgilimn sogum günü için süpriz hazırladık da pasta yanına kurabiye tarzı birsey yapmak istiyrm birseylr tavsiye edebilirmisinz.biraz üzgünsünüz galiba ama kafama takılıyo sıkılarak rica ediyrm
katılıyorum canım
elmalı kurabiyede olabilir evettt kaydirigubbakcemile5
elmli kurabiye yap çok güzel olur hoş güzel biliyormusun bilmiyorsan sana yazayım tarifini
valla kızlar sabrediyorum bakalım yarın neler olacak babamıda bi devreye sokayım..erkek arkadaşım isyanlarda bırakmam seni yeter artık abin saçmalıyo diyeee bilmiyorum nolack sonumz.
sen elmali yap ben gecen hafta eşime işe götürsün diye yaptım çok beğenilmiş elmalı daha güzel
yengemle aramız benden kaynaklanmıyo abim bana çok düşkndü bi zamnlar...bende dik kafalıyım hiçbiseyi içimde tutamam pat diye söylerim sen bunu çok şımartıyosn dedi beraber otururkn gelip bi bahaneyle beni kldırıp yanına oturdu zaten bi süre sonra da istediği oldu eskisi gibi olamadk bizde
bak canım bir margarin bir çay bardaği sıvı yağ bir çay bardağı yoğur kabarma tozu aldığı kadar un koy yoğur pürüssüz bir hamur olana kadar un kat yoğur hamuru böyle başka birşey yok tamam sonra biraz beklesin sen bu arada 4 tane elmayi soy rendele 4 kaşık toz şeker at kaynasın kapat sadece bir defa kaynasın kapat içine ceviz koy biraz soğusun hamurunu al istersen ikiye böy bir kat alta araya hazırladığın içi koy diğer parcaylada kapat yada turta gibi yap ben öyle yapıyom hamurun 3 de birini alıyorum diğerini alta tepsiye göre acıp koyuyorum arayada içini üstünede şerit halinde hali turta gibi kare kare acıp kesip koyuyorum hiç uğraştırıcı değil tatınada diyecek yok baklava gibi mukemmel oluyor bence yap
bak canım bir margarin bir çay bardaği sıvı yağ bir çay bardağı yoğur kabarma tozu aldığı kadar un koy yoğur pürüssüz bir hamur olana kadar un kat yoğur hamuru böyle başka birşey yok tamam sonra biraz beklesin sen bu arada 4 tane elmayi soy rendele 4 kaşık toz şeker at kaynasın kapat sadece bir defa kaynasın kapat içine ceviz koy biraz soğusun hamurunu al istersen ikiye böy bir kat alta araya hazırladığın içi koy diğer parcaylada kapat yada turta gibi yap ben öyle yapıyom hamurun 3 de birini alıyorum diğerini alta tepsiye göre acıp koyuyorum arayada içini üstünede şerit halinde hali turta gibi kare kare acıp kesip koyuyorum hiç uğraştırıcı değil tatınada diyecek yok baklava gibi mukemmel oluyor bence yap
bende öyle düşünüyorum ama o farklı bi insan sevmedğim bi insanla görüşmek zorunda değilim diyo biz gittiğimzde odasına kapanıyo buraya geldiğindede öyle bzde soğuduk artık ama bunu bile bile de onun yanına gitmk eşeklik olur