- 14 Ocak 2010
- 1.053
- 3
ii gclr kızlar
hoş geldin canım ne haber
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ii gclr kızlar
hoş geldin canım ne haber
canım oyuna geliyorsun ya biraz pzıtif ol bunu yapamıyorsun gerken davranıyorsun bu çok yanlış canım evet de tamam de olur neden olmasın de onu zamanı geldiği zaman yok de bak şimdi bunlar evde konuşmuşlardır mutlaka böyle böyle yaparız diye yengende hayattta kabul etmez demiştir abinde eşşek gibi kabul edecek demiştir yengende görürsün demiştir ve bravo yengeni haklı çıkardın ama bir düşün sen peki abi deseydin ne olacaktı ben söyliyim yengen soracaktı ne dedi abinde yok dedi yengende ben demedimmi sana der abinde erkekliği tutar sözünü geçirmeye mutlaka sağlar ama sen sen nasıl istersen abi deseydin yengen derdi ne dedi evet dedi yengen yaaa der abinde kızın günahını aldın der ve yengen fesat sen ise gerçek kız kardeş olurdun ve abiler kız kardeşlerini çoook sever ama asi bir kız kardeşede hep çektirirler işte ben sana diyorumya rol yapamıyorsun için dışın bir ama bazen rol yapman gerekir canım
ya canım ikiside çalıştığı için mecburen bebeğe bakacak biri lazım onlara yani konu babama kadar gitti zorunluymuşum gibi davarnmaları beni çıldırtıyo ben yapmadım çocuğu doğuran kadın otursun baksın..abimde pısırıklığı beni çileden çıkarıyo demiyo ki onun zaten sorumluluğu var ne diyosun sen demiyo karısına ya
gelinin ablası çokkk hatta biri gayet uygun ama inatla beni zorluyolar canım
ya kızlar bende yarın erkek arkadsımın ablasına gidicm sevgilimn sogum günü için süpriz hazırladık da pasta yanına kurabiye tarzı birsey yapmak istiyrm birseylr tavsiye edebilirmisinz.biraz üzgünsünüz galiba ama kafama takılıyo sıkılarak rica ediyrm
anlasamıyoruz diyorsun aynı evde yasarsanız mutlaka huzurszlk cıkar.abinde etkilenir bunu düsünemiyormu acaba ya da abinin düsüncesi ne.sahsen ben dogum yapsam anlasamadıgım biri bakacak diye neden istiyim ki benim çocuguma bu işte bi fesatlık var gibi ya da baska bir sey düsüncelerini iyice öğrenmek lazım
yok canım nedn sıkılıyosun sonuçta sadece benim hakkımda konuşmamz gerkmiyo..bence un kurabiyesi yap derim çok güzel oluyo tutturabilirsen yada ben sevdiğim için bana öyle geliyo:)